Kalla fötter eller Sunt förnuft

Telefonsamtal på tågresan hem igår med singelpappan.
Pratade lite strunt först som alltid innan han säger sitt ärende. Helgen som planerats får lite ändrat innehåll. Eftersom han är ärlighteten själv så säger han rakt ut att han kanske inte är redo att sova med eller hos utan kommer troligen välja att sova hos polaren i Göteborg.

Klart det känns jätte tråkigt men samtidigt visar det här att han förändrats sedan förra gången och verkligen inte vill göra nåt som inte känns helt rätt. Helgen kommer säkert ändå bli rolig och innehållsrik men...

Väl framme i Göteborg hade tankarna snurrat lite och valde då att skicka ett sms där en förståelseförklaring försöktes få fram. Verkar dock ha misslyckats stort för idag har telefonen varit heeeelt död. Singelpappan har inte svarat på varken det smsét eller hört av sig på nåt annat sätt. Känns sådär måste jag erkänna, kanske inte alls lyckades förklara det budskap som skulle fram.

Har inte lämnat tillbaka tågbiljetten hem från linköping på torsdag, kanske behövs trots allt... Tanken var annars att bli upplockad i Jönköping för en gemensam bilresa till Göteborg där ett eller två glas vin kunde intas och en tidig sänggång för att änga fredagen åt shopping.
Får väl se vad som händer, lovar att återkomma...

House nu!

Fundering & Filureri


Kommentarer
Postat av: Lisa

Tråkigt för dej!! Men de finns mer fiskar i havet har jag hört!

Kramelikram

2008-02-06 @ 19:16:14
URL: http://lisham.blogg.se
Postat av: Mira

Skit i honom!!!

Ska jag hjälpa till kanske? ;)

2008-02-06 @ 21:51:59
URL: http://husfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0