Livet och Underlivet

Fy faan va trist det är att vara själv när man inte vill!
Har alla fall fått lite gjort som bör vara klart närmsta veckorna; målat mitt ihopfällbara skrivbord och två små tavellister som ska monteras ovanför tv med lite krimskrams på.
Bar upp jullådan också från det knökfulla förrådet. Helt sjukt hur mycket saker som förvaras där trots att vi har rensat huuuuur mycket som helst.
Men åter till jullådan, dessvärre är det bara massa skit i den, Svärmorsdrömmens gamla "traditionella" fönsterdekorationer (läs fulljusstakar) som en av oss ville slänga med den andra vägrade.... gissa vem som var vem?

Sen finns det två halmgrisar till salu i två olika storlekar.... Kan förresten betala 100spänn om det är någon som förbarmar sig över dessa! haha

Imorgon blir det en visit inne i byn med Emma-Slemma, här ska köpas nytt julkrams medans svärmorsdrömmen inte är hemma..... Tur att han lämnade lite "gemensamma pengar" hemma!

Har klarat hela dagen idag oxå med de där jävla påsarna. På tisdag är det 1:a träffen med gruppen. Säkert vägning då också, tänk om det inte har försvunnit ett enda kilo!
Då kan jag tala om att de kan trycka upp de där jävla påsarna där de annars kommer ut!!!!
Måste nog gå in till byn imorgon för att bränna lite extra... Emma får helt enkelt stå ut med att det luktar svett och ketoner samt att sminket hänger nere vid fotkölarna!

Snart upplösning av IDOL, mer tragiskt liv får man leta efter när kvällens roligaste är resultat på en jävla sångtävling på TV!


Tragiskt och Omagiskt i både livet och underlivet när svärmorsdrömmen är borta!

Puss & Kram


Uppdatering av livet som pungråtta

Äntligen kommer den efterlängtade uppdateringen!
Har egentligen medvetet valt att inte blogga under den senaste månaden då det bara har hänt tragiska saker i livet.
Mist jobbet, blivit bestulen på en farmor och konstaterat att spegelbilden av kroppen inte stämmer överrens med bilden i huvudet...

Nu är det vändning i livet som det ska spenderas energi på, är inte så mycket som går att göra något åt med alla de tragiska saker som händer en i livet men det som går att ändra på ska nu göras!

Sambon är just nu det bästa som finns plus våran underbara lägenhet som snart ska bli klar. 4 december kommer skänken och då utlovas bilder!
Jobbet kommer lämnas senast 19dec och förhoppningsvis finns det ett nytt att gå till efter nyår!

Sen det allra sjukaste, ni läser nu om en hårt viktrasande kvinna!
Här ska det va en smalare brunett som hädanefter kommer gå på jorden. Mental och fysisk träning ligger inplanerat dagligen plus att det ska ändras brutalt med matvanorna.
Till en början blir det ingen mat, bara pulverpåsar!! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!!
Har aldrig varit en förespråkare av detta sätt att förlora vikten men det behövs en stor förändring av beteende vad gäller mat och matvanor.
Det som det direkt reflekteras över är hur sällan man verkligen känner sig hungrig. Hur ofta man bara äter för att "fylla magen"....
Kommer förhoppningsvis återkomma till resultaten och vad som kommer följa med för klokheter under tiden!

Nu väntas en helg i ensamhetens tecken. Svärmorsdrömmen har dragit till Dublin med grabbgänget... Får väl bli en helg med bara brudarna då!!!!

Vatten & Pulver påse är livet!

Puss & Kläm 

RSS 2.0