Inför Valborg i Uppsala

Nu va det riktigt länge sedan hon uppdaterade denna blogg. Hon sitter just nu i sin älskade stöttande vän sovrum och försöker få ner ett par rader.
Hon befinner sig just nu i gamla hemstaden Uppsala för att fira Valborg imorgon. Igår va det bekanta ansikten som mötte hennes i parken. Vissa roligare att träffa än andra.
Älskade killar från hennes gamla klass var underbart återseende!  Go Lira och Harry!!!

Idag är det först shopping och sen middag med vin hos den stöttande och sambon. Hur mysigt som helst att va tillbaka även om känslorna är delade. Hon skriver nog mer om det när helgen ska summeras.

Nu är det rosa duschdrapperi som gäller och kanske lite mer kläder!

Tack älskade Uppsala för att du fortfarande finns!

Puss och kram


Varför X är X....

Något annorlunda helg det blev.
Fredagen blev middag med  han. Som vanligt mycket trevligt och roligt, han var på sex-humör kan man väl säga.. haha. Mycket skratt och helt sjuka diskussioner hölls. Han gick sedan iväg på fest och kom tillbaka mitt i natten och väckte henne.
Väckning som man gärna upplever fler gånger. Som alltid mycket mys och lite ord.... Hon fick höra att hon gör honom galen, det är väl det minsta man kan säga att han gör henne.


Det har förts väldiga diskussioner mellan han och henne angående stundande långresa för hans del där det finns massor billiga SKOR! Hon försöker deala till sig att han ska köpa med sig många fina skor hem till henne. Han har sagt att det hela avgörs i  hur mysig, gosig och aslicking hon är. Det här kommer bli väldigt intressant. Hon kan nämligen bli prinsessa i att gosa, mysa och verkligen krypa på golvet för att få nån dit hon vill....
Han vet nog inte vad han har gett sig in på, hon undrar redan vart hon ska ställa alla sina nya skor!


Lördagen blev mycket nervös i Nässjö. Det gick dock vägen, killarna är guld!
Sedan kom kvällen som var mycket lugn. Det är ganska skönt att ha nån sådan kväll en gång i bland. Hennes kropp jublar varje gång dom kommer eftersom det tenderar att inte bli för ofta. Tog sedan sovmorgon idag. Gick sedan ut på en promenad med faster, 0,5 mil och det va inte tyst mer än 10 sek. Skönt att prata om allt och ingenting.


På fredagskvällen kom ett besked som just då vände upp och ner på saker. Reaktionen var ganska oväntad eftersom hon hade haft magkänslor om att det låg till på det sättet men ändå blev hon så arg. Lite märkligt med tanke på att ens X är ju faktiskt dåtid. Händelsen som nådde hennes öron var att hennes senaste gamla pojkvän stulat (vilket hon inte vet omfattningen av) med en av hennes gamla kursare. Det här låter inte så märkligt men det finns en story kring. Redan när hon var tillsammans med den här killen fanns det känslor från den här kursaren för hennes dåvarande pojkvän. Det syntes så tydligt och killen låtsades som ingenting, avvisade varje gång hon påtalade det hela. Efter att det tog slut mellan henne och pojken har magkänslorna för att det är mer på gång växt. Men allt har legat i det gömda tills i fredags då. Anledningen till att hon blev så arg var nog att hon hela tiden haft det på känn men hela tiden blivit ljugen i ansiktet för. Hon vet inte ens varför hon fick veta. Det är väl just det som är meningen med att man blir X, att man går vidare och inte har något i varandras liv att göra?
Om hon fick välja skulle hon helst inte velat veta det som skrevs.....


När pojken sedan ska "förklara sig"  skylls det på ensamhet, vem är inte ensam ibland? Men det mest patetiska av allt är att det kommer ett sms med texten "då kan man inte räkna med att få några bilder på dina bröst på ett tag".  Hur är killars hjärna funtad?
Det finns inga ord för ett sånt meddelande....

Men alla tjejer, vi kanske skulle bli mer som killar, töm och glöm, ta vad som bjuds, ha 100 bollar i luften eller vad man nu kan kalla det. Vi kanske skulle må så mycket bättre om vi också började ta livet mer som det kommer och inte analysera allt och alla.


En helg som planerades ganska lugn och stilla blev en helt annan!


Puss och Kram


Feghet...

är det värsta hon vet. Människor som inte vågar säga vad dom tycker, inte står för sina åsiker, dom är vatten värda. Men vad gör hon själv. Den underbaraset blondinen i världen mister sin stora kärlek, och vad gör hon?
Ingenting
Tårar bara trillar...
Hon vågar inte höra av sig, vet inte vad hon ska säga, blir en av dom människor hon tycker minst om. Hon som trodde hon var stark, ärlig och orädd har visat sig vara feg, ynklig och en av alla andra.....
Skam i kroppen lyser som en glödlampa i ett öde hus, hur ska den kunna gå att dölja vid nästa möte?
Det finns ingen ursäkt till hennes försvar, det är bara att hoppas på att hon står för vad hon har gjort. Äntligen trillar tårarna efter det som har hänt, nu finns det insikt och förståelse, Vart har de känslorna varit innan? Är hon så hård att hon inte kan känna för andra?
Hon hoppas att den underbaraste blondinen i världen har ett lika stort hjärta som senast hon såg henne och att det finns ett rum för förlåtelse. Den underbaraste blondinen är den starkaste människan hon känner.....


Feg och ynklig är ord som beskriver inte förklarar!


Hon saknar henne mycket men varför är det så svärt att säga det till världens underbaraste blondin?

Du är en ängel Carran!


Puss i hjärtat från mitt hjärta


Helgens planering....

Och så va det helg igen. Helt sjukt vad tiden går fort. Det är väl bra iof men det vore bra om man hann med det som skulle göras på jobbet vilket är helt omöjligt just nu. Hennes jobb ja, det har inte skrivits något om det. Hon arbetar just nu som sjukgymnast vilket troligtvis är det bästa yrke man kan ha. Män/killar kommer och betalar för att få klä av sig och bli tagen på... haha (hoppas att ingen från socialstyrelsen läser i denna blogg för så får man säkert inte säga om man är legitimerad sjukgymnast)
Skämt å sido!
Hon trivs otroligt bra med sitt jobb just nu! Pendlar dock 11mil om dagen vilket inte är en höjdare...

Helgen kommer bli lugn för en gångs skull. Kväll trodde hon skulle tillbringas med han med det visade sig att han ska på fest.... en liten miss i planeringen!
Slutsatsen av detta är att killar och tjejer tänker såååå himla olika. När hon och han satt och pratade om kvällen i onsdags så var det prat om middag o mys, vad hon uppfattade, men idag nar planerna skulle fastställas sa visade det sig att han ska pa fest ikvall med grabbarna vilket resulterar i att glädjen i att träffas i kväll är lite si och så. Hon hade ju hoppats på en kväll med middag, mys kanske film där man lyckas hålla sig vaken. Om det blir middag ändå ikväll så kommer han att gå efteråt vilket inte känns så kul. Hmm tricky one! 
Men det är väl det man kallar tjusningen i att det finns två kön.
Efter en hel del sms slutade det med att det blir middag hemma hon henne, han går sen på fest med grabbarna och kommer sen tillbaka om hon vill. Är detta vad man kallar kompensation?
Hmm är inte helt med på hur killar tänker alla fall. Ibland tycker jag det känns som att de är från en annan planet. Tror hon ska börja dokumentera alla fall där killar och tjejer tänker olika. Kommer tillslut ha ett lexikon man kan slå i för att kunna se följderna av hur män tänker.... undra om det blir en säljarsuccé?

Imorgon ska hon till Nässjö med sin mamma, pappan och lillebror. Det kommer spelas en viktig match där kl 9.30 som kommer få mycket support från läktarhåll. Hon hade sedan tidigare planerat en stor fest med gosebjörnen o grabbarna i laget i boendeorten men det verkar inte bli nåt. Fest kanske det blir men då i hemstaden och utan han...
Om man läser igenom helgens kommande händelser känns det som helgen som skulle blivit såååå rolig och händelserik nu bara blir halvdan och halvtråkig. Tänk om man hade nästa helg framför sig redan nu? Då kommer det hända grejer.... återkommer näste vecka till det!

Nu ska hon ta tag i livet och sluta sörja det som inte blir av!

Pussar och kramar

Hennes helg i Kalmar...

Hon hälsade på syster i helgen som bor i Kalmar. Helgen blev allt annat än som planerat. Fick se sidor av hennes syster som hon aldrig sett förrut, förutom i sig själv för 10 år sedan. Otroligt smärtsamt att stå bredvid och se på utan att kunna göra något. Förmaningar och tillrättavisningar avfärdades som om de var värda vatten.
Kan inte förstå hur en människa kan tycka så illa om sig själv att man gör allt för att ska sig. Hon hade samma beteende vid 15-19 års ålder, men det kunde man ju tro var "vanligt" tonårsbeteende och osäkerheten på sin egen identitet. Men vad kallar man det här beteendet när det inträffar på en 21 åring?
Finns det så mycket underliggande problem som man behöver proffesionell hjälp med eller vad ska få den 21-åringen att förstå?
Helgen blev allt annat än planerat....

Kollegan och hon umgicks en hel del under dygnens timmar. Lördagens ljusa timmar på stadens gator och torg medan nattens liv utspelade sig på utestället Palace. Hon hade så sjukt roligt, kollegan nobbade först en 21-årig Västerviksfödd sedan va det en "gammal flamma" som fick nobben efter en hel kväll av närhet och kärlek... Ingen höll måttet när kollegan gick lös... Go Girl!!
Hon själv var ganska lugn. Han fanns nog i tankarna stora delar av kvällen även om det kanske inte alltid va medvetet.... 

Upp jätte tidigt på söndags morgonen för att åka 7 mil på 1,5 timme! Tror att bussen körde igenom alla, och då menar jag verkligen ALLA hålor mellan Kalmar och Oskarshamn. Hon gick sedan vilse i stekande sol men kom till sist fram för att titta på match!
Han spelade jätte bra, blir lite stolt när han är så där duktig.
Fick även äran att möta hans nära och kära, mamma, syster och lilla monstret. Var mycket trevligt och så fick hon lite bäbis-mys, tack söta, superglada Pippi-tjejen!

Söndagskvällen finns det inga ord för, mysigt är ett ord som inte räcker till. Hon behåller natten i hjärta och hjärna men många känslor kring. Han är verkligen världens mysigaste kille och det hoppas hon att han alltid förblir. Tänk om alla tjejer fick uppleva samma som hon, då skulle det aldrig finnas tårar.... Hon kan inte förstå hur hon någonsin ska kunna mäta sig med hans händer, hans värme och hans ömhet.

En mycket trött måndag började denna vecka med och cirkeln är sluten!

Kram och Puss

Presentation av en bitchig brunett

Hon, det kommer nog vara jag i den här bloggen.
Hon har en syster och en bror samt en bonusbror (egentligen tre men det är bara en som räknas).
Hennes mamma och pappa har levt ihop ett kort tag under barndomen men nu är båda omgifta vilket betyder att det finns en "pappas fru" och en "pappan".
Hon pratar inte så mycket om eller med sin pappa kommer märkas, han är bara en titel som han inte lever upp till. "Pappan" har däremot ingen titel men har innebörden.

Hennes syster är det allra bästa men det har inte alltid funnits den relationen som finns nu. Lillebror är liten och är den allra underbaraste 6-åring som finns.

Vänner har hon många av men bara fåtalet riktigt nära: den stöttande, bruden, två barnsmamman, den nykära och erimiten. Sedan finns det massor fler som säkert kommer figurera i denna blogg men de får namn allt eftersom.

Killar är väl nästa ämne. Just nu finns det väl en lite mer speciell och andra som önskar dom va lite mer speciella. Tycker det här ämnet blir svårare och svårare för varje år som går. Tänk när man va runt 15 och allt som behövdes va en kyss sen var man ihop. Nu är det tankar, känslor och handlingar som ska gå hand i hand och det är inte alltid det lättaste. Hon kommer skriva mycket inom det här ämnet men det är mer för att lära än att berätta.

Just nu cirkulerar frågor om att leva i framtiden eller i nuet. Känns som hon lever i framtiden. Söker ständigt nya jobb, letar efter andra städer att bosätta sig i och söker konstant meningen med att träffas.....

Pussar och Kramar


Fösta inlägget i nya bloggen...

Den här bloggen kommer handla om en crayzy brunetts bravader. Den är fortfarande under omstrukturering så håll ut för snart drar den igång på riktigt.....

Många pussar och glassar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0