Helgens planering....

Och så va det helg igen. Helt sjukt vad tiden går fort. Det är väl bra iof men det vore bra om man hann med det som skulle göras på jobbet vilket är helt omöjligt just nu. Hennes jobb ja, det har inte skrivits något om det. Hon arbetar just nu som sjukgymnast vilket troligtvis är det bästa yrke man kan ha. Män/killar kommer och betalar för att få klä av sig och bli tagen på... haha (hoppas att ingen från socialstyrelsen läser i denna blogg för så får man säkert inte säga om man är legitimerad sjukgymnast)
Skämt å sido!
Hon trivs otroligt bra med sitt jobb just nu! Pendlar dock 11mil om dagen vilket inte är en höjdare...

Helgen kommer bli lugn för en gångs skull. Kväll trodde hon skulle tillbringas med han med det visade sig att han ska på fest.... en liten miss i planeringen!
Slutsatsen av detta är att killar och tjejer tänker såååå himla olika. När hon och han satt och pratade om kvällen i onsdags så var det prat om middag o mys, vad hon uppfattade, men idag nar planerna skulle fastställas sa visade det sig att han ska pa fest ikvall med grabbarna vilket resulterar i att glädjen i att träffas i kväll är lite si och så. Hon hade ju hoppats på en kväll med middag, mys kanske film där man lyckas hålla sig vaken. Om det blir middag ändå ikväll så kommer han att gå efteråt vilket inte känns så kul. Hmm tricky one! 
Men det är väl det man kallar tjusningen i att det finns två kön.
Efter en hel del sms slutade det med att det blir middag hemma hon henne, han går sen på fest med grabbarna och kommer sen tillbaka om hon vill. Är detta vad man kallar kompensation?
Hmm är inte helt med på hur killar tänker alla fall. Ibland tycker jag det känns som att de är från en annan planet. Tror hon ska börja dokumentera alla fall där killar och tjejer tänker olika. Kommer tillslut ha ett lexikon man kan slå i för att kunna se följderna av hur män tänker.... undra om det blir en säljarsuccé?

Imorgon ska hon till Nässjö med sin mamma, pappan och lillebror. Det kommer spelas en viktig match där kl 9.30 som kommer få mycket support från läktarhåll. Hon hade sedan tidigare planerat en stor fest med gosebjörnen o grabbarna i laget i boendeorten men det verkar inte bli nåt. Fest kanske det blir men då i hemstaden och utan han...
Om man läser igenom helgens kommande händelser känns det som helgen som skulle blivit såååå rolig och händelserik nu bara blir halvdan och halvtråkig. Tänk om man hade nästa helg framför sig redan nu? Då kommer det hända grejer.... återkommer näste vecka till det!

Nu ska hon ta tag i livet och sluta sörja det som inte blir av!

Pussar och kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0