Äntligen fredag!

Hade en super start på dagen, det va inte regn här i GÖTEBORG vilket gjorde att vita tygskorna hade sin premiär!
Riktigt snygga var dom tillsammans med jeans och en vit topp till.
Kändes nästan som sommar.... MYS!!!
Jobbdagen var riktigt bra och rolig, som nästan alltid men blev kvar ganska länge, damp ner i soffan precis nyss!

Helgens planer börjar te sig, minimys party hos konsult kollegan imorgon, tar med mig Anna från jobbet också och kanske Emma-Pemma. Har ju inte setts sedan Uppsala helgen... saknar henne ju!
Förhoppningsvis blir det ett spinningpass innan dess o sen stadens gator & torg på jakt efter den rosa Mimmi Pigg tröjan som är tänkt till 80-tals festen...

Söndagen blir mest plugg, ska bli kvar med tentan som ändå har blivit skjuten till helgen som det lovades inte bli. Men men... Har alla fall söndag och måndag att hinna det och det mesta material är framtaget, bara att det ska formuleras ner i ord och i rätt manual.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll i soffan med god mat och lite vin. Hockeyn ska det tittas på men sen måste man ju zappa lite mellan den o Talang 2008. Ska vara med en liten tjej ikväll som på reklamen har en röst som låter helt underbar...

Väntar på att älskade mamma ska ringa. Hon har minskat på den varan eftersom hon kan gå in här och läsa om vad som händer och fötter i sin dotters liv! Men hon är inte lika duktig på att kommentera eller uppdatera vad som händer hemma... Slarvigt mamma!
Fast min mamma är det lite synd om just nu för hennes Leksand MISSADE ELITSERIEN....ha ha ha
Har försökt säga till henne att de inte riktigt platsar där men hon vägrar lyssna, nu fick hon det alla fall svart på vitt!!! (men mamma är älskad trots sin dåliga hockeysmak)

Nu ska det snart påbörjas matlagning, kyckling i ugn med champinjonsås med coscos står på menyn!


Ha en super fredagskväll!

Glädje & Slapping


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0