Underbar Måndag

Egentligen var det en försovning i morse, vaknade vid 8.45 men eftersom det inte fanns några försäkrade inplanerade idag så var det lugnt. Hann med att plocka upp en Latte i farten som avnjöts påväg till jobbet. Det var sol också!!!
Lugnt o skönt på jobbet, hann med allt som annars lätt blir liggande. Fick reda på idag att företaget tecknat försäkring som är rikitgt bra. Gratis läkarvård med garanterat tid samma dag man ringer, fria mediciner och rehabilitering. Även "gräddfil" till operationer o ortopedkonsultationer!
Riktigt bra försäkring de lagt ut för sina anställda, undrar om preventivmedel också ingår, de borde det va för inte vill väl företaget att man är mammaledig?

Gick hem tidigt på eftermiddagen o solen strålade igen, vilken underbar dag! Våren är påväg!!!
Kommer hem o öppnar lägenhetsdörren för att avnjuta någon timmas kvalitéts tid med syster innan hon vänder hemåt och möts av doften av nystädat!
Kan inte tro att det är sant, helt städat efter helgens bravader!
Har utan tvekan den bästa systern man kan ha, och hon är INTE TILL SALU!!!

Nu har hon alla fall satt sig på tåget o själv har middag intagits. Blir nu någon timma framför pluggböckerna o sedan ska det ses på ANNA PIHL!!!

En alldeles underbar Måndag, tänk om alla vore så!


Harmoni o vårkänslor

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hihi...vi tittar t o m på samma tv-program!! Heltokigt verkligen!!

Ha en toppen kväll!!

Kramelikram

2008-02-18 @ 19:16:01
URL: http://lisham.blogg.se
Postat av: Hanna

Huuuuu, det är jättejobbigt nu! :( fryser hur mkt som helst.. Nej, jag borde nog inte gå till skolan! Ska ringa i morgon och sjukanmäla mig. Orkar inte plugga eller nåt! :(
Hur har du det?
Tack för omtanken, det värmer nåt såpass otroligt ska du veta!

*kramar*

2008-02-18 @ 19:59:46
URL: http://misshannie.blogg.se
Postat av: Ida

Hej gumman!
Vad kul att ni har haft det bra i helgen, så synd att jag inte kunde vara med, men jag lovar att vi får ta utgång nästa gång jag är i GBG trakterna, eller vad säger du? Kramar i massor!

2008-02-18 @ 21:09:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0