Kalmar igen....

Man kan nästan tro att hon har flyttat till Kalmar, alla fall om man räknar helgerna. Var nämligen där igen i helgen. Kalmar har något dom kallar Springbreak vilket hon dock inte upplevde men det verkar vara trevligt.
Helgen började på fredagseftermiddagen med shopping, mestadels bara massa proveri utan resultat. Avnjöt sedan en taco buffé med syster och marulken. Hem till syster för att se Wallander-hemligheten och stora tårar trillade. Hur kan man göra en film där huvudingrediensen tar livet av sig?
Ola Rapach, hur ska man nu kunna se dig?
Förstår ju även att du inte blir så långvarig i Anna Phil eftersom Martin kom tillbaka.....
Tur att hon har Tusenbröder på DVD....

Lördagen var först mycket bilåkande med nervevade rutor och Carola strömmande ur högtalarna. I love ragging!
Röda pumps till syster, sååååå sjukt snygga. Det blir nästa investering om det inte kommer hem ett par från Thailand om en vecka! (hoppas hoppas hoppas)
Fast det finns en risk att så inte är fallet då det är en man som har fått uppdraget och dom brukar man inte kunna lita på vad gäller skor.....

Runt lunchtid kom en hel liga från gamla hemstaden Uppsala innehållande gamla bekanta och ett x. Vi inhandlade lite picknick och gick och satte oss vid slottet. Gott och trevligt. Framförallt eftersom Belladonna frivilligt visade funktionen "spela musik" från sin nyinhandlande mobil. Det ingick tydligen högtalar också så alla kunde höra. Bara det att det bara fanns ett fåtal låtar att välja på, fast vem gillar inte CaraMia eller Elois?

Sedan ville tjejerna shoppa och killarna dricka öl så det blev båda delarna. Det enda hon ville var att åka och parkera bilen för dygnet och börja festa. 'Alkovarning utfärdas!
Men det dröjde inte länge innan hon fick viljan igenom. Bubbel föst sedan rosévin o fanta, I love Santropé!

Kvällen bestod av grillfest hos värdinnans pappa som inte var hemma! Mycket god mat och trevligt sällskap. Efter maten drog festen igång. Hon fastnade dock ganska snabbt på yttertrappan med två av de hitresande. Diskussioner kring det sk."gänget" drog igång och äntligen var det en som förstod vad jag sagt för sex månader sedan.... Tänk att det ska behöva hända en själv för att man ska förstå men det är väl så vi är skapta.
Tiden gick super snabbt innan taxin kom och skjutsade in hela gänget till stan.

Först var det Harrys som stod på tur. Mycket folk, sådär goda drinkar men dock bra dansmusik. Träffade på gamla kompisar från Västervik. Skit kul att prata lite skit och se bekanta ansikten. Märkligt hur allt blir som om tid inte passerar när man träffar gamla vänner. Härligt !!!

Tiden på harrys är sedan lite dimmig, vet att dans förekom i hög grad och att hon hade det trevligt. Gick sedan vidare till Ernesto. Fick se två bekantingar från förra helgen uppe i DJ båset och gick då upp för att hälsa på. Det som hände där är lite oklart men saker flippade ur kan man väl lugnt säga.... haha
Blottade kroppsdelar och avsugningar förekom men hur, vem och vart får man fantisera ihop i själv! Det var sjukt roligt alla fall även om det är lite oklart i minnet hur, vem och vart. Hon gick sedan därifrån för att leta reda på Belladonna och dansa till CaraMia men hittade istället delar av gänget som drog med henne till Harrys. Kom inte tillbaka till Ernesto sedan vilket hade kunnat vara mycket trevligt men man kan ju inte få allt.
Finns ju anledning till att komma tillbaka till Kalmar fler helger nu.....

Söndagen var lång och seg. Va fortfarande full på morgonkvisten när ögonen öppnades. Så bakfyllan kom lite senare framåt lunch. Fick spendera eftermiddagen i Kalmar eftersom varken hon eller kollegan var körklara på många timmar....

Helgens.....
Helgens roligaste: Det måste helt enkelt vara när lördagens bravader poppade upp i minnet och Belladonna samt kollegan fick vetskap om detta. Fy fasen vad det garvades!
Helgens besvikelse: Att hon faller dit så himla lätt, att hon inte klarar att stå på sig och ignorera. Känslor lever sitt eget liv ibland.
Helgens dummaste: Allt strul.... 
Helgens vackraste: Kollegans frisyr och hennes klänning. Jackpot-klänningen även kallad!
Helgens alko: Utser sig själv utan konkurrens
Helgens godaste: Maten eller drinkarna....
Helgens tråkigaste: Att gå från Ernesto till Harrys fast det fattade ju inte hon då
Helgens jobbigaste: Att alkoholen tar bort det skydd man annars har mot tankar/känslor
Helgens låt: CaraMia, kommer aldrig glömma till vilket pris... haha
Helgens längtan: På söndagen var längtan till Marängsängen hur stor som helst
Helgens minne: Om det fanns mer av den varan skulle hon vara tacksam ;o)
Helgens besök: Marulken´s lägenhet, HAHAHA, Sanering nästa!

Det var väl allt för denna gång! Nu har en ny jobbvecka dragit igång och den är så sjukt fylld redan nu så hon förstår inte hur hon ska hinna med.....

Kom ihåg att den bästa motionen är den som blir av!

Kram och Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0