Underbart älskade dygn!!!

Detta dygn som nästan exakt nu passerat har varit såååå himla bra. Vet att livet verkligen inte är rosenrött, inte ens rosa alltid men just detta dygn har varit så.
Började dygnet med att avsluta ett riktigt bra samtal med singelpappan. Det var nåt och det kom fram vilket kändes skönt. Lite läskigt dock att det kunde kännas så tydligt att det verkligen var något som inte var som innnan...
Måste faktiskt ägna han några rader, han har det inte lätt. Slits mellan "det som borde vara rätt" och "hur det verkligen ska kännas", avslöjade för han att donnan här suttit i samma sits, varit tillsammans med ett riktigt svin som man tror man kan ändra på vilket är den största lögnen man kan ge sig själv och alla andra.
Det är verkligen inte en lätt sits när man verkligen älskar någon och man har starka band till den personen men den erfarenheten som finns här så funkar det inte alls så länge man håller kvar, om ens bara lite..... Har man bestämt sig för att bryta så ska det verkligen vara definitivt!
Inga om och men..... För att ge sig själv en chans måste man komma från allt vad som "borde vara" eller hur fantastiskt allt skulle vara "om"!
Nog om detta....

Haden en upp o ner dag på jobbet men fick ett pärlarmband av en helt underbar 6-åring som satt jämte på en egen stol vid skrivbordet och pysslade ihop ett pärlarmband medans donnan skrev utlåtanden på datorn. 6-åringen sa inte ett knyst på säkert 20 minuter. Verkligen världens goaste unge, dock något överenergisk så det fick bli både handboll o fotboll mellan varven. Inte att förglömma att "systers" röst hördes i andra änden av luren, dock mitt i ett möte så det får bli vid ett senare tillfälle... Sorry Babe!

Efter jobbet avverkades ett spinningpass för att sedan möta upp gamla "sambon" för en fika som blev middag och massor prat som vanligt. Där snackar vi inte dikussioner eller frågor får svar utan båda två sitter o pratar samtidigt som den andra, borde kallas tvåvägskommunikation fast där två personer lyssnar samtidigt som de pratar... Underbart Älskade E!

Mötte efter detta upp Grena som var sugen på en öl eller två, då bloggerskan inte dricker öl blev det istället MASSSSSOR med rödvin. Hann svepas 5-6 glas innan det var dags för hemgång. Fick slingra oss ur två Italienare som ville ha med oss vidare. Det ventilerades mycket denna kväll om värderingar, framtid och vad som får en att stanna kvar ett jordvarv till. Denna Grena är en person som verkligen växer otroligt i ögonen varje gång vi träffas.

Avslutade ett helt makalöst dygn med en Italienare till o en fransman på spårvagnen hem sjungandes "Gente di mare" och hur jävla dålig Italiensk fotboll verkligen är!
Stämningen var ändå god eftersom bloggerska envisades med att verkligen sjunga den gamla italienska schlagerdängan o trodde att hon kunde italienska bara för att hon har Miss G vid sin sida....

Avslutade så charmigt med "See you in European Cup, if all your movistars got some time off from Hollywood"
innan det gicks av vagnen....

Några klagomål på engelska eller påståendet vänligen vänd er till närmasta person å klaga för här kan man inte bry sig mindre!


24 pussar & lika många glas vin känns det som just nu....

(imorgon kan också bli ett frånvarande dygn då "båtkillen" kommer till stan......"


Kommentarer
Postat av: Mr. Pitt

Hahaha! vafan känner du för gangster kompisar då? :D helt galet! tack jag själv tycker om min sida... jag är iofs en sånn som skrattar åt mina egna skämt... läs gärna på egen risk!

kram!

2008-02-28 @ 09:41:31
URL: http://recipeforhappiness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0