Slå drinkarna i taket

Jaha, vad trillar inte in om TVÅ mess, det första vid 22 nånting och det andra strax efter 22.30, hinner inte svara imellan.... Män kanske inte är så tokiga ändå!
Har sedan dess fått ett antal mess, det som skickades som nummer ett för kvällen avslutades med "puss ;o)"... hur kan man vilja pussa på någon man inte har träffat?
Kunde inte låta bli att retas lite och skickade tíllbaka ett "puss? kram!", fick då svaret att puss passade bättre in i hans tillstånd..... (festat sedan klockan 12.00 idag som dock är andra dagen på festandet....)

Han skrev alla fall i nåt av messen att det skulle kollas färdmedel inför söndag :o) det måste ju ändå betyda att han vill träffas, skrämmande samtidigt som det känns suuuuuuper bra att äntligen få en fysisk person till den här drömmen av man som han just nu faktiskt är.

Varit ute en sväng med den manliga kollegan på jobbet som jobbar hos oss som konsult och han är värkligen gaaaalet sjuk. Det är nästan så hoppet om att mediciner ska ha någon effekt är heeelt borta. Har haft en super trevlig kväll och är nog helt hundra på att han inte har några dolda tankar kring att gå ut o ha roligt....

Nu ska det sovas, ända tills imorgon kl. 10.00, det är nämligen då sportlördage börjar och håller på fram till 18, det är alltså sport konstant om ma.... vänta nu ringer det, DET ÄR HAN!!!!!

hahahah.... han ringer!!!, vänta måste svara.....

Sorry farfar, han har verkligen skånsk dialekt.... lovade nämligen farfar när flytten gick av stapeln att en göteborgare skulle det bli för dom pratar så fint men tyvärr så är det inte så för tillfället....
det var det sjukaste.... hahahah
Han pratar alla fall skånska, han var ganska redig men dock full. Ville säga att mer Mojitos skulle intas... hahah
Hörde knappt vad människan sa, det var såååånt liv!
Men va gullig han är som ringer..... Nu har det pratats i telefon också, nu görs det verkligen framsteg.....
Beslutade att det skulle ringas mer imorgon! :o)

Nu är det sov time för länge sedan. Och som sagt var, sport imorgon som man zappar lite mellan kanalerna så bjuds det både på hockey, alpint, skidskytte staffet och längdåkning....

Sov så sött nu och här ska det drömmas om hångel med skåning

Hångel och mys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0