Varför X är X....

Något annorlunda helg det blev.
Fredagen blev middag med  han. Som vanligt mycket trevligt och roligt, han var på sex-humör kan man väl säga.. haha. Mycket skratt och helt sjuka diskussioner hölls. Han gick sedan iväg på fest och kom tillbaka mitt i natten och väckte henne.
Väckning som man gärna upplever fler gånger. Som alltid mycket mys och lite ord.... Hon fick höra att hon gör honom galen, det är väl det minsta man kan säga att han gör henne.


Det har förts väldiga diskussioner mellan han och henne angående stundande långresa för hans del där det finns massor billiga SKOR! Hon försöker deala till sig att han ska köpa med sig många fina skor hem till henne. Han har sagt att det hela avgörs i  hur mysig, gosig och aslicking hon är. Det här kommer bli väldigt intressant. Hon kan nämligen bli prinsessa i att gosa, mysa och verkligen krypa på golvet för att få nån dit hon vill....
Han vet nog inte vad han har gett sig in på, hon undrar redan vart hon ska ställa alla sina nya skor!


Lördagen blev mycket nervös i Nässjö. Det gick dock vägen, killarna är guld!
Sedan kom kvällen som var mycket lugn. Det är ganska skönt att ha nån sådan kväll en gång i bland. Hennes kropp jublar varje gång dom kommer eftersom det tenderar att inte bli för ofta. Tog sedan sovmorgon idag. Gick sedan ut på en promenad med faster, 0,5 mil och det va inte tyst mer än 10 sek. Skönt att prata om allt och ingenting.


På fredagskvällen kom ett besked som just då vände upp och ner på saker. Reaktionen var ganska oväntad eftersom hon hade haft magkänslor om att det låg till på det sättet men ändå blev hon så arg. Lite märkligt med tanke på att ens X är ju faktiskt dåtid. Händelsen som nådde hennes öron var att hennes senaste gamla pojkvän stulat (vilket hon inte vet omfattningen av) med en av hennes gamla kursare. Det här låter inte så märkligt men det finns en story kring. Redan när hon var tillsammans med den här killen fanns det känslor från den här kursaren för hennes dåvarande pojkvän. Det syntes så tydligt och killen låtsades som ingenting, avvisade varje gång hon påtalade det hela. Efter att det tog slut mellan henne och pojken har magkänslorna för att det är mer på gång växt. Men allt har legat i det gömda tills i fredags då. Anledningen till att hon blev så arg var nog att hon hela tiden haft det på känn men hela tiden blivit ljugen i ansiktet för. Hon vet inte ens varför hon fick veta. Det är väl just det som är meningen med att man blir X, att man går vidare och inte har något i varandras liv att göra?
Om hon fick välja skulle hon helst inte velat veta det som skrevs.....


När pojken sedan ska "förklara sig"  skylls det på ensamhet, vem är inte ensam ibland? Men det mest patetiska av allt är att det kommer ett sms med texten "då kan man inte räkna med att få några bilder på dina bröst på ett tag".  Hur är killars hjärna funtad?
Det finns inga ord för ett sånt meddelande....

Men alla tjejer, vi kanske skulle bli mer som killar, töm och glöm, ta vad som bjuds, ha 100 bollar i luften eller vad man nu kan kalla det. Vi kanske skulle må så mycket bättre om vi också började ta livet mer som det kommer och inte analysera allt och alla.


En helg som planerades ganska lugn och stilla blev en helt annan!


Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0