SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan inte med ord beskriva huuuuur jäääääääävla skönt det ska bli med 3 hela veckors ledighet!
Var nog riktigt nära en vägg här i slutet av jobbperioden. Hade ju helansvar för verksamheten fast utan mer betalt eller mindre jobb som sjukgymnast. Lite tufft att klara av två heltider på en.....
Men nu är det svunna tider!!!!

Förhoppningsvis kommer svärmorsdrömmen snart hem från sin sista dag innan semester. Han blev lovad att sluta tidigt men nån jävla kund jävel vägrar svara så det ser inte ut att bli så mycket tidigare avfärd mot hemtrakterna!
Lillkussen har annars fotbollsmatch kl. 15.30, första gången på 7-mannaplan vilket en stöttande fotbollsälskande storkusin känner att hon inte vill missa!!!!
GUBBJÄVEL SVARA I TELEFONEN SÅ MIN SVÄRMORSDRÖMM KAN KOMMA OCH HJÄLPA DIG MED DOM DÄR JÄVLA GETINGARNA!!!!

Ikväll blir det alla fall grillfest med älskade faster och Monica med familjer. Tänk vilken lyx att kunna fixa grillfest med de två bästa familjerna i Vimmerby på samma kväll fast man bor i Göteborg. Det var nämligen så att jag bjöd in Monica med familj till faster för att jag ville kunna träffa alla på samma kväll!!!
Det ska bli helt super mysigt!

Har ju kommit bort från bloggvärlden lite men det beror mest på att det varit så hemskt mycket annat både i huvudet och i agendan. Fick en liten pratstund med MIRA på msn igår och det var som vanligt. Tokigheter och skratt!
Ska försöka bättra mig nu under semestern och komma med tätare uppdateringar. Kan ju dock inte var så svårt med tanke på den otroligt otäta uppdateringen hittills.....

Imorgon är en helt jätte speciell dag för Emma K. Då ska hon bli fru!!!
Skickar ett SUPER STORT LYCKA TILL här och hoppas hon läser det. Men eftersom jag är så smart så kommer givetvis gratulationer även på plats på festen via post... haha Mig slipper man inte undan!
Puss på dig Emma, jag är så glad för att du har fått världens bästa familj och liv!

Nu måste jag hoppa in i duschen för att jag ska vara klar för avfärd om svärmorsdrömmen nu dyker upp inom närmsta tiden!


Semester & Sol, kan det bli bättre?

Puss puss

Helgens under...

... måste bli att faster fluff med familj ÄNTLIGEN kommer på besök!!!
Som det har väntats!!
På lördagen ankommer ligan och med svärmorsdrömmen borta på herrgalaj blir det mysig ensamkväll med gästerna och MYCKET vin med faster!
Söndagen blir förhoppningsvis en helt underbar solig dag som avslutas med resturang besök och måndagskvällen ägnas åt Liseberg med Brolle & svärmorsdrömmens egenutnämnda "frikort" Jessica Andersson.
Sen beger sig ligan till Ge-Kås på tisdagen och sedan hem. Men vi ser dom igen på fredagen då vi kommer till vimseby för en hejdundrandes grillfest på fredagen (som jag själv har komponerat) och mer släktbesök på lördagen!
Hade ju planerat att hälsa på Emma-Kollega i deras nya hus men jag tror att det vankas bröllop så de redan har begett sig upp i skogarna. Får spana på huset från utsidan....

Det måste röjas lite i lägenheten för att gästerna ska få plats, typ alla oklarmålade möbler!!! Det blir morgondagens mission plus att börja röja i köket. Om det är någon som behöver köksgrejer så hojjta till, här finns mer än dubbla uppsättningar av det mesta. Tror det kommer bli en del sten-sax-påse om vems som ska behållas och vems som ska åka i sopporna... Tur att jag är en jävel på sten-sax-påse!!! haha

Nu ska det intas middag, sent som attans men svärmorsdrömmens föräldrar och mormor va här och inspekterade under eftermiddagen så då fick middagen vänta. Lyxmat väntar, färskpotatis, fisk och äggsås, mumma!


Torskpuss & Tokkram

Snart klart!!!

Det här renoveringsarbetet tar verkligen knäcken på en...
Dör snart av att ha trosor i kökslådor och färgfläckar på strumporna. Gud va skönt det ska bli när det blir klart!
Har ju lovat bilder före och efter som förhoppningsvis snart ska läggas ut.
Förs kommer innan bilderna för efterbilderna blir nog inte klara innan september!

Nu är det bara denna vecka och nästa vecka kvar innan det vankas semster!!!!
Kan inte säga hur himlans skönt det ska bli... Tror dock det kommer börjas med en veckas deckning, har ju gått i 180 ett par veckor nu. Men men... den som lever får se!

Var i västervik i helgen på den berömda Visfestivalen och som alltid blir det mycket mys, alkohol och trevligheter. Min lilla Mia prenumenerar numera på kryckor när det vankas besök i hemstaden. Nu var det nytt korsband som satts in och då var det kryckor igen!!! Men denna gång inget discobesök där "ingvalido" behövde användas..... Nu har vi alla fall bestämt att till jul ska det vara kryckfritt!!!

Nu ska det ses färdigt på filmen "21",  kan lova att det deckas ganska snabbt i soffan när filmen väl åker på, man är tydligen inte 20 längre!


Hopp o Hej
Kungens Tjej

Hallå igen...

... hur är stan en sån här kväll i Juli när sommaren regnat bort?
(liten omgjord variant av L.Winnerbäck  tihi)

Renovering tickar på, snart bara hallen kvar vilket nog är tur för svärmorsdrömmen o undertecknad dör snart av alla arbete. Han pustar över att jag går o inspekterar vilket ofta leder till ommålning!
Kan nog inte räkna alla pust och "åhhhh hjärtat....." som kommit senaste veckorn!
Men det blir fint framöver ska ni får se.
Har alla fall tagit före kort nu men inte fått in dom i datoren än, den om väntar på nåt fult kan aldrig vänta förlänge...

Nu ligger svärmorsdrömmen och snusar bredvid, ska snart väcka han för en tredje målning i vardagsrummet. Undrar om han kommer slå ihjäl mig eller dra till med en sexvägran...

Nästa vecka är det stora happining veckan i Vika, VISFESTIVAL!!!
Jag hoppas verkligen att alla nära o kära kommer vara hemma då för här ska det kramas  och festas!
Syster kommer alla fall hem vilket ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅ kul!

Fick en liten utmaning av henne så här kommer den:

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
Då var jag 17 år och hade precis slutat ettan på gymnasiet. Jag tyckte att jag var vuxen och visste allt om livet. Umgicks massor med alla darlingsvännerna och tyckte nog livet va heeeeelt okej!

2. Vilka fem saker finns på din att-göra-lista idag?
- Bli klar med veckans arbete på jobbet så fredagen kunde ägnas åt nästa veckas jobb (ej lyckats)
- Handla inför helgen då mamma & co kommer (lyckats)
- Försöka tömma gamla lägenheten på personliga saker (nästan lyckats)
- Måla vardagsrummet en 3:e gång (ej lyckats men hoppas på att börja snart)
- Komma i säng innan midnatt (troligen ej lyckas med detta)

3. Godis jag gillar?
Mintchocklad och hårt

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Välgörenhet skulle få sig en rejäl slant (där räknas min syster in som fattig student) sen skulle jag leva upp pengarna men spara lite för framtida generationer. Mamma skulle nog få sig några ören också.... Mina studieskulder skulle jag aldrig betala av, kanske dör innan jag hinner betala igen dom och då saneras ju dom!!! haha
5. Städer som jag bott i? Västervik, Stockholm, Uppsala, Kalmar (över en sommar), Vimmerby och nu Göteborg vilket nog blir slutdestination....

Bollar vidare utmaningen till Emma K och Mira


Nu ska det väckas man, avsugning eller killa under fötterna?


Puss o Färg

RSS 2.0