Avslutning på lediga dagar...

Oj va tiden går fort när man har roligt.  Nu är hon tillbaka i Vimmerby igen efter en lång ledighet. Stockholm avslutades med en tripp till Nyköping för att besöka partypinglans farmor. Vi blev bjudna på middag, ugnsbakas falukorv med potatismos. Det var så sjukt gott! Drack rödvin till och hade det himlans trevligt.

Farmor spottade inte i glaset direkt utan drack på friskt o fort, hon hann inte riktigt med.

Partypinglan o hon gick sedan vidare till "Fika" för att möta upp med  några vänner till pinglan. Det blev allt för många cider o drinkar. Ny X-cider, granatäpple o rabbarber, den va sjukt god! Rekommenderas starkt!


Lördagen begav sig hela ligan tillbaka till Stockholm för att ta den av den stora finalen i handboll mellan Hammarby- Skövde. Lekande lätt tog Bajen hem andra raka SM-guldet o festen kunde börja. Det var alkohol under större delen av dagen och kvällen. Förfest hemma hos Bajenkillen o sen vidare ut i natten. Kvällen blev som den förtjänade kanske. Man kan inte vara på topp jämt, livet går upp och ner och man kan tyvärr inte boka när de mindre lyckade kvällarna ska komma.

Söndagen vaknade hon otroligt tidigt för att sätta sig på bussen hem till födelsestaden för att fira lillasysters 21-års dag. Hade sedan är härlig dag i solen på baksidan av huset som numera ser ut som en byggarbetsplats.... Panel och fönster ska bytas. Mamma och pappan gör ett jätte jobb!

Nu har hon kommit hem och har inte alls börjat packa upp än. Det är massor som ska tvättas och det orkar hon inte med idag. Men när hon ska hinna det är frågan. Veckan är fullsmockad men det löser sig nog!

Nu är det dusch, filmslut och säng som väntar!

Kram o Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0