Galen helg

som spenderades i blivande hemstaden. Klockan 14.30 började färden från Linköping med grabbarna grus. Tjat hela vägen till Jönköping där två killar till plockades upp och sen var det inte tyst mer än 5 sek. Det dracks lite alkoholdrycker i bilen upp där killarna låg i lä. Hann med 2 vanliga cider och 1 halvliters medan grabbarna tog var sin 33a öl... say no moore!

Väl framme i göteborg dukades långbord och middag intogs. Värden för helgen hade lagat en sjukt god gryta som serverades med pasta. Det var riktigt gott. Till maten blev det som vanligt mycket alkohol och musik. Ljudvolymen hög och stämningen på topp. Vad som från början planerades som en halvlugn hemmakväll blev en sjukt rolig utekväll. Hann med att åka hiss på utsidan av göteborgs högsta hus, dricka mojitos (som för övrigt va de godaste någonsin) samt dansa salsa. Det var med andra ord en helt outstanding kväll med mycket skratt och stimm!

På lördagen var det en tapper skara som skulle erövra stadens gator och torg. Först en frukost på ett mycket märkligt ställe sen blev det uppdelat killar o tjejer då det inte var samma affärer som skulle intas. Efter några timmars shopping och rusktigt ont i fötterna blev det ett stopp på SAS radison för lite drinkar. Den daquriesen blir svår att slå! Blev lite mer shopping efter pausen men det blev inte mer än ett par strumpbyxor och partyfeets.... Ingen storshopping där med andra ord!
Hem på eftermiddagen sliten och trött men framförallt hungrig! Blev bakismat och sen en powernap innan det var dags för party igen.
Lördagskvällen blev lite mer folk jämfört med fredagen och den höll absolut samma klass. Iväg kring midnatt för att inta ett avenyställe. Väl inne var det vip-avdelningen så klart och massor med sprit. Det var mer daquries, rosévin och en del skumpa. Kan säga att det blev mer än vad man behövde där.... Men sjukligt roligt hade nog alla såg det ut som.
Dansade flera timmar innan det var dags att åka hem för där stod andra halvan av gänget och kom inte in i lägenheten. Det låg tre personer och sov där uppe som inte hörde varken ringklockan eller någons mobiltelefon... Nästan 2 timmar stod de stackarna där och frös. Tillslut vaknade någon och släpte in de små liven, behöver väl inte säga  hur aggressiv stämningen var sedan när alla kom hem. Lite trist med en sådan avslutning på en galet rolig helg.

Söndagen var det lägenhetstitt som stod först på schemat. Lägenheten var jätte bra men hyran kommer bli ganska dyr, över 6000 och det känns som man vill göra annat än bo i Göteborg!!!
Får leta vidare efter något billigare...
Frukost inhandlades på hemvägen och intogs av hungriga bakfyllon. Sedan väntade en 4,5 timme lång bussresa innan man var hemma igen. Var sååå sjukt trött på kvällen men ville ändå träffas.
(förlåt att inte ögonen inte orkar hållas öppna)

Måndagen idag var en enda låååååååång plåga. Somnade nästan framför datorn på jobbet, hur bra ser det du?
Nu väntar Linköping i tre dagar. Har börjat packa ner lite saker, typ halva köket men inte kommit längre. Hoppas hinna med lite mer på kvällarna nu och sen ta det sista fredag och lördag. Önskar av heeeela hjärtat att lägenheten blir uthyrd alla fall från mitten av nov så dubbla hyror inte blir så länge. Har ingen anning om hur detta ska lösa sig.....

Packa till linköping och sen sängen, ska bli underbart!

Nu sticker vi.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0