Gott och blandat

Nu har det gått huuuur lång tid som helst utan nya inlägg, fy skäms!

Helgen inleddes med en flytt till Stockholm. Kollegan har fått nytt jobb i Mörby vilket betydde att tiden i Småland var nu till ända. Har inte en anning hur det kommer lösa sig utan henne, saknaden är redan stor. Hann med utgång efter att släpet tömts. Var på riktigt partyhumör vilket visade sig på dansgolvet.

Lördagen började med en biltur ut till Tyresö för att hälsa på gamla vänner som nu är ett par. Bjöds på stor frukost och mycket bäbisgos med deras lilla 1-åring. Såååå söt, blir ju lite sugen men dock bara för ett kort tag!

Lunch vid Odenplan med älskade partypinglan. Planerade kräftskivan för fullt. Den kommer bli huuuur rolig som helst eftersom kravet på de som blivit inbjudna är just att man måste vara en glad person. Inga tråkmånsar kommer därmed att närvara! Kan det bli bättre?
Det ska till en trekamp, annorlunda tipsprommenad och sen sånghäfte så klart! Planeringen fortsätter......

Middag på kvällen med den nyblivna Frun. Åt mycket god veglasagne och pratade, pratade, pratade. Alltid lika mysigt och roligt att träffas. Fick se massor av kort från bröllopet och alla fina presenter. Blev otroligt kär i en stor, röd skål med ett hjärta i botten. Konstnären kom från skåne och serien hette nåt med "hjärta" .

Körde sedan hem till hemorten genom mörkret. Ganska skönt att sitta där själv, lyssna på musik och bara sjunga.  Det är många tankar och planer som kommer upp i huvudet under 3 timmars bilfärd. Har nog kommit på en del saker som ska hända i höst. Fortsättning följer.....

Söndagen har hittils varit lugn. Fika hos familen på Lejonhjärtasgata med farmor och farfar. Promenad i regn sedan med faster och nu film med Beck och Larsson. Ska sedan se "Blood Diamond" har hört att den ska vara riktigt bra. Regnet slår på fönsterrutorna så nu blir det te, filt i soffan och film!

Imorgon är en viktig dag så alla måste hålla tummarna, finns en chans att livet får en ny vändning om allt går bra!

Hon kom ,hon regerade, hon fick det....

Kram Puss Kläm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0