Allt och ingenting

Så har det än en gång passerat massor med tid utan nåt egentligt innehåll. En vecka med besök i både Norrköping och LInköping som innehöll redovisning av gruppuppgift gånger två samt introduktion till ny kurs med nya gruppuppgifter. Denna gång valde gruppen innovativa processer vilket kan bli riktigt intressant.

Slutet av veckan blev rolig med spontanfest i Västervik med gamla vänner hemma hos mamma o pappan. Fick lärdom att även när man fyllt trettio så kan man dricka för mycket, tappa kontrollen, spyner sig själv och allt runtikring. Tillbaka till apstadiet!
Annars var helgen mycket trevlig och bjöd på måååååånga härliga överraskningar. Här trodde man att man kände nån efter ett år men tydligen finns så mycket som är kvar. Den sidan som kom fram igår är en sida som är heeeelt sjukt bra. Undrar hur man kan få fram den oftare?

Denna vecka kommer bli den roligaste på mycket länge. Kanske även livsförändrande.... Göteborg på fredag för anställningsintervju på det andra jobbet. Börjar bli lite nervös för det här känns verkligen helt rätt. Har ställt krav att det ska vara snabba besked för att ev. snabba på tillsättningsdatumet. Det kan bli så att flytten till göteborg går redan i mitten av oktober.....
Helgen ska det bli kräftskiva i Nykan. Boda borg och sen kräftskiva och andra tokigheter. Det finns nog inte ord för hur kul det här kan bli.

Nu ska det bli avslutning på Tusenbröder säsong 3.

Prinsessa för en natt är inte så tokigt ändå

supp o mark



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0