Lyxliv storlek S

Solen strålar verkligen här just nu. Tog en ledig eftermiddag från jobbet, eller rättare sagt var färdig med det som behövdes inför morgondagen och klockan var bara 14 så då åktes det hem.

Kom utanför dörren på jobbet och fick världens vårkänslor, det strålade om solen, himlen var blå och fåglarna kvittrade. Det kändes verkligen som att kliva rakt in i Maj.
Nu känns det verkligen dags att det blir vår, vill sitta på uteserveringar, tdricka rosé i parken lördag eftermiddag bara för att det är fint väder o partyhumöret inte går att undvika.
Har bestämt att det ska bli en helt underbara vår och sommar!

Halsontet är fortfarande kvar, var inne hos läkaren i mitt team idag igen o han skulle åka med mig till nån privat tjosan för provtagning men det fanns inga tider. Läkaren hotade att om det inte blev drastisk förbättring tills imorgon så kommer det inte finnas nåt val. Så nu ska det jäklar kurreras, ingen spinning idag som det var planerat utan te i stora mängder, treo (är ett uppiggande ämne i treo som gör att man ser piggare ut än man är :o)) och sen tidigt i säng så ska han nog få se en piggare sjukgymnast i morgon!

Postade lite brev påväg hem, egentligen menat att postas igår med då var de inte riktigt klara. Nu blir det ju som ett alla-hjärtans-dag kort vilket dock inte är meningen men det fattar nog den som öppnar... eller?

Soffan, teekoppen jämte och en helt underbar bok av Katarina Wennerstam, "SMUTS".
Berörande bok är bara förnamnet.


Våren är ung och oanvänd, Det är ett stort liv

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hoppas att halsen blir bra!! Inte kul att vara sjuk hela tiden!!

Mysigt att krypa upp i soffan med en bok...Hoppas du får en toppen kväll!!

Stora-krya-på-dej-kramen

2008-02-13 @ 17:08:27
URL: http://lisham.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0