Valborgsfirandet....

Så va det hela över. En helg kan gå så fort, pang så var den över.
Hon hade alla fall grymt roligt.
Lördagen var det miniutgång med den stöttande för att på utestället möta upp partyparty bruden. Dansade natten lång. Hon fick lära sig vem DiscoKjell var och vad som var hans stil. Helt sjukt hur ni kan dansa brudar!

Söndagen var det först lite vandring på stan och några cider i solen för att sedan äta brakmiddag och dricka massor med rödtjut. Sedan kom hockey-turneringen igång på allvar. Torskade stort mot den stöttande kan hon lova! Somnade gott den kvällen.

Sen kom dagen med stort F (som i fest!). Började med att dricka bubbel kl.10 för att sedan fortsätta med dunken rosé. Träffade alla gamla men dock fortfarande så underbara vänner. En del mer efterlängtade än andra men så är det ju....
Kvällen spenderades hemma hos Mr D och hans sambo. Grillkväll med ännu mer dunkvin, rött dock. Blev riktigt dimmig framåt småtimmarna men det är väl en tjusning det med.
Fortsatte till krogen kl 01 tillsammans med Mr W. Blev alldeles för många absolut päron där kan hon lova. Hade riktigt intressanta diskussioner med Mr.W på väg ner till stan. Frågan är om det bara var fylleprat eller om det fanns nåt allvar i det hela.... I så fall är ni redan döpta Melwin, Lucas och Ia! Ha ha

Nu spenderas veckan i Stockholm, har redan hunnit med att shoppa alldeles för mycket.... Hon ska försöka uppdatera boggen med lite mer info om tankar och funderingar kring livet i allmänhet men det blir först imorgon i en park under strålande sol (förhoppningsvis....)

Puss och kram på er så länge

Kommentarer
Postat av: Ronjaa

hahahah xD

2007-05-09 @ 20:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0