Bitterfittor och vi övriga...

Ett nytt ord med en helt sjukt bra innebörd har skrivits in i ordboken, bitterfitta!
En bitterfitta kan vara allt ifrån en person som konstant klagar, är negativ eller är allmänt tråkig. Men en bitterfitta kan även vara en person som pratar skit, inte står för vad hon/han säger eller utnyttjar andra till egen vinning.
Det är verkligen ett helt sjukt användbart ord.

Hon känner ett par bitterfittor ur de flesta kategorier, tänker inte rada upp dom eftersom man inte ska ge bitterfittor någon uppmärksamhet. Har så svårt att förstå varför det finns personer som verkar må bra av att trycka ner andra eller prata massor skit som bara sårar och förstör. Varför finns det inte bara kärlek?

Tycker alla fall att vi alla borde älska mer och framför allt respektera våra medmänniskor. Va glad, öppen och trevlig så kanske även livet ler tillbaka en dag.

Så alla bitterfittor, sluta vara dom ni är så kanske era liv blir lite mer innehållsrika!

Kramar och pussar från en sjukt gladfitta

Kalmar igen....

Man kan nästan tro att hon har flyttat till Kalmar, alla fall om man räknar helgerna. Var nämligen där igen i helgen. Kalmar har något dom kallar Springbreak vilket hon dock inte upplevde men det verkar vara trevligt.
Helgen började på fredagseftermiddagen med shopping, mestadels bara massa proveri utan resultat. Avnjöt sedan en taco buffé med syster och marulken. Hem till syster för att se Wallander-hemligheten och stora tårar trillade. Hur kan man göra en film där huvudingrediensen tar livet av sig?
Ola Rapach, hur ska man nu kunna se dig?
Förstår ju även att du inte blir så långvarig i Anna Phil eftersom Martin kom tillbaka.....
Tur att hon har Tusenbröder på DVD....

Lördagen var först mycket bilåkande med nervevade rutor och Carola strömmande ur högtalarna. I love ragging!
Röda pumps till syster, sååååå sjukt snygga. Det blir nästa investering om det inte kommer hem ett par från Thailand om en vecka! (hoppas hoppas hoppas)
Fast det finns en risk att så inte är fallet då det är en man som har fått uppdraget och dom brukar man inte kunna lita på vad gäller skor.....

Runt lunchtid kom en hel liga från gamla hemstaden Uppsala innehållande gamla bekanta och ett x. Vi inhandlade lite picknick och gick och satte oss vid slottet. Gott och trevligt. Framförallt eftersom Belladonna frivilligt visade funktionen "spela musik" från sin nyinhandlande mobil. Det ingick tydligen högtalar också så alla kunde höra. Bara det att det bara fanns ett fåtal låtar att välja på, fast vem gillar inte CaraMia eller Elois?

Sedan ville tjejerna shoppa och killarna dricka öl så det blev båda delarna. Det enda hon ville var att åka och parkera bilen för dygnet och börja festa. 'Alkovarning utfärdas!
Men det dröjde inte länge innan hon fick viljan igenom. Bubbel föst sedan rosévin o fanta, I love Santropé!

Kvällen bestod av grillfest hos värdinnans pappa som inte var hemma! Mycket god mat och trevligt sällskap. Efter maten drog festen igång. Hon fastnade dock ganska snabbt på yttertrappan med två av de hitresande. Diskussioner kring det sk."gänget" drog igång och äntligen var det en som förstod vad jag sagt för sex månader sedan.... Tänk att det ska behöva hända en själv för att man ska förstå men det är väl så vi är skapta.
Tiden gick super snabbt innan taxin kom och skjutsade in hela gänget till stan.

Först var det Harrys som stod på tur. Mycket folk, sådär goda drinkar men dock bra dansmusik. Träffade på gamla kompisar från Västervik. Skit kul att prata lite skit och se bekanta ansikten. Märkligt hur allt blir som om tid inte passerar när man träffar gamla vänner. Härligt !!!

Tiden på harrys är sedan lite dimmig, vet att dans förekom i hög grad och att hon hade det trevligt. Gick sedan vidare till Ernesto. Fick se två bekantingar från förra helgen uppe i DJ båset och gick då upp för att hälsa på. Det som hände där är lite oklart men saker flippade ur kan man väl lugnt säga.... haha
Blottade kroppsdelar och avsugningar förekom men hur, vem och vart får man fantisera ihop i själv! Det var sjukt roligt alla fall även om det är lite oklart i minnet hur, vem och vart. Hon gick sedan därifrån för att leta reda på Belladonna och dansa till CaraMia men hittade istället delar av gänget som drog med henne till Harrys. Kom inte tillbaka till Ernesto sedan vilket hade kunnat vara mycket trevligt men man kan ju inte få allt.
Finns ju anledning till att komma tillbaka till Kalmar fler helger nu.....

Söndagen var lång och seg. Va fortfarande full på morgonkvisten när ögonen öppnades. Så bakfyllan kom lite senare framåt lunch. Fick spendera eftermiddagen i Kalmar eftersom varken hon eller kollegan var körklara på många timmar....

Helgens.....
Helgens roligaste: Det måste helt enkelt vara när lördagens bravader poppade upp i minnet och Belladonna samt kollegan fick vetskap om detta. Fy fasen vad det garvades!
Helgens besvikelse: Att hon faller dit så himla lätt, att hon inte klarar att stå på sig och ignorera. Känslor lever sitt eget liv ibland.
Helgens dummaste: Allt strul.... 
Helgens vackraste: Kollegans frisyr och hennes klänning. Jackpot-klänningen även kallad!
Helgens alko: Utser sig själv utan konkurrens
Helgens godaste: Maten eller drinkarna....
Helgens tråkigaste: Att gå från Ernesto till Harrys fast det fattade ju inte hon då
Helgens jobbigaste: Att alkoholen tar bort det skydd man annars har mot tankar/känslor
Helgens låt: CaraMia, kommer aldrig glömma till vilket pris... haha
Helgens längtan: På söndagen var längtan till Marängsängen hur stor som helst
Helgens minne: Om det fanns mer av den varan skulle hon vara tacksam ;o)
Helgens besök: Marulken´s lägenhet, HAHAHA, Sanering nästa!

Det var väl allt för denna gång! Nu har en ny jobbvecka dragit igång och den är så sjukt fylld redan nu så hon förstår inte hur hon ska hinna med.....

Kom ihåg att den bästa motionen är den som blir av!

Kram och Puss

Festligheter i Kalmar

Oj oj oj vilken super helg det blev.
Resan avgick från Virserum på fredags eftermiddagen med sikte mot Kalmar  och en hejdundrandes 30 års fest. Det var tema glamour!

God mat: Italiensk buffé där jalapenosknyttena var godast
Gott sällskap: Syster och kollegan, bättre kan det ju inte bli
Rolig tävling: Super kul musiktävling som musikern i bland gästerna satt ihop. Laget hon deltog i kom 2:a!
Efterfest: Gin o tonic, hade gärna skippat tonicen men vad gör man inte...
Yrkeskategori: Flygvärdinna hela vägen från festen till efterfesten.... Den yrkeskategorin har definitivt inte svårt att få ragg kan hon meddela.. haha
Snygg outfit: Kollegan och hon såg nästan lika ut, hon i svart o kollegan i GRÖNT!!! Super snyggt
Bra Dubai surr: Moe fixar kontakter, kollegan o hon inte svåra

En kort men dock väldigt talande resumé av helgen!

Nu är det bara en helt sjukt seg vecka att plöja igenom sen är det KALMAR igen och ännu mer fest.....!!!

LIvet är en fest, håll med om det folk och fä

Kram Puss

Ps. Igår var det värsta åskovädret och då saknade hon dig massor! Ds.

SKICKA ETT KORT...

Måste uppmana er alla att skicka ett kort till Shane Bernier. En liten cancersjuk kille i Kanada som önskar sig 350 miljoner vykort pä hans födelsedag 30 Maj.
(Man kan läsa mer på aftonbladet.se)

Gör som hon, skicka vykort till följande adress:
Shane Bernier
PO Box 484
Lancaster, Ontario
KOC 1 NO
Kanada

Medmänskliga Kramar och Pussar

Musik som gjordes för henne....

I varje man en andra chans
han var svaret när hon lockade till dans
hon var så ensam i detta stora land
hon skrattade och sprang när hans hjärta brann

Som att använda en han för att bekräfta eller slippa ensamhet? 
hennes sätt att skydda sig själv från krossat hjärta, att inte behöva släppa in någon, kan det vara att leka och sen lämna?

Jag minns hur dom sa till mig
det där går aldrig bra
det fattar vem som helst
hon vet inte vad hon gör
hon är alldeles för vild
aldrig hemma någonstans
Nästa dans....

Hemma är där man bor säg det. Just nu känner hon väl inte så, hemma ska vara där man vill vara och där man trivs. Kanske bland vänner, kanske bland släkt, kanske i en annan stad eller där han bor?
Finns det överhuvudtaget något som är hemma?
Visioner om att hon alltid kommit hem efter varje flytt. Visioner om att det alltid blir bättre på nästa ställe. Ständigt sökande efter ett hem, kommer hon någonsin hitta dit?

Nästa stad och nästa dröm
den vita villan vid den stora sjön
här är det vackert här blir alltiing bra
hon packade väskan nästa dag

K


Avslutning på lediga dagar...

Oj va tiden går fort när man har roligt.  Nu är hon tillbaka i Vimmerby igen efter en lång ledighet. Stockholm avslutades med en tripp till Nyköping för att besöka partypinglans farmor. Vi blev bjudna på middag, ugnsbakas falukorv med potatismos. Det var så sjukt gott! Drack rödvin till och hade det himlans trevligt.

Farmor spottade inte i glaset direkt utan drack på friskt o fort, hon hann inte riktigt med.

Partypinglan o hon gick sedan vidare till "Fika" för att möta upp med  några vänner till pinglan. Det blev allt för många cider o drinkar. Ny X-cider, granatäpple o rabbarber, den va sjukt god! Rekommenderas starkt!


Lördagen begav sig hela ligan tillbaka till Stockholm för att ta den av den stora finalen i handboll mellan Hammarby- Skövde. Lekande lätt tog Bajen hem andra raka SM-guldet o festen kunde börja. Det var alkohol under större delen av dagen och kvällen. Förfest hemma hos Bajenkillen o sen vidare ut i natten. Kvällen blev som den förtjänade kanske. Man kan inte vara på topp jämt, livet går upp och ner och man kan tyvärr inte boka när de mindre lyckade kvällarna ska komma.

Söndagen vaknade hon otroligt tidigt för att sätta sig på bussen hem till födelsestaden för att fira lillasysters 21-års dag. Hade sedan är härlig dag i solen på baksidan av huset som numera ser ut som en byggarbetsplats.... Panel och fönster ska bytas. Mamma och pappan gör ett jätte jobb!

Nu har hon kommit hem och har inte alls börjat packa upp än. Det är massor som ska tvättas och det orkar hon inte med idag. Men när hon ska hinna det är frågan. Veckan är fullsmockad men det löser sig nog!

Nu är det dusch, filmslut och säng som väntar!

Kram o Puss


Dagar i Stockholm...

Planerade bröllop hela onsdagseftermiddagen med bruden. Oj va det skiljer i våra liv. Bruden står inför sin största dag för resten av livet medan hon inte ens vet vad hon känner och tycker från dag till dag. Det gör inte saken bättre att hon inte orkar ta tag i saker utan att det får gå som det kommer....
Hon tänkte hon skulle blogga lite om bröllopsplaner här men det är nog inte så smart då bruden har full tillgång till allt som skrivs vilket kanske inte är så bra. Allt ska ju inte bruden och brudgummen veta om. Blir nog att blogga mycket om det efter 18 aug då allt är passé. Kommer mycket tips och rekommendationer från toastmadamé då!

Dagen idag har spenderats vid havet läsandes bok och bara njutit av solen. En riktig hälsodag och tid för eftertanke och livsnjutning. Hon har kommit fram till att storstaden lockar mer än den lilla trygga hemstaden. För att verkligen må bra måste en flytt ske. Kanske till hösten blir hon storstadsbo, vem vet! Nåt måste ske alla fall. Det är här livet finns och kanske även framtiden...

Provköra bil och träna dans gäller ikväll och förhoppningsvis lite middag med sambosen. Hoppas kunna blogga vidare inom kort.

Ta hand om er!
Puss Kram

Mer Valborg...

Lite tankar och reflektioner från helgen....

Möte med olika människor fanns det mycket av den här helgen. Träffade X en kort sekund och kände bara lättnad. Det var bara tomt prat i en kvart och sen inget mer. Inga förklaringar eller ursäkter vilket bara va bra. Hade nog inte klarat av att ta det då. Räckte med att se henne i två dagar och ständigt analysera vad som finns gemensamt och om det är till utseende eller sätt....

Andra möten har gjort mer intryck än andra. Kära Mr.D var helt gudomligt gullig hela dagen i parken och hela aftonen. Det finns verkligen guldkorn bland det manliga könet men det svåra är att hitta dom. Mr D och hon har inte alltid dragit jämt, det har verkligen varit bergodalbanor i relationen men nu hör han verkligen till de allra bästa och närmaste.
Sen va det ju han den där andra.... Det fanns bara fördelar men ändå blir det aldrig av. Analyser och diskussioner är bra och värdefulla men det gäller att komma till skott också. Fast båda ska ju vilja och det är väl kanske inte så. Komma bort, långt iväg är kanske en bra idé men vart och när?

Nu är nog tankarna och funderingarna slut från Valborg. Finns inte så mycket mer att analysera och fundera över utan nu gäller det bara att stå ut fram till sommaren för då löser sig allt.....

Nytt motto
"Är dom små får man ta två"

Puss och kram

Valborgsfirandet....

Så va det hela över. En helg kan gå så fort, pang så var den över.
Hon hade alla fall grymt roligt.
Lördagen var det miniutgång med den stöttande för att på utestället möta upp partyparty bruden. Dansade natten lång. Hon fick lära sig vem DiscoKjell var och vad som var hans stil. Helt sjukt hur ni kan dansa brudar!

Söndagen var det först lite vandring på stan och några cider i solen för att sedan äta brakmiddag och dricka massor med rödtjut. Sedan kom hockey-turneringen igång på allvar. Torskade stort mot den stöttande kan hon lova! Somnade gott den kvällen.

Sen kom dagen med stort F (som i fest!). Började med att dricka bubbel kl.10 för att sedan fortsätta med dunken rosé. Träffade alla gamla men dock fortfarande så underbara vänner. En del mer efterlängtade än andra men så är det ju....
Kvällen spenderades hemma hos Mr D och hans sambo. Grillkväll med ännu mer dunkvin, rött dock. Blev riktigt dimmig framåt småtimmarna men det är väl en tjusning det med.
Fortsatte till krogen kl 01 tillsammans med Mr W. Blev alldeles för många absolut päron där kan hon lova. Hade riktigt intressanta diskussioner med Mr.W på väg ner till stan. Frågan är om det bara var fylleprat eller om det fanns nåt allvar i det hela.... I så fall är ni redan döpta Melwin, Lucas och Ia! Ha ha

Nu spenderas veckan i Stockholm, har redan hunnit med att shoppa alldeles för mycket.... Hon ska försöka uppdatera boggen med lite mer info om tankar och funderingar kring livet i allmänhet men det blir först imorgon i en park under strålande sol (förhoppningsvis....)

Puss och kram på er så länge

RSS 2.0