Presentation av en bitchig brunett

Hon, det kommer nog vara jag i den här bloggen.
Hon har en syster och en bror samt en bonusbror (egentligen tre men det är bara en som räknas).
Hennes mamma och pappa har levt ihop ett kort tag under barndomen men nu är båda omgifta vilket betyder att det finns en "pappas fru" och en "pappan".
Hon pratar inte så mycket om eller med sin pappa kommer märkas, han är bara en titel som han inte lever upp till. "Pappan" har däremot ingen titel men har innebörden.

Hennes syster är det allra bästa men det har inte alltid funnits den relationen som finns nu. Lillebror är liten och är den allra underbaraste 6-åring som finns.

Vänner har hon många av men bara fåtalet riktigt nära: den stöttande, bruden, två barnsmamman, den nykära och erimiten. Sedan finns det massor fler som säkert kommer figurera i denna blogg men de får namn allt eftersom.

Killar är väl nästa ämne. Just nu finns det väl en lite mer speciell och andra som önskar dom va lite mer speciella. Tycker det här ämnet blir svårare och svårare för varje år som går. Tänk när man va runt 15 och allt som behövdes va en kyss sen var man ihop. Nu är det tankar, känslor och handlingar som ska gå hand i hand och det är inte alltid det lättaste. Hon kommer skriva mycket inom det här ämnet men det är mer för att lära än att berätta.

Just nu cirkulerar frågor om att leva i framtiden eller i nuet. Känns som hon lever i framtiden. Söker ständigt nya jobb, letar efter andra städer att bosätta sig i och söker konstant meningen med att träffas.....

Pussar och Kramar


Kommentarer
Postat av: lillsyster

du är typ underbarast i hela världen! älskar dig storsyster!

2007-04-11 @ 19:53:41
URL: http://sivle.blogg.se
Postat av: marulken

Hej du..tycker inte riktigt om mitt smeknamn alltså..haha..ska bli supernajs att träffa dig...kul att du skaffat en blogg med..eller hörde att du kanske inte skaffat den helt själv ;) ..nej nu ska ja äta prinskorv...syns imon..iiih

2007-04-12 @ 13:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0