Nu eller inget EM sommaren 2008

Nedräkning har börjat, ska grabbarna ta Sverige till EM ikväll mot Lettland så att det blir en sån där magisk sommar 2008 eller ska Sverige stå utanför ett mästerskap?
Någon som vågar sticka ut hakan och lova EM... Ljungberg och Ibrahimovich har ju redan gjort det så varför inte.
Blir det ingen poäng mot Lettland ikväll finns ingen anledning att åka till EM, efter Sveriges bottenmatch mot Spanien i lördags har dom mycket att bevisa ikväll. Slår man inte Lettland hemma har man inget i ett Europamästerskap att göra, grupputfyllnad kan de andra länderna stå för, någon heder ska man ha kvar!
Så, om 45 minuter börjar 45 plus 45 minuters plågan innan svaret kommer.
Nu håller alla tummarna för EM 2008!!!

Annars leker livet som vanligt. Har börjat fatta att en flytt är nära nu, skriver kontrakt i veckan och sen blir det troligen inflyttning nästa helg. Ska dock på 60-års fest på lördagen i Västervik men det ordnar alltid!

Lite tråkigheter har hänt under senaste dygnet, älskade mormor har blivit inlagd på sjukhus för kraftig yrsel och illamående. Vem började ringa de gamla numrena man så ofta slog för någon månad sedan, både sjuksköterskan och sjukgymnasterna för den aktuella avdelningen fick sig ett samtal. haha
Snacka om yrkesskadad, tror att bara för man är sjukgymnast till professionen och råkar ha en mormor på avdelningen ska allt kretsa kring det.... Men de lovade så gott att ta hand om henne och tala henne till rätta så en rollator kommer med hem. Lite träning hos sjukgymnast skulle det bli av också, är bra när man kan prata lite kollegor emellan och få in sina egna önskningar fast  från en annans mun, (mormor lyssnar väl inte så bra när dotterdottern predikar om fördelen med träning och rollator).

Nu är det full analys kring gräset på Råsunda, gräsansvariges efternamn var Limpar, kan ju inte vara en slump...
Nu har det hälts upp nötter och rödvin, väntar bara på avspark!

Alla tummar och stortåar ska nu hållas!

Assa brassa mandelmassa
Vi vill höra nätet rassla
däråt däråt däråt
inte
häråt häråt häråt
SVERIGE SVERIGE SVERIGE

Blågula pussar och kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0