Åhh vilken helg....

det har blivit en ful ovana att endast uppdatera efter helgen men ska försöka ändra på det.
Helgen som passerat började redan fredag eftermiddag med vattenkrig, cider och mycket bus på baksidan hos faster med familj. Mycket mysigt och trevligt.. blev lite lullig faktiskt!
Sedan var det hem och grilla, fortsätta ciderintaget och göra sig i ordning för kvällens upptåg.
Älskade, stöttande frisören var på besök vilket var helt obeskrivligt skönt att äntligen se henne igen. Gick upp till harrys för att dansa lite men det va inte lätt, skorna fastnade faan i golvet så jävla kladdigt var det, plus att det var glas över hela golven var man än gick.
Bojkotta Harrys i Vimmerby!
För att inte tala om vad man ska göra med Linda Bengtzing. Det finns inte ord för hur dåligt uppträdande hon ställde till med. Inledde med "Främling" (hon kanske inte vet att vill man höra Carola så går man inte och tittar på Linda Bengtzing) sen stod hon o skrek att hon minsann aldrig får några solränder eftersom hon solar NAKEN!! Sen drog hon av de två låtar hon har och toppen av isberget, "Pärleporten"...... Behöver väl inte skriva mer!

Lämnade stället utan valuta på pengarna kan man lugnt säga. Käkade pizza, lyssnade på gitarrspel och hade lite intressanta diskussioner som vanligt. Sen sov det tre personer i marängsängen, har aldrig varit med om något varmare !!!!... eller sjukare. Varför sova över i en trång säng om man inte vill få ut nåt av det? 
Killar är verkligen ett kapitel för sig..... tur att man är tjej :o )

Lördag började med lite frulle och lite vila sen bar det av med full KD ner till Västervik. Shoppade ett underbart fint halsband till en underbar vän som blivit klar frisör, en stjärna till min alldeles egna stjärna. Sen spenderades eftermiddagen i trädgården med underbara familjen frisör. Grillade, skrattade och drack myyyyycket rödvin! Äntligen, det var sjuuukt länge sedan.
Ner till city bar det efter midnatt och hej o hå va folk det var. Träffade många gamla ansikten vilket är en helt underbar känsla. Vissa har man inte träffat sen julas men ändå är allt som vanligt...

Söndagen blev lugn och skön... handboll, soffläge och vila!

Tror det blir en helgens trots detaljrikedomen ovan, här kommer den:

Helgens firande: Studenterna i Vimmerby
Helgens alko: Det blir dock lite svårare, hon höll sig rätt lugn i helgen så det får väl bli Grenen
Helgens kommentar: "Det här är min blivande fru, hon vet bara inte om det än...."
Helgens snedsteg: Stichan som aldrig lär sig släktbanden...
Helgens roligaste: Gamla minnen snacket vid 23 på lördagen med bara mamma frisör o respektive, så sjukt hur mycket som hänt och hur länge man varit del av varandras liv
Helgens blunder: Glömde mobilen i vimmerby, kändes heeeeelt lost. Va kul sen när man kom hem och hade 7 missade samtal och 8 sms... POPPIS!
Helgens undran: Är killar verkligen från Venus och inte från Mars...???
Helgens gåva: Stjärnhalsbandet som föralltid kommer hänga kring frisörens hals
Helgens tal: Hon hade skrivit ihop några meningar tillsammans med presenten om hur stolt hon är över henne och at t hon hoppas alltid ha henne vid sin sida.
Helgens konstanterande: Livet är inte som man planerar utan vad man gör för stunden. Nu är det slut men sommaren har precis börjat!


Life here I come.....


Kram Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0