Ännu mer fest och nya jobb....

Kan inte påstå att lördagen blev torrare jämfört med midsommarafton, om man inte räknar med regnet! Lördagen startade med Skanvik och heeeela ligan London. Helt okej väder men inte super. Nästan alla badade i havet vilket troligen inte hade en temperatur över 15°.... (Kan lova att hon inte hoppar i om det är under 20°)

Lite pizza och öl/cider sen var det hela igång. Folköl och blaskcider blandades med renat och vin, perfekt! Simsons krogen fylldes med galna engelsmän och crayzy brudar. Ännu mer dricka och ännu mer livat. Mycket prat om Mr.Pooh och "Swedish girls in whant´s it in the as"... Verkar finnas same-same but diffrent all over the world!
Planerat nu att ta med syster över till London i  höst så att London gänget kan return the favour. Ska bli super kul, shopping, partying och bara ha en helt sjuk rolig weekend!

På jobbfronten inte ett nytt fram till idag!
Hade visst mailat in nån sorts intresseansökan till nåt stort hälso/träningsföretag i Stockholm som hörde av sig idag. Har mailat hela dagen med en jätte trevlig tjej som tillsist lät jätte intresserad av kompetensen hon har och vill träffas för en intervju i augusti!!!!
Blev såååå glad, äntligen börjar det hända nåt! Rutnar snart bort här ner....
Skickar in ansökningar på allt nu, ska bara bort härifrån. Skulle vara så skönt att kunna gå in till den "sk chefen" och bara säga " I´m out of here..."
Nu ska man inte ta ut nåt i förskott men det känns som att det börjar hända saker vilket får allt att lyfta!

Men än så länge sitter man fast i skiten!

"Aldrig ska jag sluta älska dig, du är allt jag har och allt jag ber om"

Kram och Puss

Engelsmän och midsommarfirande

ojojoj vilken dag!
Började morgonen med att vakna upp med min älskade stöttande vän efter att ha suttit uppe halva natten och diskuterat ämnet killar och livet.
Iväg och handla lite till lunchen som skulle gå av stapeln 13.00 ute på grantorpsvägen.
Outfit för dagen var så klart klänning. Vädret bjöd inte på sol utan regnet hängde i luften och bara väntade på att få falla ner på alla midsommarfirare.

Kl 14 hade alla kommit på plats ute på grantorpet. Det var så otroligt många bekanta ansikten så glädjen var total. Gick med ett leende på läpparna heeeeela dagen.
London bruden hade ju med sig ett helt kompani londongrabbar. Efter några cider va det inga problem med engelskan men innan man kom dit var det lite skolengelska.... haha
Lunchbuffén som dukades upp var den största någonsin. Det fanns verkligen allt, sallad av fyra olika slag, 8 olika pajer, sillvarianter av alla de slag, färskpotatis, prinskorv, köttbullar, bröd av olika hårdhet och slag, röror, såser, ostar och kex... kunde nog fylla ett par rader till men tror budskapet har gått fram. När tallrikarna fyllts och glasen tömts till kanten kom sånghäften fram.
Gamla klassiker från gymnasietiden vilket märktes då alla verkligen sjöng för fulla muggar. T.o.m engelsmännen tog i för fulla muggar även att inte uttalet var korrekt....

Lunchen gick himla snabbt för snart var kl 16 och då var det traditionellt midsommarfirande med stång och dragspel i Gläntan. Samlad trupp tågade dit och sjöng morsgrisar och små grodorna. Favoriten hos engelsmännen blev prästens lilla kråka.... Efter mycket korttagning på folkdräkter och röda bollar tågade vi tillbaka för att ännu en gång äta. Efterrättsbordet hade dukats fram och det var nästan lika stort som lunchbuffén. Det fanns rabarberpaj, jordgubbspaj, kladdkaka, chokladkaka, jordgubbstårta, glass osv.... Man måste smaka av allt var budskapet!
Taxibilar kom på rad för att plocka upp de 20 personerna som haft lunch på grantorpet och transporterade ligan in till hamnen där buss väntade för att åka 3,5 mil rakt in i skogen till nästa fest!
Hallingeberg blev sista anhalt och där började regnet falla. Det regnade mer eller mindre konstant heeeeela kvällen. Men vad gjorde det när det bjöds på liveband och ännu fler bekanta ansikten som hållt sig borta allt för länge.
Mycket dans och många långa diskussioner fördrevs tiden med på stora festen.
Bussen hem på natten var inte lika rolig som resan ut. Många hade druckit för mycket och valde därför att returnera lite i div påsar de hittade. En del med hål i andra för små..... Resan hem tog dubbelt så lång tid som resan ut!

Somnade trött hemma hos min älskade stöttande vän efter en annorlunda men ändå sjukt trevlig midsommar fest.

Dagen idag kommer fördrivas med lite picknick och senare ikväll fest med hela londonligan och förhoppningsvis tjejgänget.

Ännu en helg där dubbelfester slagit igenom, måndagmorgon kommer kännas ännu tyngre än tidigare...

Dagens avslutning hämtas från one of the londonhunks

"Swedish gils liks it in the as"

Kram Puss

Singel pappan och nya förmågor...

Hände faktistk mycket tråkiga saker under lördagskvällen som förstör lite av intrycket av hela helgen. Inflyttningsfesten var kanon. Mycket fin lägenhet, härligt att äntligen få en pratstund med hon som stulit killvännen så man får en chans att lära känna henne. Mycket trevlig söt liten blondin med huvudet på skaft. Som om inte Westbay vore litet nog ska blondinen börja arbeta på samma arbete som mamma....? haha

Gamla och nya bekanta dök upp under kvällen. Många nya trevliga människor vilket alltid är uppskattat. Har kommit underfund med en bra sak att ibland "gå ut och ta frisk luft" (som egentligen kallas röka). Det är många trevliga samtal som äger rum på balkongen/uteplatsen som man annars skulle missa. Visst, man behöver ju inte stå där och hänga större delen av kvällen men risken är stor att man blir kvar ett tag eftersom folket kommer och går....

Singel pappan dök upp och kände sig nog lite generad. Med tanke på vad han presterade sista mötet så är det ävl inte mer än rätt. Lite diskussioner om gamalt groll och vad framtiden kan ge men mer än så blev det inte. Fick information om att det finns risk att bli sk "kommaöver tjej" vilket enligt informationen skulle vara helt fel för singel pappan. Han vill tydligen ha mer än så men inte just nu.... hmm
Detta kan alla som har tillstymelse till hjärna räkna ut att då finns det alltså en väntetid innan något dejtande överhuvudtaget blir aktuellt. Kan man säga så? Eller bättre sagt, kan man förvänta sig att någon ska vänta tills man är redo för att eventuellt se vart saker och ting kan leda....?
Är det verkligen så rätt som alla säger, är det han och hon?
För vem vill gå och vänta på att bli sårad.....

Efter flertalet diskussioner i ovanstående ämne tömdes helt plötsligt allt för mycket vin ur dunken och ner i strupen så resten av kvällen är dimmig.... Vid närmare eftertanke allt för dimmig, Levertransplantation nästa!!!

Midsommar står framför dörren och många älskade vänner kommer träffas. Äntligen tillsammans igen. Sånghäften, nubbe, sill, grilla, midsommarstång och krans! Kan det bli bättre?
Londonbor kommer på besök vilket ska bli väldigt intressant. Den internationella bruden i gänget har lovat hunkar.... Behöver inte säga hur mycket framåt man ser mot fredag!

Men först några trista vardagar att beta av, eller rättare sagt en.


Allt man vill  ha ogjort vill men egentligen bara redigera en aning!

Kram Puss


Sjung om studentens lyckliga dagar....

Åh så har man än en gång stått utanför portarna till gamla gymnasiet och väntat med spänning på att dom ska springa ut så man får hänga på blommor, bubbel, toaborstar och div annat krafs. Lyckokramats och tagit massor med kort på den nybakade studenten. Och varje gång så har man tänkt hur kul det var när man själv var där år 2000. Det är 7 år sedan men det känns som igår...
Mössan passar fortfarande, skorna står i garderoben och används ibland. Klänningen hänger under plast i mammas förråd, bortglömd och för liten.
Ett tecken på att livet går vidare, gamla tider kommer aldrig igen.....

I år var det minsta kusinen på pappans sida som var den lyckliga! Det firades på logen i skogen bland hundar o hästar, god mat, mycket bubbel och givetvis mycket trevligt sällskap. Älskar verkligen kära släkten!
Kvällen fortsatte inne i city of Westbay. Kul med bekanta ansikten som kommer hem för sommaren.
Livet går vidare men vissa saker förblir detsamma, somrarna i staden kommer varje år och påminner om vad man har och har haft. På något vis lyckas alltid senaste sommaren vara den bästa!
Så nu har sommaren börjat och livet känns underbart!

Ikväll är det inflyttningsfest hos gamla killvännen. Blir en del bekanta ansikten där också så kvällen ser ut att bli en höjdare. Hoppas på lika mycket bubbel ikväll som dygnet igår.....

Köp aldrig bil för att ta dig framåt, lär dig istället att flyga

Kram puss


Åhh vilken helg....

det har blivit en ful ovana att endast uppdatera efter helgen men ska försöka ändra på det.
Helgen som passerat började redan fredag eftermiddag med vattenkrig, cider och mycket bus på baksidan hos faster med familj. Mycket mysigt och trevligt.. blev lite lullig faktiskt!
Sedan var det hem och grilla, fortsätta ciderintaget och göra sig i ordning för kvällens upptåg.
Älskade, stöttande frisören var på besök vilket var helt obeskrivligt skönt att äntligen se henne igen. Gick upp till harrys för att dansa lite men det va inte lätt, skorna fastnade faan i golvet så jävla kladdigt var det, plus att det var glas över hela golven var man än gick.
Bojkotta Harrys i Vimmerby!
För att inte tala om vad man ska göra med Linda Bengtzing. Det finns inte ord för hur dåligt uppträdande hon ställde till med. Inledde med "Främling" (hon kanske inte vet att vill man höra Carola så går man inte och tittar på Linda Bengtzing) sen stod hon o skrek att hon minsann aldrig får några solränder eftersom hon solar NAKEN!! Sen drog hon av de två låtar hon har och toppen av isberget, "Pärleporten"...... Behöver väl inte skriva mer!

Lämnade stället utan valuta på pengarna kan man lugnt säga. Käkade pizza, lyssnade på gitarrspel och hade lite intressanta diskussioner som vanligt. Sen sov det tre personer i marängsängen, har aldrig varit med om något varmare !!!!... eller sjukare. Varför sova över i en trång säng om man inte vill få ut nåt av det? 
Killar är verkligen ett kapitel för sig..... tur att man är tjej :o )

Lördag började med lite frulle och lite vila sen bar det av med full KD ner till Västervik. Shoppade ett underbart fint halsband till en underbar vän som blivit klar frisör, en stjärna till min alldeles egna stjärna. Sen spenderades eftermiddagen i trädgården med underbara familjen frisör. Grillade, skrattade och drack myyyyycket rödvin! Äntligen, det var sjuuukt länge sedan.
Ner till city bar det efter midnatt och hej o hå va folk det var. Träffade många gamla ansikten vilket är en helt underbar känsla. Vissa har man inte träffat sen julas men ändå är allt som vanligt...

Söndagen blev lugn och skön... handboll, soffläge och vila!

Tror det blir en helgens trots detaljrikedomen ovan, här kommer den:

Helgens firande: Studenterna i Vimmerby
Helgens alko: Det blir dock lite svårare, hon höll sig rätt lugn i helgen så det får väl bli Grenen
Helgens kommentar: "Det här är min blivande fru, hon vet bara inte om det än...."
Helgens snedsteg: Stichan som aldrig lär sig släktbanden...
Helgens roligaste: Gamla minnen snacket vid 23 på lördagen med bara mamma frisör o respektive, så sjukt hur mycket som hänt och hur länge man varit del av varandras liv
Helgens blunder: Glömde mobilen i vimmerby, kändes heeeeelt lost. Va kul sen när man kom hem och hade 7 missade samtal och 8 sms... POPPIS!
Helgens undran: Är killar verkligen från Venus och inte från Mars...???
Helgens gåva: Stjärnhalsbandet som föralltid kommer hänga kring frisörens hals
Helgens tal: Hon hade skrivit ihop några meningar tillsammans med presenten om hur stolt hon är över henne och at t hon hoppas alltid ha henne vid sin sida.
Helgens konstanterande: Livet är inte som man planerar utan vad man gör för stunden. Nu är det slut men sommaren har precis börjat!


Life here I come.....


Kram Puss


Tisdagkväll med syster...

Jaha, ledig dagen efter då finns det väl inget alternativ förutom FEST!!!
haha...
Började kvällen med spedwaj på Ljungheden, Västervik-Dackarna 48-46 skrevs siffrorna till om inte demensen helt tagit över. Det avgjordes i sista heatet.... ohhh så spännande det var!
Fortsatte sedan med Syster och tigern ner till city för cider och drinkar. Träffade en del kända ansikten vilket alltid är glädjande. Planerade även in en tjejfest med riktigt gamla tjejerna från handbollstiden vilket kommer bli super kul.
På spedwaj-haket fanns en del oväntade ansikten, hemkomna från säsongen i sälen! Kul att pojkarna överlevde.... (men skulle inte vilja se deras levrar)

Nationaldagen, eller rättare sagt undertecknads dopdag var lugn och behaglig. Spenderade morgonen med familjen hemma i hemstaden och eftermiddagen med faster fluff o co. Tog en riktig långpromenad i värmen vilket slutade i värsta svettningarna! Helt sjukt va varmt det var, nu är verkligen sommaren här!!! :o)
Käkade god mat och tittade sedan på Sverige-Island! Vilken promenadseger det blev då! Allbäcks mål där Islänningarna var å köpte korv måste ju bli framröstat som årets mål, hur cooolt som helst!

Nu väntar duschen och sen marängsängen.... mmmmmys!

I didn´t ask to be a princess but if the tiara fits.....

Kram Puss


Helg med Faster Fluff

Då har en till helg passerat men den här gången spenderades den på hemmaplan. På fredagskvällen var det en deckad prinsessa som bara slappade, drack rödvin och kollade på tv. Lite roliga sms dök in i telefonen, man slutar aldrig förundras över det manliga könet!
Lördagen var det upp kl.9 för att renovera lägenheten. Nu blev det ju inte så mycket ordagrant renovering men nu är den snart heeeeelt färdig. Tavlor och klockor sattes upp, stor sortering i alla garderober osv.... Passade på att storstäda också. Slängde ihop en potatissallad innan duschen hägrade. Var partyredo 17.30 vilket var helt i tid eftersom Faster och kompisar dök upp precis då. Fick fyr på grillen fast vi bara var brudar! Det är inte illa....

Tvårätters middag med mycket tjejsnack och skratt. Helt sjukt hur kul man kan ha när det bara är tjejer, fast man måste kanske ge en eloge till alla grabbar som verkligen fögyllde samtalsämnena. Utan er hade vi absolut inte skrattat och haft så innehållsrika diskussioner som vi hade. Blir ju nästan mörkrädd när man börjar tänka efter alla konstigheter man varit med om trots att man är så ung.... haha

Kvällen fortsatte sedan på det lokala dansplayset Harrys. Da buzz uppträdde live vilket var en succé. Trodde inte så högt om dom innan men blev verkligen helt sjukt överaskad. Hade grymt kul under spelningen. Blev som vanligt mycket dricka men trots det inga skandaler...

Söndagen blev väldigt lugn med husmorssysslor: städa, plocka och tvätta! Åh va livet är underbart.....

Nu är det återigen en vecka att slå död på men som tur är finns det en röddag mitt i vilket betyder LEDIGT! Planerar att umgås med familjen på onsdagen och ev även tisdagskvällen. Sedan är det ju snart helg igen och på fredag kommer min älskade vän hem vilket innebär party igen! Tror att jag har två partyfria (än så länge) helger fram till 1:a september  så det är väl bara att vänja sig vid att vakna bakis på söndagen..... haha
Till helgen blir det tom en dubbel, först på fredagen med Linda Bengtzing och sen på lördagen i Westerwik... Kan bli hur kul som helst!

Nu väntar sängen för prinsessan!

Pussar o Kramar alla


RSS 2.0