Why can´t you see what you doing to me....

Kan inte kallas för den flitigaste bloggaren nu för tiden men ibland är det fullt upp och orken går åt till jobb, lägenhetssökande och vara trevlig mot kombon.
Apråpå det här med komboskapet så går det över förväntan. Det känns bra, det är kompensering vid kanalval, matlådor för två och framtidsplanering vad gäller resor hit och dit!
Känns som det skulle kunna funka ganska länge men båda två är ganska måna om ett privatliv (läs hemsläp) så det måste lösas på annat sätt. Det tär ju lite på det som finns när man blir så här täta in på livet. Skulle vara skönt att få nåt eget och flytta på riktigt, saknar de vita möblerna.....

Det nya arbetet går över förväntan, ligger helt i fas och har t.o.m förberett nästa veckas arbete plus att det finns en måndags förmiddag över... Alla kan inte ha det lika bra!
Har redan hunnit med en dejt vilket nog inte kommer leda tiil något annat än vänskap. Har ju som sagt svårt att fastna för någon och verkligen få starka känslor. Efter senaste förhållandet har även hoppet att verkligen hitta en bra kille sviktat något. Han hade ganska mycket av det som känns viktigt och det känns fortfarande att man är ersatt. Men kan ju inte hålla på att jämföra mot honom hela tiden eftesom det absolut finns någon bättre. Måste bara få tillbaka tron på ärligheten....
Just nu finns dock inte riktigt tid eller energi att lägga ner för att hitta någon, trivs ganska bra som det är.

Ikväll ska kombon ut på galej, själv är det soffan, stieg larsson och rödvin för att bota huvudvärken som väntar. Får se om det blir deportering till garderoben.


Nu spånas det för fullt på julklappar, kombon ska få något riktigt fint och med stor eftertanke!

Puss och Mys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0