Ka ta stroooooooof

Nu är det slut på det här jävla dejtandet. Det här var droppen. "Trevligt sällskap" kan bytas ut till "katastrof sällskap". 
Det blev bowling som planerat, vann så klart vilket dock inte var så svårt då hans stil kunde liknas med Linus på linjen. Hade inget att  prata om så under den timman det var bowlingspel pratades det bara bowling o antal käglor hit å dit.
Efter timman äntligen var slut skulle det precis försöka avslutas när han föreslår fika, ni kommer aldrig tro det här men han föreslår en fika på FILMSTADEN. Inne på filmstadens lilla fik där alla sitter innan biofilmen börjar.... Började här misstänka att han egentligen bodde i Köping och verkligen hamnat på villovägar. Svepte latten på 10 minuter medan det tog 45 minuter för han. Under dessa minuter satt han och drog Persbrant repliker från gamla Beckfilmer fast på göteborska..... Visste inte riktigt vart man skulle ta vägen här!

Lyckades alla fall tillslut avsluta det hela och ta första vagnen hem. Nu är det verkligen slut med allt va dejtande heter, hederligt jävla krograggande ska det bli hädanefter!
En och annan full som dras med hem, då vet man ju alla fall att man blir av med dom!!!

En katastrof till idag var frieriet :o).
Friade till Singelpappan men han sa nej.... Måste vänta 4 år till innan det kan bli ett frieri igen. Det kanske ska bli lite mer genomtänkt och planerat!! hihi
Då kommer han aldrig kunna säga nej!


Avslut & Nystart



Kommentarer
Postat av: Lisa

Hihi...va inte så säker på att du blir av med dom bara för att man tror att man blir de!! JAG vet att man tydligen inte blir de!!
Å du...kolla leg innan du tar me dom hem!!!

Kramelikram

2008-03-01 @ 12:29:09
URL: http://lisham.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0