Visfestival och Familjeliv

Började någon gång på onsdags eftermiddagen då tåget rullade in på stationen. Kom bärandes på en blå IKEA-påse. (guds gåva till kvinnor som har svårt att välja)
Äntligen besök av Stockholms bruttan som saknats sååååå. Kollegan stod hemma i köket och fixade det sista innan grillningen var fulländad. Hann med välkomst drink och en ciggiluring innan! Nu är sommaren verkligen här.  Onsdagskvällen bestod av mat, mat, mat, mat och lite glass. Drack några glas rödtjut också vilket var grymt länge sedan.
Kvällen var verkligen fylld med prat om nära och kära, både dom med snopp och snippa. Alla somnade gott efter tolvslaget för att sega upp till jobbet 06.30!

Kollegan åkte tillbaka till Virserum på morgonen för att hålla ställningarna på jobbet där medan hon själv gick upp till gamla arbetsplatsen för att täcka upp alla semesterfirare...
Efter jobbet var över packades en blå IKEA-påse till och sen bar det iväg till Westbay för VISFESTIVAL i dagarna tre.

Torsdagskvällen bjöd på grillat (suprice!!) och familje mys. Spelade "förklara en kändis"- leken vilket blev succé. Pappan fick den här förklaringen: "sångerska som var med i melodifestivalen i år och sjön Samba Sombero".... han hade inte en aning! Det blev grymt mycket skratt. För att inte tala om alla speedway förare som lillebror skrivit ner som ingen av oss andra hade en susning om vilka dom var. Här gällde det verkligen att associera till andra ting och personer. Tog sedan sjukt mycket märkliga kort. Verkar spridas med löpeld över hela Sverige att man ska frusta med läpparna samtidigt som någon tar kort. Bilderna blir helt deformerade, eller rättare sagt personen på kortet blir helt deformerad... Får se om några kort verkligen platsar att visas upp!
Älskade stockholms vännen och jag gick sedan trötta till sängs och slocknade på en sekund.

Fredagen bjöd på halvtaskigt väder vilket betydde shopping istället för sol&bad. Iväg på jakt efter solbrillor och alkohol. Hittade massor alkohol men inga solbrillor. Istället en ny mobiltelefon, Samsung U600. Fanns hundra funktioner att välja till som inte hör till en mobiltelefon men tekniken går verkligen framåt i rasande fart. Kan alla fall ringa och smsá på den nya telefonen vilket var allt som behövdes. Fick dock en bra kamera och MP3 inbyggt i den vilket man inte tackar nej till. Sålde sedan gamla mobilen till affären för 500kr! Den var nog inte värd mer än 50 men vem tackar nej till pengar?
Eftermiddagen spenderades i poolen med lillebror och partybrudarna. Vattenkriget härjade fritt och mamma blev nersprutad under protest. Cider gick det åt några i poolen medan lillebror drack cola. Längtan är stor till nästa år då en riktig pool kommer stå klar!
POOLPARTY 2008!!!
Sedan var det upp och iordning göra sig för att göra entré i ruinen och sitta hela kvällen och lyssna på visor. Det är helt underbart att sitta där inne under bar  himmel och lyssna på fyndiga låtskrivare med underbara röster. Vin och stod på menyn. Höjdpunkten för kvällen är svår att utse men Frasse framträdande tillsammans med Sanna Carlstedt toppar nog. Om man inte räknar med "älgarna demosterar" och "jag är en liten mört" där halva Bertil-läktaren sjöng starkare än artisten själv, med rörelser!!!
Kvällen fortsatte på Harrys, kända och okända bekantskaper möttes vilket sällan leder till något tråkigt. Dansade så svetten rann innan klockan redan var för mycket så det var dags att gå hem.
Sång och Skratt får resumera kvällen!

Lördag morgon var det upp med tuppen och ut på sjön. Mugl tog pappa, pappas fru och hela tjejligan ut på havet bland westbays välkända öar. Solen stekte några timmar innan de mörka molnen bestämde sig för att slå läger över sällskapet. Båt är verkligen livet. Vart än framtiden tar hon kommer alltid havet finnas i närheten, det är ett som är säkert!
Kvällen firades det bröllopsdag för mamma och pappan. Grillat (sjöbjuggsvarning) med tillhörande efterrätt (glass och färsk frukt) Sånghäften fram och alla tog ton, lillebror värst som vanligt. Mormor och morbror kom förbi ett slag och då åkte dooleysen fram. Sång och sen åkte den fint ner i strupen. mmms va det kan va gott att dricka ibland!
Ner på stan med älskade stockholmaren och "brorsan" för lite förfest innan krogen. På förfesten kördes det för fullt med frustkort och det blev verkligen succé. Tre rum och kök stod sedan för underhållningen vilket var ännu ett lyckat drag. Hade nästan oförskämt rolig kväll. Helt slut innan klockan var tre ledde sällskapet upp till Åhmans för en klassisk "hälften av varje". Bara det att stockholmaren tog mosbricka och hon själv tog hamburgare.... kortslutning eller fylla, välj själv anledning!

Söndagen var en dag av sömn, sömn och åter sömn. Körde hem till boendeorten framåt kvällen och försökte hålla ett öga öppet under Beck men det var omöjligt. Somnade gott i den egna sängen och laddade inför sista jobb veckan....

"-Vill du kunna läsa mail i telefonen och gratis msn i tre månader?
-Jag vill kunna ringa och skriva sms, går det?"

Puss och kläm

Kommentarer
Postat av: sis

haha sis, jag tror din telefon heter U700 och inte 600, eller? ;) puss

2007-07-21 @ 23:03:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0