Rolig grej.....

1. Ditt namn:
Petra

2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
Petizzle

3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
Pink Dog

4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
Ann-Sofie Östratullport

5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mamms förstanamn):

Axepesus

6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
Brown P2

7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
Annika

8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
Black Joppe (en fd hamster som levde för 15 år sedan)

Vad kan andra bjuda på för roligheter?

Kram o kläm


Älskade Vackra Brud

image1

Så här fin var prinsessan på den stora dagen
Älskar dig vännen
Tack för att du är du och att du alltid finns där

Allt och ingenting

Så har det än en gång passerat massor med tid utan nåt egentligt innehåll. En vecka med besök i både Norrköping och LInköping som innehöll redovisning av gruppuppgift gånger två samt introduktion till ny kurs med nya gruppuppgifter. Denna gång valde gruppen innovativa processer vilket kan bli riktigt intressant.

Slutet av veckan blev rolig med spontanfest i Västervik med gamla vänner hemma hos mamma o pappan. Fick lärdom att även när man fyllt trettio så kan man dricka för mycket, tappa kontrollen, spyner sig själv och allt runtikring. Tillbaka till apstadiet!
Annars var helgen mycket trevlig och bjöd på måååååånga härliga överraskningar. Här trodde man att man kände nån efter ett år men tydligen finns så mycket som är kvar. Den sidan som kom fram igår är en sida som är heeeelt sjukt bra. Undrar hur man kan få fram den oftare?

Denna vecka kommer bli den roligaste på mycket länge. Kanske även livsförändrande.... Göteborg på fredag för anställningsintervju på det andra jobbet. Börjar bli lite nervös för det här känns verkligen helt rätt. Har ställt krav att det ska vara snabba besked för att ev. snabba på tillsättningsdatumet. Det kan bli så att flytten till göteborg går redan i mitten av oktober.....
Helgen ska det bli kräftskiva i Nykan. Boda borg och sen kräftskiva och andra tokigheter. Det finns nog inte ord för hur kul det här kan bli.

Nu ska det bli avslutning på Tusenbröder säsong 3.

Prinsessa för en natt är inte så tokigt ändå

supp o mark



Boys boys boys....

Blev tipsad om en heeeeelt ny grupp, New wheels on the block! Det är det cooolaste någonsin. Texterna är grymma och leder till många skratt. Måste helt enkelt kolla in dem på youtube. Länken nedan är direkt till den största hiten....

Lyssna och njut, det kan inte bli bättre!

http://www.youtube.com/watch?v=aCxDZRJKkqY

Inget Göteborg... eller kanske ändå!?!

Jo, det hände så idag. Beskedet kom via telefon från Göteborg att valet föll på en arbetsterapeut (vilket egentligen var den proffesionen de sökte). Det roliga kom efter det tråkiga beskedet. Kvinnan som lämnade beskedet och som även satt med på intervjun undrade om suget efter ett annat jobb fanns. Såklart blev ja svaret. En av referenserna från den sökande som fick jobbet sökte nu sjukgymnaster så frågan blev om namn och nummer fick lämnas vidare. Då detta var inom privata sektorn vilket bara ses som en fördel.
Kan alltså bli en intervju till här inom kort, vet dock inte i vilken stad....

Annars är det just nu kaos överallt, jobb, plugg, lägenheten o huvudet. Vet inte vilket som ska prioriteras, förslag nån?

Äntligen helg, den kommer dock bestå av plugg, plugg och åter plugg. Har inlämningsuppgift på tisdag som ska in och det är inte många rader som skrivits på den än.... Blir nog lite själavård också, skogsprommis, långt bad o middag med vin hos faster på lördag.

Nu är det gyllene friidrott.

Livet är fullt av överraskningar trots att man aldrig köper kinderägg....

kläm och puss


Vem vill ha en orange kyss?



Your kiss is orange

For you, kissing is all about pushing the envelope. You're a wild kisser.
And you don't have to know someone all that well to kiss them.
(You figure that's how you'll get to know one another!)
While you may be impulsive with who you kiss, there's nothing random about your kissing technique.

Kissing Type: Unconventional

People See Your Kisses as: Intoxicating

You Kiss Best With: A Red Kisser

Stay away from: A Pink Kisser



Det finns verkligen allt i cyberspace, hittade här ett ganska roligt test! Tydligen en orange-hånglare! Men tråkigt nog aldrig med en rosa....

Man kan inte få allt

Apelsinpussar och morotskramar

Tankar & Funderingar...

Nu börjar nog Göteborg smälta in. Kändes först bara jobbigt och omständigt, åka 60 mil på en dag för en liten intervju som kanske inte leder till någonting. Flytta till ny stad, ny lägenhet. Behöva hyra i andra hand, flytta varannan månad, köpa lägenhet? Känns Göteborg så rätt? Är inte Uppsala tryggare och bättre eller Stockholm där många nära och kära är?

Nu när allt har smält in lite mer känns Göteborg mer än rätt. En stad som har invånare som är trevliga, härliga och góa. Det finns några nära och kära där som blir underbart att ha intill sig igen. Har ju redan bott i Stockholm och Uppsala. Tror dom tankarna kommer för att det är den enklaste vägen. Man har redan ett liv där, vänner och känner till staden. Göteborg är helt nytt och spännande men också läskigt. Tänk att få en ny lägenhet, inreda nåt nytt, kanske köpa egen lägenhet! Vem vill inte ha lite spänning i livet efter ett år i avskildhet?

Nu ska man ju inte ta ut något i förskott men även om detta jobbet inte erbjuds så fortsätter sökandet om än mer intensivt. Kan inte bo kvar här nere i mörkret. För det första finns här inget socialt liv. Alla umgås i "sina gäng" eller med sambon. Ja, så är det faktist, alla i hela Vimmerby är ihop, förlovade, har barn eller är gifta. Det är heeeelt sjukt. Det är väl lite av ett bysyndrom., ingen står på egna ben utan är helt beroende av att ha andra omkring sig. 
Nej, det är verkligen dags att röra på sig, träffa nya människor!

Om det är någon som har ett jobb ledigt i en stad, vilken stad som helst där det finns liv, RING!

I want my old life back but not you....

Puss och Mys



Nytt jobb?

Finns alla fall förutsättningar för det. Besökte den underbara kuststaden Göteborg idag för att intervjuas till ett eventuellt jobbyte.
Även att det är ganska kravlöst att gå på intervju när man redan har jobb men ändå blir man lite nervig. Men det kanske är bra så att man skärper sig!

Tror dock att det gick bra men det är svårt att säga. Har ju inte direkt några problem att prata med folk, även om de är okända. Får besked i nästa vecka så nu går man i ovisshet tils dess.
En framgång är alla fall att det var 36 sökande till tjänsten och fyra till intervju, kan ju glädjas åt det.

Ikväll blir det luuuugnt. Läsa klart Stieg Larsson´s andra bok strå högt på "Todo"-listan. Blir ju aldrig klar när man läser precis innan sängdags, är sååå sjukt trött då!

Kan rekommendera en super film som sågs igår, Blood Diamond med Leonardo di Caprio. Handlar om diamanthandeln i Afrika! Riktig bra och berörande.
Nu väntar soffan och mys!

Kom ihåg när frieri blir aktuellt att det endast får vara konfliktfria diamanter!

Kram och Kläm


Gott och blandat

Nu har det gått huuuur lång tid som helst utan nya inlägg, fy skäms!

Helgen inleddes med en flytt till Stockholm. Kollegan har fått nytt jobb i Mörby vilket betydde att tiden i Småland var nu till ända. Har inte en anning hur det kommer lösa sig utan henne, saknaden är redan stor. Hann med utgång efter att släpet tömts. Var på riktigt partyhumör vilket visade sig på dansgolvet.

Lördagen började med en biltur ut till Tyresö för att hälsa på gamla vänner som nu är ett par. Bjöds på stor frukost och mycket bäbisgos med deras lilla 1-åring. Såååå söt, blir ju lite sugen men dock bara för ett kort tag!

Lunch vid Odenplan med älskade partypinglan. Planerade kräftskivan för fullt. Den kommer bli huuuur rolig som helst eftersom kravet på de som blivit inbjudna är just att man måste vara en glad person. Inga tråkmånsar kommer därmed att närvara! Kan det bli bättre?
Det ska till en trekamp, annorlunda tipsprommenad och sen sånghäfte så klart! Planeringen fortsätter......

Middag på kvällen med den nyblivna Frun. Åt mycket god veglasagne och pratade, pratade, pratade. Alltid lika mysigt och roligt att träffas. Fick se massor av kort från bröllopet och alla fina presenter. Blev otroligt kär i en stor, röd skål med ett hjärta i botten. Konstnären kom från skåne och serien hette nåt med "hjärta" .

Körde sedan hem till hemorten genom mörkret. Ganska skönt att sitta där själv, lyssna på musik och bara sjunga.  Det är många tankar och planer som kommer upp i huvudet under 3 timmars bilfärd. Har nog kommit på en del saker som ska hända i höst. Fortsättning följer.....

Söndagen har hittils varit lugn. Fika hos familen på Lejonhjärtasgata med farmor och farfar. Promenad i regn sedan med faster och nu film med Beck och Larsson. Ska sedan se "Blood Diamond" har hört att den ska vara riktigt bra. Regnet slår på fönsterrutorna så nu blir det te, filt i soffan och film!

Imorgon är en viktig dag så alla måste hålla tummarna, finns en chans att livet får en ny vändning om allt går bra!

Hon kom ,hon regerade, hon fick det....

Kram Puss Kläm

RSS 2.0