Ka ta stroooooooof

Nu är det slut på det här jävla dejtandet. Det här var droppen. "Trevligt sällskap" kan bytas ut till "katastrof sällskap". 
Det blev bowling som planerat, vann så klart vilket dock inte var så svårt då hans stil kunde liknas med Linus på linjen. Hade inget att  prata om så under den timman det var bowlingspel pratades det bara bowling o antal käglor hit å dit.
Efter timman äntligen var slut skulle det precis försöka avslutas när han föreslår fika, ni kommer aldrig tro det här men han föreslår en fika på FILMSTADEN. Inne på filmstadens lilla fik där alla sitter innan biofilmen börjar.... Började här misstänka att han egentligen bodde i Köping och verkligen hamnat på villovägar. Svepte latten på 10 minuter medan det tog 45 minuter för han. Under dessa minuter satt han och drog Persbrant repliker från gamla Beckfilmer fast på göteborska..... Visste inte riktigt vart man skulle ta vägen här!

Lyckades alla fall tillslut avsluta det hela och ta första vagnen hem. Nu är det verkligen slut med allt va dejtande heter, hederligt jävla krograggande ska det bli hädanefter!
En och annan full som dras med hem, då vet man ju alla fall att man blir av med dom!!!

En katastrof till idag var frieriet :o).
Friade till Singelpappan men han sa nej.... Måste vänta 4 år till innan det kan bli ett frieri igen. Det kanske ska bli lite mer genomtänkt och planerat!! hihi
Då kommer han aldrig kunna säga nej!


Avslut & Nystart



Bowling

Ikväll blir det bowling med trevligt sällskap. Är som vanligt ute i sista stund. Borde vara klar vid 18 och ska då ha duschat, klätt om och sminket påsatt. Nu till det stora problemet, VAD SKA KROPPEN SKYLAS MED?
Har verkligen ingenting i garderoben som är snyggt.

Får väl gå i snygga underkläder för det finns det gott om nu men då flyr väl sällskapet från bowlinghallen! Får väl rota fram nån gammal plita att ha över, svart kjol kanske...

Tänk tiden man hade tre tjejsambosar, då hade man verkligen HUUUUUUUUUUR mycket kläder som helst att välja på!


Nehe... Duschen först sen garderoben!


Strike & Spärr

Idag är inte en vanlig dag

Idag får man som kvinna fria till den personen man anser sig själv vilja gifta sig med. Vet inte riktigt hur detta ska gå till då det finns vissa "regler" för när man får fria och inte. Tex, man måste ha varit tillsammans jävligt länge, man ska ha bott ihop, man ska känna varandra utan o innan osv. Men tänk om detta inte ens inträffat än, det kanske faktiskt finns en person där ute som man aldrig varit tillsammans med, inte bott ihop och som man verkligen inte känner utan och innan, är det fel att fria då fast man känner att det är han man vill ha?

Klurigt sånt här men uppmuntrar ändå alla att våga, "friskt vågat hälften vunnet" så det är väl bara att våga...



Vill du gifta dig med mig?

Kvällens planer!

Det har precis vaknats efter en powernap, blev rätt sent igår vilket känns idag!
Ska snart hoppa in i duschen och sen på med kläder för att ta vagnen in till stan. Fika blev till middag så då måste man väl se lite respektabel ut!
Båtkillen är en bekant från sommaren 2004 som det sporadiskt hållts kontakt med. Han är trevlig, rolig och lättsam men inget mer. Kvällarna som spenderats med han har dock varit super roliga så hoppas även denna blir så. Den får dock inte bli så lång, bokat spiningpass 7.15 imorgon!

Nu ska det duschas bort lite jobbsmuts!

Ha en super rolig kväll



Middag & Blekingemål 

Blogging @ Work

Det kommer ingen kursivstil för det är tyligen "removat" men skit i det för nu går det BLOGGA FRÅN JOBBET!!!!

Vågar dock inte så länge, det här behöver man träna på känns det som. Måste börja dra ner gardinen på dörren o fönstren så ingen ser vad som försegår här inne på rummet!

Fast va faan, fina flickor kommer till himlen, vi andra kommer hur långt som helst!


Länge leve Bad girls!!!


Torsdagspussar & Skallebang

Underbart älskade dygn!!!

Detta dygn som nästan exakt nu passerat har varit såååå himla bra. Vet att livet verkligen inte är rosenrött, inte ens rosa alltid men just detta dygn har varit så.
Började dygnet med att avsluta ett riktigt bra samtal med singelpappan. Det var nåt och det kom fram vilket kändes skönt. Lite läskigt dock att det kunde kännas så tydligt att det verkligen var något som inte var som innnan...
Måste faktiskt ägna han några rader, han har det inte lätt. Slits mellan "det som borde vara rätt" och "hur det verkligen ska kännas", avslöjade för han att donnan här suttit i samma sits, varit tillsammans med ett riktigt svin som man tror man kan ändra på vilket är den största lögnen man kan ge sig själv och alla andra.
Det är verkligen inte en lätt sits när man verkligen älskar någon och man har starka band till den personen men den erfarenheten som finns här så funkar det inte alls så länge man håller kvar, om ens bara lite..... Har man bestämt sig för att bryta så ska det verkligen vara definitivt!
Inga om och men..... För att ge sig själv en chans måste man komma från allt vad som "borde vara" eller hur fantastiskt allt skulle vara "om"!
Nog om detta....

Haden en upp o ner dag på jobbet men fick ett pärlarmband av en helt underbar 6-åring som satt jämte på en egen stol vid skrivbordet och pysslade ihop ett pärlarmband medans donnan skrev utlåtanden på datorn. 6-åringen sa inte ett knyst på säkert 20 minuter. Verkligen världens goaste unge, dock något överenergisk så det fick bli både handboll o fotboll mellan varven. Inte att förglömma att "systers" röst hördes i andra änden av luren, dock mitt i ett möte så det får bli vid ett senare tillfälle... Sorry Babe!

Efter jobbet avverkades ett spinningpass för att sedan möta upp gamla "sambon" för en fika som blev middag och massor prat som vanligt. Där snackar vi inte dikussioner eller frågor får svar utan båda två sitter o pratar samtidigt som den andra, borde kallas tvåvägskommunikation fast där två personer lyssnar samtidigt som de pratar... Underbart Älskade E!

Mötte efter detta upp Grena som var sugen på en öl eller två, då bloggerskan inte dricker öl blev det istället MASSSSSOR med rödvin. Hann svepas 5-6 glas innan det var dags för hemgång. Fick slingra oss ur två Italienare som ville ha med oss vidare. Det ventilerades mycket denna kväll om värderingar, framtid och vad som får en att stanna kvar ett jordvarv till. Denna Grena är en person som verkligen växer otroligt i ögonen varje gång vi träffas.

Avslutade ett helt makalöst dygn med en Italienare till o en fransman på spårvagnen hem sjungandes "Gente di mare" och hur jävla dålig Italiensk fotboll verkligen är!
Stämningen var ändå god eftersom bloggerska envisades med att verkligen sjunga den gamla italienska schlagerdängan o trodde att hon kunde italienska bara för att hon har Miss G vid sin sida....

Avslutade så charmigt med "See you in European Cup, if all your movistars got some time off from Hollywood"
innan det gicks av vagnen....

Några klagomål på engelska eller påståendet vänligen vänd er till närmasta person å klaga för här kan man inte bry sig mindre!


24 pussar & lika många glas vin känns det som just nu....

(imorgon kan också bli ett frånvarande dygn då "båtkillen" kommer till stan......"


Nytvättat, Nybäddat och gammal kropp

Haft tvättstugan sedan klockan 16, det är ju verkligen såååååå roligt! Inte nog med att själva tvätteriet är urtrist så finns världens (överdriver INTE) sämsta TORKRUM!!!
Första maskinerna hinner precis torka till kl. 20 när tvätttiden går ut men de övriga 4-6 maskinerna som man hinner med är nästan lika blöta som när man tog ut dom ur maskinen trots att de hängt i de där jävla rummet flera timmar....

Nu är det alla fall klart o hela lägenheten full med upphängda kläder till höger o vänster...

Nu ska vi se va Gynning hittar på med Silvstedt, hoppas på nåt mer än tuttar... hihi


Borde nog duscha för att passa in i sängen

Puckade jävla Göteborgare

Om det finns ett folk med sunt fkollektivtrafik-örnuft så bord dom alla fall inte i Göteborg.

Senario idag på spårvagnen hem från jobbet:

Tre barnvagnar står där det finns reserverad plats för sådana fordon, mammorna står o trängs där också vilket betyder att det är mer än överfullt. Vid nästa hållplats kliver två kvinnor till på med en barnvagn och typ 5 påsar fulla med mat.
De förstår inte riktigt att deras vagn absolut inte får plats utan de knör verkligen in sig och säller vagnen framför de andra vagnarna mitt i gången och blockerar hela utgången.
När återigen spårvagnen rullar in på en station så utbryter total kaos, folk som vill av kommer inte fram och folk som vill på kommer inte på plus att en av vagnarna som står på reserverad barnvagnsplats ska ut! Kvinnorna med den sista barnvagnen förstår verkligen ingenting och står helt iskallt kvar ryckandes på axlarna....

Okej att Göteborgare tidigare visat sig inte ha nåt spårvagnsförnuft eftersom de verkligen tränger sig på vagnen så fort dörrarna öppnas innan de som ska gå av har hunnit av men det här tog nog priset....



Skicka Göteborgarna till Stockholm så dom får lära sig de oskrivna lagarna om hur man beter sig!!


Kyligt värre...

Det finns en fras som det skrattats mycket till både i familjen och med Älskade EmB. Men det va inte därför som den kommer presenteras utan för att verkligen beskriva läget just nu med singelpappan.
Härifrån har inget ändrats, han är fortfarande världens kille på alla sätt. Nu på msn förklarade han att man inte behöver höras varje dag.... Kan med gott samvete säga att det var inte denna donna som hörde av sig 5ggr/dag innan!
Det är inte lätt att förstå sig på Män, men inte vill man leva utan dom!

Nu till det som skulle publiceras som beskriver läget....
"Det är kallt som grisar idag"


(eller som man vanligen säger "Det är svinkallt idag")


Livet är omväxlande & underbart, eller hur?





 


Energi av Träning

Var på ett "skivstångspass" i eftermiddags och jävlar vilken kick det ger. Det är verkligen sant att kroppen sprutar ut lyckohormon vid träning, man är ju världens gladaste när man går ut därifrån!
Har inte kört styrka på jätte länge, va lite försiktig med vikterna men det lovas det inte nästa gång... Shit vilken grundstryka det dock fanns kvar!!!
Är lite imponerad faktiskt! Ett ganska så bra pass som det säkert lär bli fler gånger då schemat på jobbet tillåter!

image56


Passade på att diska medan lyckohormonet fanns kvar i kroppen och betalade räkningarna.... Hur tråkigt är inte det när man bara känner sig rik i typ 12 timmar!!???!!

Nu ska det bli lax o broccoli (läs beach 2008 mat)


Anna Pihl ikväll, glöm inte det!


Styrka & Smile

Jävla pissregn!

Det verkligen regnar konstant, en joggingtur var planerad och det har väntats sedan kl.14 på att det ska sluta regna men icke! Hatar verkligen när vädret är som det är....

Då får det väl bli lite armhävningar, sit-ups och några minuter plankan för magen istället!


Pust & Stön

Omräkningstabell

Efterlyste en omräkningstabell för att se vad powerwalk 50 minuter ger. Hittade en tabell där tyvärr inte promenad är med men många andra träningsformer.
Kunde aldrig tro att jogga 30min va så mycket mer effektivt än gå på ett aerobicspass!!!


Tio i topp: Förbränning per 30 min

1. Springa (18 km/h) 582 kcal

2. Kamsport (taekwondo, karate, kickboxning) 378 kcal

3. Jogging (tuff) 378 kcal

4. Roddmaskin, tuff 200 watt 378 kcal

5. Body pump tuff 344 kcal

6. Crosstrainer tuff 327 kcal

7. cykling tuff 22.4-25.6 km/h 310 kcal

8. Hoppa hopprep tuff 310 kcal

9. Aerobics tuff 242 kcal

10. poweryoga 208 kcal

Källa: Viktklubb.se

Självklart är detta inte spikade siffror för alla, säkert uträknat för någon som väger 65kg, det brukar vara det vanligaste. Visste ni det att ju mer man väger ju mer kalorier förbränner man!!! Det beror på att det tar mer energi att förflytta kroppen och ju tyngre man är ju mer energi går det åt!

Ska ut o springa i eftermiddag men tror inte man kan räkna det som springning, får nog dra ner det till jogging....


Adios


Tråksöndag

Det är fullt med sport på TV hela dagen men va behöver man egentligen göra. Städa, PLUGGA och tvätta!!!
Men men... Tentan blev uppskjuten så då kan väl plugget vänta lite, Danne-Dammsugare kan väl göra en svängom på två minuter mellan damernas o herrarnas stafett och tvättstugan är säkert inte ledig idag så det får vänta till veckan.
Så, då var det fixat, det blir en sportsöndag eftersom nu finns det inget att göra förutom det!!


SkönaSöndag på er!

Dunka mig with love!!!

Vet inte om man ska skriva fiasko eller succé, gränsen är ju tydligen hårfin!
Hade tippat Frida o BWO till final men andra chansen var man helt ute o cyklade. Trodde gotländskorna och isaksson skulle ta det!!!

Nu ska det ses på Beck-gamen och äta fruktsallas


Mys & Melon

Ger bort ett playstation eller 1000 kr på IKEA!

Ni läste rätt, gå in här och registrera dig. När det är gjort ska det värvas vänner, första 7 vännerna får man välja en första pryl (presentkort MQ 500, mobil och allt va det va). Värvar man ytterliggare 13 vänner så kan man välja 1000kr på IKEA, playstation 2 eller SEX AND THE CITY-BOXEN!!!!

Så vem som helst som är läsare här, gå in via länken och bli medlem!
Om man surfar in på sidan på annat sätt så fyll i 86985 i rutan där det står vem man blev värvad i från.

Det här är verkligen en WIN-WIN situation!!!


Surfa in o regga dig nu!!!


Efterlängtade "Sex and the City box".....

Så kanske sagan va slut...

image55
(bild från aftonbladet.se gå in o kolla på fler)

Här snackar vi fotledsskada!
Det är Arsenals Eduardo som får foten avsparkad av Burminghams Taylor.
Redan när Eduardos ben är i luften sparkar Taylor av benet och sen när de når gräsmattan kommer denna spark. Om man tittar ordentligt på bilden ser man att strumpan tänjs ut troligen av benpipor som pressas ner i gräsmattan.

En skada av denna sort va ungifär samma som avslutade Tomas Brolin fotbollskarriär. Är troligen slutet för Eduardo också, det är ingen lek att dels läka ihop fotleden (som är en av de värsta lederna att få ihop igen) och sedan ska det till rehabilitering för att återfå rörlighet i fotledens alla riktningar.
Styrka, koordination och sedan tillbaka till fotbollen.
Man kan lätt räkna med ett år!

Och killen är bara 24 år....

50 minuters powerwalk ger vad???

Det blev 50 minuters promenad i väldigt raskt tempo, benhinnorna börjar nu säga ifrån vilket inte känns roligt. Har haft mycke besvär med dessa under den idrottsaktiva perioden. När inflammationen väl kommer är det skit svårt att bli av med den.
Nu får det inhandlas antiinflammations kräm och stretcha mycket, sen får det bli träning på cykel o liknande där inte framsidans muskler på underbenet blir så belastade.
Hoppas verkligen det går att häva annars blir det inte roligt!

Fick ett sms av Grena som det planerades kvällsaktiviteter med där hon meddelade att det skulle bli jobb imorgonbitti med start 6.30 vilket gjorde att kvällen avbokades. Bestämde middag o film i veckan istället!

Nu får vi väl se vad som händer ikväll, alla dörrar är öppna!

Återkommer med vad planerna blir!


Skidor & Storm

Lördagsmys

Tog en riktig sovmorgon idag och kände inget av det "sjukliga" som va igår kväll. Gör iordning lite frukost och börjar sedan tjöta med "systra mi" på msn. Fatta va skönt att ha henne där nu, och hur mycket hönskackel det äntligen kan vädras!

Det planeras födelsedagsfest i hennes hemstad för lillebrorsan och då blev man inbjuden, tackar och bockar! Det är 80-tals tema så här ska det verkligen planeras outfit!!!
Blir dock inte lätt att hitta nån hunk där, välja mellan J.R i dallas eller Roy i roy&roger.... Det konstaterades snabbt att det säkert funnits värre lik i garderoben eller trappuppgångar!
Har nog aldrig skrattat så här mycket i ensamhet, helt sjukt va kul vi haft nu på förmiddagen över msn!

Festen går av stapeln i April så det är långt kvar men lovar att hålla uppdateringen angående val av kläder och eventuellt hjälp med val av olika outfits!

Dagen idag ska spenderas med en promis, eventuellt fika med kollegan och sen ikväll är det Grena som gäller. Det blir nog att sätta sig på nåt mysigt hak där det visas MELODIFESTIVAL och bara heja, mysa och prata skit som vanligt!

Så fort skidorna är slut blir det prommis!

Solskensdis & Promenad

Tävling!

Hittade en tävling genom Hanna!

Elisabeth Arden I love!!!!

image54

Här ska tävlas, det är förövrigt Elisabet som har tävlingen... hihi!


Mjuk & Mysig

Singelpappan!!!!!

Det har, sedan han var här, varit berg&dalbana känns det som. Ena dagen är det Sex, love and rock´n roll  medan andra dagen svaras det inte ens på sms, måste erkänna att det känns ganska utlämnade. Han har inte ringt knappt en gång sedan den helg och innan så var det MINST en gång om dagen.
Har ingen aning vad detta beror på eller om det är något som är fel. Har ställt frågan men får ett "nej" till svar så då får man väl lite på det.
Känns dock lite märkligt att saker förändras fast inget har hänt.... Köper inte riktig det. Har väl varit med om sånt allt för många gånger för att verkligen tro att det faktiskt kan va sant.

Ringde påväg hem med spårvagnen och fick ett glatt "hej på dig" men sen en ganska kort ton. Visst, den gemensamma vännen "fiskaren" var där men ändå....
Tänker inte analysera mer än så, är det nåt får han spotta fram det annars kan det va!

Nu ska det surfas in hos systrami (den som kom som bonus) och få klarhet i om kvinnan har msn för här ska det bli kontakt av tredje graden!


Karlar & Tokigheter

After After Work

Precis hemkommen från After Work där det firades födelsedag för en pluggkompis/kollega. Var på Gothia Towers i pianobaren, medelåldern lååååång över önskat. Vart finns alla mellan 25-35 här???

Nåväl, får väl inte klaga. Det var mycket trevligt med tjejsällskapet. Blev lite berusad, men även krasslig. Går ju på pencilin nu och det är väl inte jätte bra att dricka rödvin! Plus att det var musselsoppa på matsedeln vilket inte heller är det bästa för magen kanske....

Blev alla fall tidig hemfärd för att i någon mån försöka kurrera. Har en fullspäckad helg på schemat. Det ska bli plugg, träffa massor vänner och försöka hinna med en träff med kollegan, alla fall en fika! Middag stod på schemat med en god vän också men det kan bli tight....

Nu slutet av på spåret och sen en tidig sänggång!

Mussel och Mys

Mr.Mariestad ringde!!!

Ni som läst här ett tag vet precis vem det är prat om, han heter fortfarande Mr.Mariestad fast han flyttat till Helsingborg.
Fick nys om hans blogg och var inne nu och läste med stor häpnad. Jävlar va han dejtar!!!
Det står om att han gärna träffar sjukgymnasten igen på en rad men sen är det dejter till höger och vänster...

Är det här typiskt män eller?
Själv får man ju dåligt samvete bara man råkar flörta med två killar samtidigt, varför är det så?
Man kanske ska se o lära, börja dejta hejvilt till höger och vänster!
Ha flera stycken samtidigt i olika städer och med schema vem man ska träffa vilka dagar.... Det funkar kanske för vissa men inte för denna donna!

Vet man vad man vill ha är det onödigt att söka annat....


Muttabaciller!!

Drömde att det va kö till toaletten och när man väl kom inte så gick det verkligen inte att kissa.... När klockan sedan ringde o kroppen vaknade till liv stod det ganska klart.
Urinvägsinfektion, tack för den!

Va ändå tvungen att åka till jobbet men det var inte lätt att åka buss. Var på toaletten 6 gånger innan avfärd (brukar normalt gå 1 gång) sen fick man sitta i 40 min o försöka tänka på allt annat än TOALETT.
DET FIXAR VI SA HJÄRNAN, å tänkte bara på toalett!!!

Det är konstigt hur jävla kissnödig man kan va när det sedan bara kommer några droppar!!!!

Farbror doktorn gav pencilin i 7 dagar och mars hem i säng.

Har börjat pencilinkuren, har hela kylen full med tranbärsjuice och citron. Köpte även med lingondricka fast egentligen ska det vara rårördalingon saften, den är SUPER mot muttabacillerna...


Nästa avgång toalett, 2 minuter!!!


Snacka om nostalgi!!!

  Vem följde inte "Goda Grannar"



... och "Varuhuset"?
(som förövrigt älskade ordningsamma mamma har inspelat sista avsnittet på plus nåt extra avsnitt som sändes efter att serien slutat)


 

Storstad...



Och sist men verkligen inte minst... BULLEN!!!
Hur lär sig ungdomar sig om alla världsliga problem?
" och kom ihåg, det är inte tjejen i filmen som har skivit brevet...."


Helt underbara nostalgiserier som aldrig kommer uppskattas på det sättet igen. När man tittar tillbaka nu kan man inte anklaga några av oss som följde detta att vara kräsna. Fanns väl knappt nån handling i många avsnitt och inte heller några häftiga ljudeffekter!


Tänk om man kunde låta sina egna barn få växa upp på 80-talet, vilka änglar de skulle bli.....

Tävlingsdags!

Prinsessan i Oslo anordnar tävling där vinsten är en liten sovsäck för laptops, hur bra är inte det! Har ingen sådan till denna vilket gjort att den är lite repig efter att ha rest Sverige och Världen runt.

Surfa in hos prinsessa och delta!


Lycka till!


Märkesdiva eller bara Kvaliteprinsessa?!?

Hittade en mycket rolig lista hos Mr Fornell. En översikt vad man egentligen svänger sig med för märken, kanske en bra hint om vart pengarna tar vägen....

KLÄDER
Sneakers: Ett par vita från scorette
Jeans: Slitna Levis varvat med Gina Tricot
T-shirt: Används bara vid träning å dom är det definitivt inga märken på. (möjligtvis nån puma alt. nike)
Klänning: Uppsydd Thailand och en sisters används mest
Jacka: Vinterjackan är en Everest
Underkläder: H&M vanligen

ACCESSOARER
Väska:  Till vardags Everest, party "den lilla röda" från spanien
Plånbok:  En rosa typ variant design Ida P
Solglasögon: Ett par från Indiska o ett par från HM
Klocka: En Accent o en "fin" i silver & guld från mamma i konfirmationspresent

TEKNIK
Mobiltelefon: Samsung U700 eller....
TV: Thomson 32 tum, silverfärgad
Stereo: JVC, nån liten silversak
Dator: hp laptopp

BADRUM
Tandkräm: Colgate sensitive (rosa)
Tvål: Dove av nåt slag
Hårprodukt: Sebastian och Redken
Huvudvärkstablett: Ipren
Doft: Jennifer Lopez "Miami glow"
Hudkräm: Vichy till ansiktet och Eucerin till kroppen
Schampo: Redken, den röda serien. Världens bästa!!!

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Bubbelvatten
Vin: Rött, helst från Sydafrika
Bröd: Äter sällen bröd men GI-rutan är god!
Choklad: Mintkrokant

HEMMA
Säng: IKEA fast egen ommålad till vit
Lakan: IKEA
Espressomaskin: Önskas, ja tack!
Kylskåp: Elektrolux
Porslin: Blandat från Ullared, IKEA, Indiska och handkeramik från Prag

FÄRDMEDEL
Bil: Såld
Cykel: Japp, Toste!
Flygbolag: billigaste möjligast!
Taxibolag: Alla utom svarttaxi

ÖVRIGT

Frisörsalong: Hairteam Uppsala, frisör Maria!!!
Bank: Nordea
Sporthall: Det var länge sen...
Bensinstation: När det fanns en bil, OKQ8

Modifierade lite eftersom tjejer sällan går i kostym!

Hur ser era listor ut?


Repris House!

Hur trist är inte det, se samma person komma till House sjukhus, inlagd för samma åkomma och bli frisk på samma sätt som sist?

Det är inte dåligt att lyckas få sånna ovanliga sjukdomar TVÅ gånger under en och samma livstid!


Va tar man för lärdom av detta? jo, att alltid äta upp hela pencilinkuren för att bli av med alla bacilusker så dom inte kommer tillbaka!


Meducin & Mirakel


Löprunda, inte klokt!!!

Kom precis hem från en 3m lång joggingtur, kan inte fatta! Vem faan ger sig ut o springer när det är det tråkigaste som finns. Tydligen en idiot alla fall.
Lungorna kändes sprängfärdiga, blodsmaken kom fortare än kvickt och benen kändes som bly!
Hur dum får man va, gamla avdankade idrottstjejer ska inte utsätta sig för sån fara, kan ju bli sjukhus nästa gång  (dvs nästa år när ett nytt sånt infall av vansinne kommer)!

Om man vänder på det hela så ska man vara glad att man ens kan ut å springa om man vill. Möter så många dagligen i arbetet som inte ens klarar ta sig ur sängen utan smärta, som har fått sluta med sina brinnande intressen eller funderar på att avsluta sitt liv för att äntligen slippa smärta....

Ska nog vara glad att man har lungor, smaksinne och ben som bär ens kropp. Det är inte självklarheter för alla!



Springa och le i divition tre

Diskussioner & Tråkigheter

Haft diskussioner med singelpappan nu över msn, vet precis varför inte ett förhållnade lockar just nu. Dessa jävla diskussioner om allt, missförstånd och uppmålade senarion om saker som kanske, någon gång i framtiden, eller kanske inte inträffar...
Kan aldrig förstå till hundra procent den situationen han är i, fullt medveten om det, men kan alla fall lyssna om man vill berätta. Det är inte så lätt att förstå när personen i fråga inte säger nåt utan man får själv gissa hur och varför han reagerar som han gör.

Detta är självklart inte alls nåt roligt att syssla med, vad hände med regeln "så länge det är roligt är det kul" som sattes upp?
Men alla är olika, det kanske är lättare sagt än gjort. Kanske gör han en tjänst om man slutar höra av sig, han skulle ju faktiskt kunna bli lycklig igen och verkligen förstå hur mycket han är värd! Det vore väl förskräckligt om en liten 27-åring va kapabel till nåt sånt.... ;o)

Over and Out


Underbar Måndag

Egentligen var det en försovning i morse, vaknade vid 8.45 men eftersom det inte fanns några försäkrade inplanerade idag så var det lugnt. Hann med att plocka upp en Latte i farten som avnjöts påväg till jobbet. Det var sol också!!!
Lugnt o skönt på jobbet, hann med allt som annars lätt blir liggande. Fick reda på idag att företaget tecknat försäkring som är rikitgt bra. Gratis läkarvård med garanterat tid samma dag man ringer, fria mediciner och rehabilitering. Även "gräddfil" till operationer o ortopedkonsultationer!
Riktigt bra försäkring de lagt ut för sina anställda, undrar om preventivmedel också ingår, de borde det va för inte vill väl företaget att man är mammaledig?

Gick hem tidigt på eftermiddagen o solen strålade igen, vilken underbar dag! Våren är påväg!!!
Kommer hem o öppnar lägenhetsdörren för att avnjuta någon timmas kvalitéts tid med syster innan hon vänder hemåt och möts av doften av nystädat!
Kan inte tro att det är sant, helt städat efter helgens bravader!
Har utan tvekan den bästa systern man kan ha, och hon är INTE TILL SALU!!!

Nu har hon alla fall satt sig på tåget o själv har middag intagits. Blir nu någon timma framför pluggböckerna o sedan ska det ses på ANNA PIHL!!!

En alldeles underbar Måndag, tänk om alla vore så!


Harmoni o vårkänslor

Bakismys Tack!

Finns det någon annan gång som mysfaktorn och behovet är större än när man är bakis o trött?

Går i myskläder hela dagen o bara slappar, äter massa onyttigt och är allmänt slö.
När man ligger där i soffan och bara vill ha någon att killa och ta på!

Nästa gång det fylls år ska det önskas en bakismys kille!


Inget mys bara godis

Smart brunett på bandspelaren

Eftersom bandspelaren var med på ytterliggare en fest och spelade in lite gott o blandat. Det är så sjukt kul att lyssna på vad som spelats in när man sen ligger bakis i sängen dagen efter. Man skrattar verkligen så tårarna sprutar.
Här kommer ett exempel, kanske inte blir lika roligt i text men...

Frisören:
"men du norrbaggen, om du skulle flytta till sverige, vart skulle du vlja bo då?"
Norrmannen:
"skulle kunne tenke mej flytta to ostkusten"
F:
"va sa du?"
N:
"jo, te ostkusten"
F:
"va, till Östtyskland, va ska du göra där?"
N:
"naj, till OST KUSTEN!!"
F:
"jaha... Göteborg då!!, kan du inte tänka dig Västervik?"
Norrmannen lägger nu ner diskussionen.


I love my frisör

Lördag eller fjortisfestdagen!

Nystädat och framdukat med chips, pinnar och bål ankom gästerna en efter en.
Massa presenter!! Helt sjukt.....

Det är nog lättast att bara rada upp kvällens happingings:

- krossad tavla
- rödvinssoffa
- krossad skål
- salt i HELA vardagsrummet
- okupation av badrum (dvs ligga naken på golvet o sova)
= OBS! detta utfört av samma person inom loppet av 3 timmar. Ganska bra jobbat!!

- Bobby black gjorde entré... igen
- Dans till både Fame och I need a hero
- Många trevliga konversationer
- en extra nattgäst
- deckad syster med bihang
- Carola på hösta volym
- Bandspelaren gjorde sitt med firsören i spetsen (intervjuerna haglade tätt)

Det var en liten bit av förfesten, LOVAR att det kommer en bättre intimredogörelse under dagen!!

Nu ska det ätas pizza för fulla muggar!


Tjejmiddag avklarad!

Började med bubbel i köket innan middagen, absolut aldrig fel!
Sedan blev det matlagning på hög nivå, Bruttan från London satt med ett glas rött på bänken o fick nostalgi trippar i ett, andra bruttan satt på andra bänken och pimpla rött även hon samt ställde tusen frågor om både det ena och det andra.
Middagen blev tillslut klar, lite thaiwok med räkor o nudlar! Grena är en klippa i köket!!!
Blev en lååååååång och skrattrik middag med samtalsämnen som jennifer aniston och musse pigg-trosor!

Efterrätten dukades in och gjorde succé, grabbarna i sällskapet jublade över vaniljkesellan! Har väl aldrig tittat så noga i kyldisken för att upptäcka att detta ens finns!
Blev lite mer rödvin innan de gästande brudarna tackade för sig och satte sig på spårvagnen hem för en hyfsat tidig sänggång för att verkligen vara på G imorgon!

Dagen kommer börja med träning alt. promenad för att sedan åka in till stan för en tjejfika. Känner att det är mycket tjejigt nu men det blir lätt så när älskade vännerna åker både från London, Oslo och Uppsala för att komma hit över en helg!

Har fått två syrliga kommentarar från två mycket underbara (men dock svartsjuka ;o)) damer som det lovas kompenseras för tids nog! Har ju lovat styra ihop en bloggfest när vädret blir lite bättre så uteaktiviteter kan styras upp! HOppas att de båda kvinsen blir nöjda då :o)

Nu ropar sängen att han bjuder på njutning ikväll.... bäst att skynda!


Händerna under täcket

Tjejmiddag nästa!

image53
Äntligen fredagkväll!!!
Samling om 40 minuter på Prinsgatan för att inta en tre-rätters med de bästa brudarna i världen.
Står för efterrätten, det kommer bli färsk exotiskfrukt med vaniljkesella och vitchoklad rivet över.
Spännande att se vad som kommer serveras till för- och varmrätt, eller skit i det...
HÄR SKA DRICKAS RÖDVIN OCH PRATA PENISAR!!!

Ha en mysig Fredagkväll älskade bloggers!

Puss & Kramkalas

Nu är HON här!

image52

Äntligen är HON här!
Nu är det ingen kvar
(om inte systra mi kommer o överraskar)

Super pussar & Skvaller kramar

Nu är hon här!

image51

Syster yster ankommit!
Nu är det bara 2398903845 kvar

Nu är hon här!

image50

Första gästen har ankommit
Nu återstår bara 23598678473 stycken

puss o paj

Vindmonster

image49

Inget skidskyttestaffet pga vind
skit tråkigt
Kanske hade varit bra för svenskarna att få åka trots vinden
då hade skotten kanske blåst rätt så det blir träff istället för bom!

Lyxliv storlek S

Solen strålar verkligen här just nu. Tog en ledig eftermiddag från jobbet, eller rättare sagt var färdig med det som behövdes inför morgondagen och klockan var bara 14 så då åktes det hem.

Kom utanför dörren på jobbet och fick världens vårkänslor, det strålade om solen, himlen var blå och fåglarna kvittrade. Det kändes verkligen som att kliva rakt in i Maj.
Nu känns det verkligen dags att det blir vår, vill sitta på uteserveringar, tdricka rosé i parken lördag eftermiddag bara för att det är fint väder o partyhumöret inte går att undvika.
Har bestämt att det ska bli en helt underbara vår och sommar!

Halsontet är fortfarande kvar, var inne hos läkaren i mitt team idag igen o han skulle åka med mig till nån privat tjosan för provtagning men det fanns inga tider. Läkaren hotade att om det inte blev drastisk förbättring tills imorgon så kommer det inte finnas nåt val. Så nu ska det jäklar kurreras, ingen spinning idag som det var planerat utan te i stora mängder, treo (är ett uppiggande ämne i treo som gör att man ser piggare ut än man är :o)) och sen tidigt i säng så ska han nog få se en piggare sjukgymnast i morgon!

Postade lite brev påväg hem, egentligen menat att postas igår med då var de inte riktigt klara. Nu blir det ju som ett alla-hjärtans-dag kort vilket dock inte är meningen men det fattar nog den som öppnar... eller?

Soffan, teekoppen jämte och en helt underbar bok av Katarina Wennerstam, "SMUTS".
Berörande bok är bara förnamnet.


Våren är ung och oanvänd, Det är ett stort liv

En bitchig brunetts vardag

Vaknade med huvudbry och hårtrassel. In i duschen där vattnet vägrade vara varmt för att sedan märka att mjölken som hälldes i tet gick ut för en vecka sedan!

Eftersom ingen har tvättat kläderna som legat i tvättkorgen sedan Dacke stred finns det självklart inte en enda trasa att ta på sig till jobbet.

Kommer iväg sent till spårvagnen och chansar att ta 6 tre stationer bort för att hinna den snabbare bussen till jobbet. Kommer precis för att hinna se baksidan på bussen glida ut från hållplatsen. 20 minuters väntan på nästa!!!

Ont i halsen hela dagen på jobbet som bara blir värre o värre plus att huvudbrydet från imorse sitter fastklistrat i tankarna.
Lunchen består av youghurt och macka, mums!

Kvällen bestod av dåligt samvete för en nersmittad man på andra sidan landet plus att det tjurades ihop via msn!

Kanske skulle varit blondin istället!
Ibland är livet verkligen tragiskt, tur att det inte är så varje dag!

Till på köpet så visas det en film som tårarna bara sprutar när den ses!


He´s a man.
He´s just a man
and I´ve had so many men before, in very many ways
he´s just one moore


Kvällens Dilemma

Slappa i soffan eller Plugga arbetsfysiologi och belastingsergonomi?

Vilket svårt val det blev nu. Tror man måste heta till "slappet i soffan" om man ska välja det alternativet med typ nötter och ett glas rött. Vem vill annars slappa i soffan?

Armageddon börjar kl. 21 så det blir väl att stor tjuta som vanligt när den filmen ses. Har säkert sett den 20 gånger men det hjälper inte, bölar lika mycket ändå!

Då var det avgjort, slappa i soffan blev det. Säg inte det till "plugga arbetsfysiologi och belastningsergonomi" bara, kan bli ännu mer tårar i soffan då!


Over and out så länge



Älskade mamma

"Klockan 11.42 för 27 år sedan hände något underbart i mitt liv.
En liten söt flicka kom till världen. Den lilla tjejen blir idag 27 år och är fortfarande mammas "lilla" tjej trots att hon är störst av 3.
Ha en underbar födelsedag och köp dig en semla från mamma. Puss puss älskar dig"



En mors kärlek kan man nog aldrig förstå tills man själv är i den positionen
men den som får min mammas kärlek får något extra

Älskar dig också mamma!

Födelsedagspresenter

Det är väl på sin plats att visa upp lite födelsedagspresenter.

image44
40 liters Haglöfs från mamma och pappan


image45
Underkläder från mormor

image46
Kjol också från mormor

image47
Tränings/jobb brallor från mamma o pappan

image48
RÖDA PUMPSEN från födelsedagsbarnet hon själv

Fick även en chocklad bit och en semla av kollegor på jobbet men det finns det inga bilder på.
Födelsedagen tickar på med tvättstugetid och brakmiddag (läs yoghurt och macka)


Den mysigaste födelsedagsfrukosten var det alla fall

Over and Out

810211 11.42

image43
ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år
ja visst ska hon leva, jag visst ska hon leva
ja visst ska hon leva uti hundrade år


HURRA HURRA HURRA HURRA

Bara en fråga...

Singelpappan är som bekant fortfarande kvar i Göteborg men inte här. Försökt locka med alla medel som finns för att han ska spendera natten i marängsängen men ICKE!
Trots födelsedagen imorgon så blev det nej, nada, inget, finito....
Frukost i morgonbitti var det som erbjöds!

Nu till frågan, betyder det här att betyg sex för bloggerskan är underkänt?
Och en bisats till den frågan, hur kan två personer som verkligen vill vara med varandra vara i samma stad fast ändå så långt bort?


Kåt, glad och tacksam, ska det vara så jävla svårt?


Sista timmarna som 26

Japp, så är fallet. Imorgon blir man 27 och livet tickar på i rasande fart. Snart är man hundra och sitter på hemmet och ljuger i kapp med tanterna.
Har en liten present som ligger inslagen från mamma o pappan. Vet dock vad den innehåller men nåt kul måste man ju få ha i morgonbitti.

Summera året som 26:
- Utvecklats i karriären
- Fått nytt jobb som älskas
- Flyttat till storstad igen :o)
- FAB sommar i spanien
- Blivit mer vuxen (eller inte.....)
- Blev student på halvtid igen
- För lite män (som alltid)

Det var väl i det stora, sen finns det tusen detaljer som alltid finns bevarade i huvudet, dagböcker och bloggen men det blir att spara till hemmetsdagar.


Mycket mysig söndag

Snart 27 pussar och kramar


Nästa kille som....

använder följande raggningsreplik ska det giftas med enligt en riktigt rolig sida och Liiiiinda.

"Jag ser på sättet du ignorerar mig att du vill ha mig"


Ingen kommentar.....


På gränsen till BF

Är lite av en planerare i grunden men det blir sällan som man planerar. Helgen har trots det varit skit rolig och helt sjukt tokig. Kommer nog ha träningsvärk i magmusklerna i flera veckor, har skrattat konstant. Det har varit låg nivå ibland på det roliga, allt ifrån dvärgar i gummistövlar till Jean Claude von Daaaaaamn.

Singelpappans besök har varit så himla bra, även att det kanske inte blev som planerat eller alls i närheten av vad som beskrivits i sms eller telefon så har det skrattats och umgåtts. Regeln var att så länge det är roligt är det okej och roligt är nog bara förnamnet.
Det intressanta nu är ju om det kommer pratas och smsas som innan helgen eller om det här verkligen bara var en nöjeshelg, en flykt från vardagen i lilla hemstaden.

Livet är verkligen fullt av överraskningar, en del bra andra inte, det gäller bara att vara mottaglig!


Slappa & Sova 



En brunett likt luft

Singelpappan är ju som bekant i Göteborg på besök, dock inte här hos bloggerskan som planerat utan han utgår från sin vän som också bor i Göteborg.
Torsdagen var helt underbar och allt var roligt, precis som det hade bestämts men sen dess har det varit konstigt.
Igår skulle det intas middag hos singelpappans vän, kom när alla andra redan var på plats.  
Mötte singelpappan i köket, ingen kram, knappt en blick (kjolen var absolut tillräckligt kort för minst en blick) utan ett kallt "hej".
Blev något bättre framåt kvällen men inte med många grader. Först straxt innan avgång mot bowlinghallen blev vi själva och då började en diskussion som aldrig avslutades om hur, varför och vad som var fel. Det var väl inte direkt några svar som kom där men....

Spöa alla fall skiten av tre grabbar i bowlingen och hade sedan en helt sjukt rolig kväll på utestället men tyvärr en mindre rolig avslutning på kvällen.

Ikväll ska det bli melodifestivalen, måste skynda nu. Är bara hemma en snabbis för att fixa iordning sig för kvällen! Melodifestivalen börjar om 1 TIMMA och då måste man ju sitta färdig, redo och super laddad i soffan.

Måste verkligen gå.... NU

Aprak & Radiostyrd

Kloka ord kontra fyllesnack

Full och precis hemkommen från krogen och vet inte ens om det går att återberätta den här storyn utan att få en "tycka synd om stämpel" och det är verkligen inte grejen!!!!!¨¨

Är just nu bara så himla ledsen, det känns som man har misslyckats på alla plan man någonsin kan. Fast man är så himla tålmodig och ska stå ut med allt och alla, inte avslöja känslor som eventuellt finns och vara varsam mot en personen som finns framför. Ursäkta men jag är jag, kan inte ändra på det.!

Krokotårar och Kuddesnörvel


Snabbis!

Redan fredag, nu är skogen livet över!!! Back in the City med singelpappan!!!!

Det blev sent igår, käkade middag och drack rödvin.... och det vet ju alla vad det kan leda till ;o)
Nu ska det bli stadens affärer, shopping på schemat! Kvällen ska ägnas åt lite fest och discobowling med några vänner till singelpappan!

Måste rusa!

Många pussar & kramar

Over and out

Kalla fötter eller Sunt förnuft

Telefonsamtal på tågresan hem igår med singelpappan.
Pratade lite strunt först som alltid innan han säger sitt ärende. Helgen som planerats får lite ändrat innehåll. Eftersom han är ärlighteten själv så säger han rakt ut att han kanske inte är redo att sova med eller hos utan kommer troligen välja att sova hos polaren i Göteborg.

Klart det känns jätte tråkigt men samtidigt visar det här att han förändrats sedan förra gången och verkligen inte vill göra nåt som inte känns helt rätt. Helgen kommer säkert ändå bli rolig och innehållsrik men...

Väl framme i Göteborg hade tankarna snurrat lite och valde då att skicka ett sms där en förståelseförklaring försöktes få fram. Verkar dock ha misslyckats stort för idag har telefonen varit heeeelt död. Singelpappan har inte svarat på varken det smsét eller hört av sig på nåt annat sätt. Känns sådär måste jag erkänna, kanske inte alls lyckades förklara det budskap som skulle fram.

Har inte lämnat tillbaka tågbiljetten hem från linköping på torsdag, kanske behövs trots allt... Tanken var annars att bli upplockad i Jönköping för en gemensam bilresa till Göteborg där ett eller två glas vin kunde intas och en tidig sänggång för att änga fredagen åt shopping.
Får väl se vad som händer, lovar att återkomma...

House nu!

Fundering & Filureri


Sex i skogen!

Nu har man transporterat sig från Göteborg måndag 06.00 till Stockholm för en hel dag kickoff med jobbet. Så här långt inga problem, man åker från ett City till ett annat.
Tillbaka till Göteborg 23.20 måndag kväll för att sova någon timma för att sätta sig på tåg igen för att ta sig till skogen (läs Linköping). Ska vara här tis-tors för att bli lite visare!

Sex i City livet är nu utbytt till Sex i skogen liv där glamouren är nere på noll. Har garderoben nerpackad i en Haglöfs istället för Walkingarderob, funkis stövlar istället för pumps och jeans istället för kortkort.
Ska dessutom sova i en trång soffa istället för 160x200 marängsäng. Ingen hotellservice eller lyxfrulle!

Är just nu hur svettig som helst eftersom det fick bli promenad från Universitetet till boendet, ingen limmo här inte!
De närmaste dagarnas "sambo" åker nu på tennisträning vilket betyder home alone...

Dusch, handla, äta och plugga sen blir det House!

Ont i halsen är det också....


Pluggpuss & Svettiskram

Singellivet vs Upptagenlivet

Får alltid höra att man ska vara glad för att vara singel, "åh den som ändå vore singel, inte behöva tänka på någon annan än sig själv".
Att man ska njuta så länge man kan av det livet för sen är det "försent".

Här en annan sida av singellivet

Vakna upp själv
Äta framför tv för att få sällskap
Försöka lista ut vem mördaren är på filmen utan konkurrens
Ringa någon bara för att få prata

Skulle nog kunna hålla på i evighter med liknande saker. Det är klart det finns fördelar och nackdelar med allt men i det långa loppet finns det få personer som mår bäst av att vara ensam.
"Delad glädje, dubbel glädje" är nog inte så dumt ändå.

Sigellivet är underbart, men upptagenlivet är minst lika underbart.


Gräset är aldrig grönare på andra sidan, undrar om man någonsin lär sig det?






La Familja left the building

Det blev en förmiddag full av shopping.
Hittade ett par träning/jobb byxor av favoritmärket Röhnisch på rean så det blev en födelsedagspresent från mamma och pappan. Valde ut en vandringsryggsäck igår också som även den räknas som födelsedagspresent.

En kjol fyndades också, mamma tyckte dock den var "för kort" men då måste den ju vara perfekt. Lite underkläder blev födelsedagspresent från mormor. Summa summarum blev helgen super bra.
Två mysiga avslappnade kvällar plus två intensiva dagar blev det denna gång. Nästa gång blir väl bowling utbytt mot speedway- Lillebror pratar redan om nästa Göteborgsresa i Maj då GP-serien är i Göteborg och kör... Härligt att man ändå har en sportfamij, även att det kanske inte är de "coola" sporterna som följs ;o)

När familjen åkt i eftermiddags blev det plugg, lite iordningplock och uppackning av dagens fynd. En liten powernap på soffan för att få lite energi till kvällens bestyr. Det ska bytas sängkläder, packas inför tis-tor i Linköping och städa eftersom helgens gäst kommer samtidigt som lägenhetsinnehavaren på torsdag. Dvs, ingen tid att städa innan....

Ska till Stockholm imorgon för "kick off", tåget går 06.00 och hemma i Göteborg igen 23.20....
Kvällen är redan sen och har inte utfört hälften av det som ska göras!


Husan nästa 

God jävla Morgon!

Tröööööööött är bara förnamnet. Lillebror uppe med tuppen och var hur pigg som helst. Går lixom inte att sova i en tvåsitssoffa i vardagsrummet i en tvårummare och inte höra de andra.

 Nu ska hela familjen dra sig in mot stan och se om det går att fynda nåt!
Mormor skickade med en förtidig födelsedagspresent i form av pengar. De ska det shoppas underkläder för dom pengarna. Det tyckte mormor va en mycket bra idé, "det blir ju jätte bra, klart du måste va fin under nu när du ska gå ut och dansa i göteborg".


Så nu ska det hoppas in i duschen och sen i väg till Nordstan!


Shopping is a girls best friend


Sex och Skilda liv

Singelpappan på tapeten igen.
Det är smsande på hög nivå om allt mellan himmel och jord, dock mest det mellan lakanen ;o)

Han kommer på besök till helgen, dock osäkert om det blir tors-mån, tors-sön eller mer än en natt. Han har en vän här i gbg som vill ha besök han också. Kanske dock är bra att han inte är "ens egen" från tors-mån. Kan ju bli rätt bortskämd att ha han här såååååå länge.

Om ärligheten ska kliva fram känns helgen ganska skrämmande. Han är världens bästa kille, och det är verkligen inget skämt. Har redan skrivit att han är så sjukt snäll. Det finns nog ingen som är snällare än han. Men det är ändå inte hans bästa egenskap.
Han har en förmåga att få en att känna sig som en prinsessa, att det inte finns någon annan. Även att det absolut inte ens är i närheten av det stadiet så känns det ändå så när man har han i telefon eller i ens närhet. Är inte det helt sjukt?

Ser hur mycket som helst fram emot torsdag och den kommande helgen. Bara få vara med en människa som är så underbar som han några dagar och njuta av livets roliga sida.
Kanske verkligen kommer vara som sex i city.....


Blunda hårt och önska


Amor vincit omnia et nos cedamus amori


MIRA PIRA TÄVLING!!!

Helt underbara husfrun anordnar tävling så här på fredagskvällen.

Klädesplagg i pris, inte dåligt det inte!
Gå in via länken och delta


Veni Vidi Vici


RSS 2.0