Äntligen stövlar inhandlade...

Så var allt klart inför denna termin, vinterjackan är ju inhandlad redan så det vara bara stövlar kvar. Har inte haft några skor att ha vardagar men även till fest. Har gått i pumps vilket har gjort att fötterna varit på gränsen till isbitar.
Det finns ju nämligen ett problem när det kommer till stövlar som ska gå upp en bit, på denna kvinna sitter det mastodont vader! Kan nästan inte ha några stövlar alls i skaften, de är alltid för trånga vilket gör att tålamodet ofta tar slut efter andra affären.
Men idag så jävlar, tillslut så uppenbarade sig en stövel som var heeeelt okej till utseendet OCH som passade på gigantvaderna. Blev riktigt glad, plus att de var nedsatta pga smuts på ena sidan (vilket gick bort med lite puts och skokräm), fick dom nästan 200kr billigare.


Dagens fyndstövlar


Sen finns lite andra favoriter just nu, plagg som går att ha till jobbet dagar då inte träffar med försäkrade är inbokade. Lyckas tyvärr inte få in några bilder men den ena är en svart klänning med lite annorlunda hängslen och vita detajler på. Den andra är grårandig klänning med knappar högt upp på hängslena. Båda är ursöta som man kan ha till tjocka strumpbyxor och stövlarna.... Like!!!

Nog med klädprat, nu till något mycket viktigare. Hyresvärdar!
Fick ett otrevligt samtal från den hyrsevärd som äger lägenheten från förra boendestaden. Han var helt galen över hur det såg ut, fick en riktig utskällning fast tonen han fick tillbaka var snäll och saklig, inte alls otrevlig tillbaka. Han påstår att det ser fördjävligt ut och att det inte går att hyra ut lägenheten förrens en hantverkare har varit och tapetserat om.... Han är heeeelt ute och cyklar. För det första påstår han att det är en professionell hantverkare som tapetserat till förra hyresgästen vilket man blir helt chockad av att höra då tapeterna är fästa på lister och fönsterkarmar, för ventiler osv. Målandet som sedan utfördes på dessa tapeter var ju tvunget att följa tapeterna eftersom annars hade ju tapetfärgen synts igenom på vissa ställen.... Hyresvärden var helt galen över att det var färg på listerna, när förklaring gavs varför det var så stängdes öronen av på gubbjäveln.
Eftersom det var far som målade, eller alla fall hjälpte till väldigt mycket fick han ringa tillbaka till hyresvärden (som han tydligen har haft otaligheter med tidigare, hahaha) och fråga vad som försegår. Så nu kanske en riktig hantverkare måste anställas för att tapetsera om vardagsrum och sovrum för egna slantar. I protokollet som skrevs innan inflyttningen står inget med kring dålig tapetsering vilket nu kommer kosta skjortan, hyresvärden hotar med att behöva byta lister vilket också kommer sättas på notan... Det här är helt sjukt!
Skulle vara intressant om hyresvärden får knalla in i hyresgästens lägenhet utan tillåtelse hur som helst, de har varit där två gånger nu utan tillåtelse.... Någon som vet?

Nog om sånt skit, nu är det fredag och rödvin!

Puss och mys till alla hanverkare!










 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0