Hennes helg i Kalmar...

Hon hälsade på syster i helgen som bor i Kalmar. Helgen blev allt annat än som planerat. Fick se sidor av hennes syster som hon aldrig sett förrut, förutom i sig själv för 10 år sedan. Otroligt smärtsamt att stå bredvid och se på utan att kunna göra något. Förmaningar och tillrättavisningar avfärdades som om de var värda vatten.
Kan inte förstå hur en människa kan tycka så illa om sig själv att man gör allt för att ska sig. Hon hade samma beteende vid 15-19 års ålder, men det kunde man ju tro var "vanligt" tonårsbeteende och osäkerheten på sin egen identitet. Men vad kallar man det här beteendet när det inträffar på en 21 åring?
Finns det så mycket underliggande problem som man behöver proffesionell hjälp med eller vad ska få den 21-åringen att förstå?
Helgen blev allt annat än planerat....

Kollegan och hon umgicks en hel del under dygnens timmar. Lördagens ljusa timmar på stadens gator och torg medan nattens liv utspelade sig på utestället Palace. Hon hade så sjukt roligt, kollegan nobbade först en 21-årig Västerviksfödd sedan va det en "gammal flamma" som fick nobben efter en hel kväll av närhet och kärlek... Ingen höll måttet när kollegan gick lös... Go Girl!!
Hon själv var ganska lugn. Han fanns nog i tankarna stora delar av kvällen även om det kanske inte alltid va medvetet.... 

Upp jätte tidigt på söndags morgonen för att åka 7 mil på 1,5 timme! Tror att bussen körde igenom alla, och då menar jag verkligen ALLA hålor mellan Kalmar och Oskarshamn. Hon gick sedan vilse i stekande sol men kom till sist fram för att titta på match!
Han spelade jätte bra, blir lite stolt när han är så där duktig.
Fick även äran att möta hans nära och kära, mamma, syster och lilla monstret. Var mycket trevligt och så fick hon lite bäbis-mys, tack söta, superglada Pippi-tjejen!

Söndagskvällen finns det inga ord för, mysigt är ett ord som inte räcker till. Hon behåller natten i hjärta och hjärna men många känslor kring. Han är verkligen världens mysigaste kille och det hoppas hon att han alltid förblir. Tänk om alla tjejer fick uppleva samma som hon, då skulle det aldrig finnas tårar.... Hon kan inte förstå hur hon någonsin ska kunna mäta sig med hans händer, hans värme och hans ömhet.

En mycket trött måndag började denna vecka med och cirkeln är sluten!

Kram och Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0