Fredag

Började med morgon mys sen iväg till jobbet för kopiera inför helgens festligheter. Tog med mig en arbetsterapeut till systemet vilket visade sig vara en rejäl ekonomisk vinst. Fick heeeela helgens ranson betald, så borde det vara varje gång!
Bilade sedan till Göteborg för intervju till ev.nytt jobb. Det va inte mycket till intervju, mer som information kring arbetet, organisationen och sjukgymnastens roll. Inte en enda fråga! Mycket märkligt...
Var ändå där 1,5 timma innan färden mot Jönköping startade för att plocka upp ett kärt återseende.
Väl framme blev det många kramar innan fortsatt färd mot Nykan och helgens festligheter!
Kaffe o mackor som matsäck och massoooooooor prat om livet, killar, jobb, karriär och livet efter studenttiden.
Hann med ett stopp i Linköping för att hejja på grabbarna från förr, galna som vanligt.
Kom fram till nykan och familjen B strax efter åtta och blev bjudna på husmans kost som hette duga. Biffar, sås och potatis, sååååå himla gott. Sudden och Foppa underhöll sedan hela kvällen. Sötare far o son får man leta efter!
Sedan var det idol upplösning för att sedan okupera hela matsalen med madrasser och sängar för att ha ett gammalt hederligt "tjej-pyjamasparty". Det var så mysigt att ligga fem tjejer i samma rum och bara prata fritt i mörkret.

Mys får sammanfatta fredagen. Alla tjejerna slocknade ganska snabbt efter att det blev mörkt för att ladda till the big day lördag.

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Kläm och puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0