Borde packa....

men det är så svårt att ta sig ur soffan och börja packa ner sitt liv. Har ju så mycket saker och vad ska packas ner och vad ska packas till Göteborg?
Än så länge finns ju ingen lägenhet att flytta till vilket gör det hela mer komplicerat.... En kartong som kommer stå några månader, en väska som ska med till göteborg och möbler som ska stå hos faster eller?

Är helt sjukt tråkigt att packa när man inte har en aning om när man kommer pack upp igen och vart det kommer bli. Ska alla fall titta på en lägenhet på lördag hos en tjej som ska hyra ut sin i ett år. Fick bra kontakt per telefon men det var ju fler som visat intresse..... Får väl se vad det leder till!

Helgen har varit super lugn, veckan kommer bli desto livligare. Faster Gotland kommer imorgon kväll med lillkusinen och hennes nya kille. Ska bli mysig att gosa med jojsan lite, det va länge sen. Blir väl middag under veckan. Sen på onsdag kommer det två tjejer från Borås som ska hålla i danspass på friskis vilket kommer bli sjukt kul. blir nog sista träningspasset i V-by innan flytten.
Till helgen blir det Göteborg för nöjes skull, massa roligt och crayzzy folk. Komkmer bli så jävla roligt!

Nu blir det bara en slapp och mysig söndagskväll.

Puss och glass

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0