Nya jobbet

Nu har jag äntligen kickat igång med det nya jobbet!
Det känns såååå rätt, verkligen helt toppen på alla sätt. Det här kommer bli bra. Känns som att jag äntligen kommit frammåt på nåt sätt efter en tid med ganska krokig väg...

Mitt nya jobb är säljare/utbildare på Etac Sverige Ab. Har säte i Kista men är distriktansvarig för "norra mellansverige" skulle man kunna säga. Blir en hel del resande men har väl förankrat det i hemmet.
Kommer även vara "expert resurs" för norrland, min kollega där har nämligen heeela norrland och samtliga av våra produkter, dvs allt från rullstolar till hygienprodukter till juniorhjälpmedel och förflyttningshjälp. Ingen lätt sits :o)

Ska bli bättre på att uppdatera här nu, vi (eller egentligen mest jag) har börjat med Lchf-kost. Mest för att se om jag mår bättre i min mage, inte upplever att jag ofta är trött och sen att det resulterar i viktnedgång är ju super bra!

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa några sidor i Läckbergs andra bok, fastnade för ettan så nu är bok 2-4 inhandlade :o)

Sov sött mina pärlor!

P & K


Härliga Tisdag

Sol sol sol... Älskar denna sol :o)
Påväg till Sickla kaj för att möta upp min lilla skrutt Walter, mamman ska på intervju så då blir det bäbismys för mig!

Härligt att ha några små i sin närhet så man kan få ta hand om de ibland.

Det här med arbetsfri uppsägningstid är helt ok!

Pöss


Lörda i vika

Hemma över helgen hos mammi & co, vilken underbar lyx. Att kunna åka hem och få en extra dag gör att helgen känns så mycket längre.
Kvällen har spenderats med min bästa killkompis, konstigt att riktigt nära vänner kan kännas som släkt eller rent av syskon. Det är kärlek...

Imorgon åks det hem med den andra "systern" i livet, komma hem känns alltid rätt men att "komma hem" känns alltid så skönt :o) Tolkas som man vill....

Nu ska jag ta mig hem ;o)

Puss


RSS 2.0