Ensam helg

Har skrottat runt heeeeela morgonen i morgonrock, kaffekopp i handen och sport på tv. Härliga och underbara helger vi har förmånen att njuta av. Denna vecka har det inte publicerats ett enda inlägg, detta beror på att det har varit sjukt mycket jobb. Inte direkt av det positiva slaget, nuvarande jobbsituationen är kaotisk! Milt sagt... Det kommer hända mycket framöver, vi får se om det är positivt eller negativt. Det som är viktigt är alla fall att jag gör det jag tycker är rätt och känns bäst för mig... Min W är iväg med sin syster i helgen, de ska premiärtesta sina längdskidor. Tyvärr har ju snön lyst med sin frånvaro här i stora staden så de fick bege sig norrut för att få lite mil under laggen. Ikväll ska jag nog skrota vidare, fast kanske inte i morgonrock men det blir nog mysplagg hos Italienskan med film och godis. Om någon vecka tar jag helt klivet över 30, blir 31!!! Helt galet vad tiden rusar fram. Känner mig fortfarande som 27-28 så där. Konstig känsla det där med ålder. Men då kommer min älskade familj upp. Lillebror ska spela tävling så vi får träffas hela lördagen och söndagen :o) Längesen jag hade familjen nära på den riktiga dagen, ska bli roligt! Ska nog slå till och baka en riktig super tårta! Rosa kanske :o) Nu ska det skrotas vidare, såååå skönt! puss och klem

T.G.I.F

Ville bara titta in o önska god fredag!
Idag blev det bakåt slick med nya halsduken :o)


I love Appar

Helt otroligt vad det finns appar till allt.
Titta vilken häftig app jag hittade nu, man kan göra massa häftigt med sina foton!

I löööv


Helg igen

Tiden går fort, för fort!
Vecka som passerade sen sist jag skrev spenderades i Göteborg, jobbkinf!
Skriver inget mer om det för jobbet ör just nu ett stort svart hål...

Sitter just nu i kökssoffan o tittar på när mannen gör fredags pizza!
Ett glas vin i min hand och helgen kan börja!

Take Care!


Årskrönika 2011

Tänkte sammanfatta mitt 2011 lite kort, är alltid intressant att se tillbaka och verkligen se vad som hänt och vad man gjort.
Here we go...


Januari
Började året i Idre med skidåkning. Firade nyår där vilket var helt perfekt. Tog med mig samma karl och jobb från 2010 och bor i Göteborg.

Februari
Flyttade till annan lägenhet i Göteborg men bestämde att inte bo där så länge. Jag och min karl hade nu bestämt oss för att flytta ihop i Stockholm. Blev mycket pusslande med att få ihop allt med boende och jobb.
Fyllde 30, vilket varken firats eller fattats tror jag :o)

Mars
En svart månad... Min älskade Mormor lämnade oss! Alldeles för fort och för tidigt <3

April
Påsk på öland var helt fantastiskt. Vi hade en långhelg med sommarvärme och härliga lediga dagar. Nu började den faktiska flytten komma riktigt nära..
En underbar liten Walter kommer till världen, min "lilla" favvus!

Maj
Lämnade Göteborg för denna gång. Blev en väldigt märklig Maj för jag bodde växelvis i Örebro hos W och övernattade i Stockholm för jag börjat jobba där. Mycket bilkörning och resväskepackning...
Vi fick klart med Lägenhet, klumpen i magen försvann!!

Juni
Äntligen sambos!!!
Stockholm blev ny hemadress, kändes snabbt som hemma!
Massa skit släpade med från Göteborg i form av s.k "vänner" som inte går att lita på.
Midsommar firade vi på Öland, tur att jag älskar det paradiset lika mycket som min karl...

Juli
Min sista arbetsdag innan semestern sa jag upp mig för att starta på ny kula med nytt företag efter semestern.
Mycket hemma hos mamms och sen mycket Öland! Härligt med ledigt!

Augusti
Nytt jobb nya möjligheter!
Konferans med nya kollegor var en höjdare, krogrunda med ribbåt säger väl endel!

September
Karl blev ett år äldre, men det firades inte så mycket. Gjorde nog inte så mycket mer än att jobba denna månad. Vardag kallas det väl....

Oktober
"Halvåtta"-middag hos Svåger med familj tillsammans med Svärföräldrarna var nog det bästa denna månad. Matlag som stod för varsin rätt som i sin helhet blev en succe.

November
Längtan efter jul börjar smyga sig på. Hem till Viken en sväng för att fira lillebror som växer vidare i livet. 11 år redan, inte längesen han var blöjbarn men snart redan tonåring!
Börjat titta mer seriöst på lägenheter att köpa.

December
Jul, nyår, familjemys och härliga vänskapskvällar. Mycket umgås-tid blev det i december. Härligt att ha så många underbara vänner så nära!
Livsplaner smids en mörk kväll, vi får väl se om de håller! :o)

2012
Vad kommer du att erbjuda? Vad har du för ess i rockärmen?
Kommer du bli ett speciellt år...


God Nytt År försent

Ojojoj vad tiden gick fort över jul och nyår.
Känns som alltid att man bara är hemma och vänder. Förstår inte vart tiden tar vägen.

Julafton började hos faster med familj, vi var dock två kort denna jul vilket kändes märkligt. Ställde mig frågan vem jag själv skulle tycka det var viktigast att fira jul med om jag själv hade barn....
Alla tänker vi olika!

Juldagen var det Moi & Fru Fornell som hade hela kvällen som på gamla goda tiden. Väldigt trevligt!

Annandagen är släktkalas-dag på ingifta pappans sida. Då hyr vi en hel bowlinghall, spelar i lottade lag mot varandra och sedan äts det middag. I år slog vi nog rekord i antal medverkande, tror vi var över 40 pers som spelade och ännu fler som käkade, om jag inte minns fel så närmare 60!!!
Det är släktkalas det!

Nyårsafton firades i goda vänners lag. Konstaterade att vi firade förra året med samma par, två år i rad är det då en tradition?!?
God mat och ett sjukt roligt spel om 80-talet, gissa vem som dominerade...
Jag kan mitt 80-tal, Millas Mirakel, Goda Grannar och The Pinks var några av gobitarna!

Nu sitter jag på tåget ner till Göteborg för 3 dagars konferans, är dock dunder förkyld och super risig! Känns sådär....

Men bara att bita ihop, fredag är röd dag vilket betyder långhelg, perfekt att friskna till över för att ha nya krafter för nytt arbetsår!

Nu hoppar snart min kollega på!
Härligt med lite sällskap.

Pussar & Kramar


RSS 2.0