Bejben is back!

Det blev ett lite längre blogg-uppehåll än planerat men jul tär verkligen på både kropp och själ.
Nu har julafton och mellandagar passerat och allt går som vanligt i 120.
Julafton var mysig trots att en 25-årig tradition bröts, Faster & Farbror var julvärdar vilket blev mycket lyckat. Har nog aldrig haft så mycket mat någonsin. Fick knappt plats på bordet.
Farmor var mer vimsig än någonsin, har ringt och bokat hembesök av demenssköterskan nästa fredag, får se vad som drar igång då för utredningar för att se om det är en Demensutveckling som sker. Farmor skulle göra omelett på julafton med hennes super goda räkstuvning på men kom inte ihåg hur man gör.... Det är inte en gång denna dam gjort omelett med stuvning så det borde inte vara några problem men inte en ingrediens var rätt som hon vidareförmedlade till den som skulle assistera henne. Sorligt men troligen sant är att Farmor kommer inom kort få en demensdiagnos och att det sen kommer gå snabbt utför.

Juldagen blev det först julhandboll, "de dalande stjärnorna" mötte dagens A-flicklag, det var nästan gamla damlaget som lyckats ta sig i kragen och till sporthallen vilket var super kul. Vann såklart med över 10 bollar. Stänkte väl inte en 3-4 stycken. Nu blir det att leta upp ett lag i Göteborg för det är såååå kul.

På kvällen var utgång planerad med brudarna. Alltid jätte mysigt och trevligt att träffas alla tjejer, det blir ju inte så ofta. Diskussioner i år handlade om att det nog bara blir nåt år till då alla kan dricka alkohol. Barn har bara en i gänget än så länge men det ligger nog inte så långt borta för flera av oss. Handlade även om "kukarna" som den gifta kvinnan säger om män, de måste kanske också få vara med från och med nästa år även att det absolut inte blir samma ska då. Men men.... vuxen måste man väl bli nu.
Kvällen var alla fall jätte trevlig om man bortser från det ställe vi valt att spendera natten på. Bartendrarna borde skickats på kurs i hur man blandar drinkar. De två första som inhandlades fick hällas ut, de var HELT odrickbara. Sen fick man hålla sig till vodka & redbull för det går inte att blanda fel. Sen var det kaos i garderoben, bortappade jackor, ingen jacka eller fel jacka blev vardagsmat för massor med folk. Fick som tur var rätt och hel jacka efter dryga 30 min. I dag var vi nere för att hämta ut Milans jacka men den fanns inte kvar, däremot typ 30 andra jackor.... Katastrof!!!

Annandagen spenderades i soffan, träningsvärken var den värsta i alla tider. Kunde inte röra en enda del i hela kroppen utan smärta. Kan förstå hur en 80-åring kan känna sig ibland. Blev ett besök hos underbara Moa Maria, den nytillkomna prinsessan. Hon var docksöt. Blev utnämnd till officiell bonusmoster till underbarnet. Rollen tas på största allvar så inhandling av kläder var bara en början. Ser framemot när sommarklänningarna börjar plockas fram....

Mariestad fanns med mycket under denna helg :o)
Det har varit flera telefonsamtal under helgen med mycket skratt och mys. Han hade berättat för sina kompisar om västerviksbruden som får hans hjärta att slå lite extra, det är ganska stort. Nu är dejt bokad till nästa lördag alternativt helgen efter. Kan dock vara ganska lagom att träffas lör-sön första gången och inte en hel helg.

Tack för kommentarerna gullpluttar. Kul att Ullebulle hittat hit, saknade och älskade vän! Göteborgshelg ska planeras in snarast!
Fick föresten reda på en mycket rolig och oväntad sak i tisdags, det är en av grabbarna i gamla "gänget" som läser denna rosaskimrande blogg, han är verkligen för söt ! (puss på dig Mattias)

Ikväll blir det lugnt och skönt. Plöja några avsnitt av O.C säsong 4 som mamma köpt sin dotter i julklapp och kanske ett samtal med Mr.mariestad. Vet inte om han kommer få nytt namn eftersom en flytt till Helsingborg är planerad till februari. Får väl återkomma i den frågan.

Nu ser vi fram emot Nyårsafton

Puss o Kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0