Hemtenta och Hemmakväll

oj oj oj vad duktig man kan vara. Tror smålands stolthet blir nya titeln!
Har grundat två av tre frågor på hemtentan och har mycket bra material för att få till bra svar. Denna tenta blir nämligen betygsatt IG,G eller VG. Finns alltså stora chanser att få G alla fall sen om det blir ett VG är det bara bonus.

Så hemmakvällen har spenderats framför datorn och blocket, är fortfarande lite gammalmodig och skriver ner allt på papper först för att sedan "finskriva" in det i datorn. Har unnat godissuget lite nötter vilket inte alls har samma effekt som riktigt godis. Men från och med nu kan det bli godis varje dag, har nämligen fått reda på jobbets "friskvårdskoncept" idag, har 2000 kr i friskvårdsbidrag.... PER TERMIN!!! dvs 4000 kr/ÅR!!!!

Det är ju  helt magiskt! Då behöver ju inte valet av gym bero på priset alla fall, Daniel Westling, öppna gym i Göteborg är du snäll!!!


Nehe, nu är det nog bloggat för ikväll.

Ska nog börja med nytt tema som kan återkomma med jämna mellanrum, Vintips samt Män. Med det menas män som eventuellt kommer dejtas eller så. Har ju blivit inlurad på det här med internetdejting av vännen kollegan som helt gått upp i det. Kan bli intressanta inlägg om olika sortes män, får väl se hur väl det passar in med vin men det löser sig.


Visitkort, eget rum, telefon, dator, skrivare, julbord för 500kr och friskvårdbirdrag 4000kr, vad kommer här näst?

God natt Göteborg

puss o kram



Kommentarer
Postat av: jennie

fan vad glad jag är att du trivs :) och nu ska det ju lösas med lägenhet också!! Snart kommer din galna syster och våldgästar dig och har en sjudundrande fest!! Fest a la uppsala kanske!? eller Fest ala systrarna axelsson!! Mohahahaha ;D puss puss bästa syster!!

2007-11-23 @ 11:32:05
URL: http://sivle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0