Onsdags middag & Torsdags packning

Igår var kvällen upptagen av middag med en mycket gammal vän och hennes pojkvän. Med på tåget var även kära dreads kompisen och hennes fransman sen fanns det även en dejt med i sällskapet, kampkillen fick följa med på kompismiddag vilket han uppskattade.
Det var så himla trevligt och värdinnan hade gjort en suuuuper god skaldjurssoppa med tomatsås som bas. Det dracks vin till och somliga alldeles för mycket (som vanligt). Trodde huvudet skulle spricka imorse men det gick bra. 
Det var vilda samtal allt ifrån gymnasietiden till nutid, eftersom värdinnan i sällskapet är sjuksyster blev det myyyyycket sjukhussnack vilket de övriga inte tyckte var lika roande. Har även lovat pepparkaksbak och glöggkväll i nya lägenheten innan jul. Får väl se när det hinns med men det ska nog ordnas.

Idag torsdag blev inte lika stressig på jobbet som förväntat. Har hunnit med det som skulles och var hemma kring 17, tidigt ju! Ska åka och hämta nyckeln till nya lägenheten snart men måste dricka upp sista dropparna av rosévinet som det bjuds på av sambon då han ska ändra karriär samt bli av med sin inneboende.
Imorgon blir det tåget vid 6.00, hemma i vimmerby kring 11 då det väntas frukost från farmor för att sedan röja hela lägenheten. Fotbollsturnering med lillebror imorgonkväll, lillebror-storasyster mys är verkligen kvalitetstid. Super mysigt med sådana tillfällen!

Nu måste det hämtas nyckel, blir nog en blogg eller två imorgon från tåget!

Sov sött och drick inte för mycket, det är det så många som gör!

Kram puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0