Helg...

Nu kommer första helgen i Göteborg och först fanns inga egentliga planer men nu börjar det ordna till sig. imorgon är det stan runt lunchtid för att gå på lägenhetsvisning. Det är en andrahandslägenhet 1,5:a mitt i smeten. Hyran är dock det som ställer till problem 8 500kr är det sagt. Undrar om lägenhetsägaren vet regler när det gäller andrahandsuthyrning. Man får inte ta mer än 5-10% påslag och detta gäller bara om lägenheten hyrs ut möblerad annars är det noll pålägg som gäller!
Okej att Göteborg är en storstad men har väldigt svårt att tro att det finns en 1,5a med en grundhyra på 8 500kr!!!
Ska se till att den som visar lägenheten imorgon blir varse om detta!!!

Bilen som står kvar hemma i Västervik kommer troligen byta ägare imorgon. Det är en tjej från Öland som är potentiell köpare. Dock vill ta hem bilen till Öland mot handpenning för att ta den till Verkstad för att kolla upp den och sedan bestämma sig!
Efter lite övervägande ikväll och två samtal med pappan kommer detta inte att accepteras. Ska ringa till Toyota imorgon bitti o kolla om de kan ta in den på någon slags bedömning snabbt på förmiddagen annars får det va. Det finns en Varudeklaration från jan-07 som gällde när jag köpte bilen och sen har det ju inte varit nåt med den. Kommer inte släppa iväg bilen till Öland mot en handpening utan är de inte nöjda med den koll de själva kan göra så får dom komma senare i veckan och köpa den då!
Det känns ju inte riktigt normalt att lägga en handpenning mot att ta med sig bilen för att kolla upp den för att sedan kunna lämna tillbaka den om det är något stort fel och få tillbaka pengarna. Så fungerar det ju inte riktigt....

Sen på kvällen kan det bli inflyttningsfest eller en drink med mr.P. Blir trevligt vilket som. Infyttningsfesten blir ju att träffa fler folk o lite nya ansikten och drinkträffen blir ju trevlig att lära känna mr.P bättre. Får väl se hur kvällen slutar, blir nog bra vilket som...

Nu har idol avverkats och snart ett glas vin, snart sängen, Stieg Larsson och sömn. Har planer på att ta en sovmorgon imorgon och sen ut på en rask morgonprommenad för att sedan styra upp bilköpet och planera dagen.

Ser fram emot en underbar helg....

Puss o Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0