Lördagen med Kräftskiva!!!

så vaknade hela tjejligan runt halv åtta. Segade upp för att köa till morgontoa. När det var klart intogs frukostbordet. Det va en frukost som hette duga, hotellfrukost kan slänga sig i väggen. Det fanns allt och sällskapet var riktigt mysigt. Det är inte ofta man får sitta kring frukostbordet tillsammans med nära kära vänner. Men det blev ingen långvarig frukost då bodaborg anhängare ankom med tåg till nykan 7 minuter över 9 så packa in i bilarna och drog iväg. Tur att det finns varningsblinkers som är manuella så man kan kolla läget mellan bilarna. Undrar om det egentligen inte är det man ska använda dom till.....

Framme vid Boda borg anlände alla glada och förväntansfulla. Team formulerades och det var ju på förhand klart vilka som skulle ta hem det här ganska lätt. Som lagledare för ett super gäng gällde det att ta det lite lugnt så att inte de övriga skulle känna sig underlägsna.... Boda borg är så sjukt roligt. Det är som fångarna på fortet fast så mycket roligare. Varje bana består av 3-5 rum med olika uppgifter i som man måste klara för att ta sig till nästa rum. I sista rummet på varje bana finns en stämpel som man får tillgång till vid väl utförd bana. Vissa banor är sååååå kluriga o svåra att man undrar om man verkligen inte är född i farstun.
Laget som från början såg ut som segrare fick se sig omspurtade sista timman efter lunch. Vinnande laget fick ihop 19 poäng men man kan va nöjd med en andra plats på 15 poäng om man vet att vinnarlaget fuskade.... ;o)
Klarade alla fall en svart bana vilket är svåraste banorna...

Från boda borg gick sedan färden ut mot Söra för kräftskiva. Totalt sammanstrålade 22 människor med kriteriet ROLIG för att äta kräftor, sjunga sånger, spexa, dansa och ha allmänt trevligt.
Det kändes redan under minglet att den här kvällen skulle bli nåt utöver det vanliga. Alla verkligen bjöd på sig själva och det va inte tal om någon tryckt stämning eller segdragen middag innan alla släpte loss. Det var 100% från början som sedan ökades på allt efter som klockan gick. Det var sånger i grupp, solo och kanon vilket alla gick strålande. Högst betyg, dvs skratt, fick grabbarna som var polis o falsettsångare. Tur att det finns på video så man kan plocka fram det under tråkiga höstdagar och skratta åt.... Ni var bäst grabbar!!!

Redan vid 21 hade middagen avslutats och dansgolvet gjort entré. Vissa festdeltagare hade redan vid det här laget bekantat sig väl med varandra och valt att inviga bastun. Andra tog det lite mer easy och små pussades lite när de trodde att ingen såg. Mysssss
Kvällen gick så himlans fort men var så rolig att man hade träningsvärk i käken dagen efter pga allt skratt. Det gick nog inte en minut mellan asgarven under hela dygnet.

När klockan var runt 01.30 kom junioren i sällskapet med den briljanta idén att bad i vattnet skulle ske. Det var några tappra festdeltagare som slängde av sig kläderna (inkl hon) och kastade sig i det iskalla vattnet. Även att de manliga könsorganen endast krympte med 8% kan det lovas att om de organen suttit på tjejerna i sällskapet hade nog 80% varit en korrektare siffra. Det va såååååååå sjukt kallt men det fattade man ju inte då, alkoholhalten var sjukt hög. Bara ett under att ingen drunkna. Snabbt in i bastun för att värma upp sig innan sängen hägrade.
Det var onödigt många sängar i det stora huset, de som som själva i sängarna var lätträknade. Vissa med mer aktiviteter än andra, då räknas även att vända runt en snarkare på sidan som aktivitet. Att juniorer kan snarka som en 50-årig karl förvånade mer än en.... Men allt är förlåtet när man är så söt. (dock förbjuden frukt)

Söndagen sedan var först en resumé över vad som egentligen hände under gårdagen vilket ledde till sjukt många skratt även här. Många avsked med förhoppningar om att ses igen. Denna tillställning blev så populär att värdinnorna lovade att detta skulle bli en tradition. Dock lite tidigare på hösten, dvs i slutet av aug för att ev kunna bada utan 8% krympning av organ.

Seg bilresa hem för att påbörja söndagsångesten inför jobbmåndag.

Älskade vänner, tack för att ni finns!

puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0