Renovering o Yrkesbyte

Tiden går så jävla fort, ursäkta svordommen men fattar verkligen inte vart dagarna (och nätterna) tar vägen. Renovering är i full gång. Igår la svärmorsdrömmen tillsammans med en vän nytt golv i köket. Det blev så himla bra!!!
Ett helt nytt kök. Ser verkligen super lyxigt ut.
Tänkte jag skulle ta lite kort innan och efter renoveringen. Hoppas kunna lägga ut lite innan bilder i helgen men efter bilderna får ni vänta med till efter sommaren då planen på att bli färdiga ligger....

Har kommit på att det valts fel yrke!
Har haft ryggon igen så nu skulle det sökas läkare för detta. Har en grym försäkring på jobbet så det är bara att lyfta luren och vips så var man inbokad hos en Ortoped/ryggspecialist... inte illa det!
Var hos han idag ca 16 minuter och gissa vad det kostar jobbet....
1700 SVENSKA KRONOR!!!!
Fattar väl att han inte får allt men va faan blir det för timlön?????
Sjukt Sjukt Sjukt säger jag bara!

Imorgon är en stor dag!
Tjejligan ska gå och se SEX AND THE CITY!!!
Får väl ta en Cosmopolitan både innan och efter för att komma i rätt stämning. Skulle vara kul att ha högklackat men när man har blivit avskalad all hud på ena hälen av ett skåp som skulle bäras ut är nog detta inte ett alternativ!!!

Det var allt för denna gång
Nu är det Ryssland-Spanien. Lillebror har tippat 1-1 och sen att Ryssland vinner på straffar , undertecknad har 2-1 till Spanien under ordinarie tid. Behöver väl inte påpeka att det står MYCKET heder på spel!

Puss på er

Hur tänker vi nu!!!

Sålde nyss köksbordet efter annons på Blocket.se (där tydligen folk köper vad som) utan att ha en riktig eftertanke med detta.
För det första har vi nu då inget köksbord, eller jo det har vi eftersom vi hämtade mitt bord idag. Så nu när min lägenhet ska hyras ut några veckor i sommar blir det utan köksbord!!!
Men eftersom mitt köksbord är ett barbord och vi inte tog med stolarna så har vi nu alltså bara ett bord UTAN STOLAR!!!

Så välkommen hem till oss och sätt dig på golvet! ;o)

Annars har dagen varit allt annat än lugn, en helvetesdag på jobbet med massor av "måste göra mail" som väntade från igår. Sen när köksbordet hämtades åkte påsen med skurvar på sned och ramlade utanför bilen (utan min vetskap) och backades på... Gissa om nån jävla skruvjävel hamnade i hjulet!!!!
Hur ofta händer det liksom. Nu ska det tydligen lämnas in på nån verkstad för att plugga igen hålet. Som om inte det finns nog med utgifter!

Imorgon ska det spenderas pengar på donnan här!
Det ska inhandlas ROSA GUMMISTÖVLAR. Väderprognosen för midsommar kom idag.
REGN, REGN, REGN... VAd annars?

Nu ska det spaklas hål och slipas tapetkanter.... Svärmorsdrömmen förstår inte att det är FOTBOLLS EM´S KANSKE BÄSTA MATCH!
Någon som vill byta?

Spakel & Slip

Flyttat!!!

Tänker inte förklara denna bloggfrånvaro MEN blogg.se har tydligen bytt domän (IGEN) och jag har stått i "flyttkö"... sjukt system det här!
Nu kommer det alla fall ett inlägg kära vänner!
LIvet rullar på i rasande fart. Svärmorsdrömmen har blivit godkänd av både familj och fröken Italienska så nu kör vi så det ryker.
Det vankas samboskap!!!
Vi har ju iof bott ihop sedan dejt 4, dvs typ sedan Valborg, men nu ska det bli på riktigt! Det ska renoveras i svärmorsdrömmens lägenhet så att det blir "vår" och sen inköp av lite nya möbler. Dyrt är bara förnamnet på det här kalaset...
Idag inhandlades färg, golv och det valdes tapeter... Än inget stor gräl eller separation i syne så det här ska nog gå vägen!

Annars händer det väl inte så mycket ;o)
Har hittat gamla sg-kollegan i bloggvärlden vilket är SÅÅÅÅ roligt. Nu kan jag följa den lilla busiga gullungen även att han bor i Vimseby. Fick även reda på att kollegan ska bli äkta fru!!! GRATTIS Gumman, jag är så glad för din skull!

Här har inget frieri ägt rum eller ring synts till. Svärmorsdrömmen är väl medveten om reglerna, inget giftemål=inga barn!!!
Det gäller att vara hård men rättvis!

Efter en hård och oekonomisk dag väntar nu en dusch sedan sängen (blir absolut lite av den sexiga valutan också, svärmorsdrömmen har ju varit på EM 1 VECKA)!

Ska avverka tre arbetsdagar och måla ett kök innan det är dags att springa runt stången och dricka snaps!
Kan ni ana hur mycket jag längtar efter det?!?!



Livet är underbart
Puss






RSS 2.0