Härliga Underbara 2008

Då var 2007 till ända och ett nytt år ligger framför fötterna. Alltid lika roligt att ha ett heeeelt år att se fram emot, en underbart härlig vår, en varm och mysig sommar, en kärleksfull höst och till sist en underbar jul då man än en gång lägger ett år till handlingarna.

Har redan summerat 2007 i ett tidigare inlägg så detta blir bara summering av årets sista kväll/natt. Lovade lite bilder på den nya frisyren som älskas. Här kommer dessa:







 

Kom med lite av nyårsoutfitten också. Det blev en svart klänning med ett brett silverbälte i midjan.
Kändes bekvämt och såg helt okej ut. 
På förfesten var det först champagneprovning, riktigt roligt men svårt. Det delades på 5 flaskor skumpa av 8 personer sedan bar det av till själva festen. Det var väl kanske inte den roligaste någnsin men helt okej. Det firades tolvslag med ännu mer skumpa och tittades på raketer. Hemkomst vid klockan 04 efter en helt galen färd i buss och tunnelbana genom hela stockholm. Ett trasigt puder och en rouge mindre men väldigt många skratt senare låg två slagna partyrpinsessor i var sin säng och sov gott.
Hade dock ett entimmas långt samtal med Mr.Mariestad som firade sitt nyår på en herrgård i dubbelsäng med öppenspis, det hade man ju inte alls tackat nej till....

Nyårsdagen spenderades under täcket framför både Ronja Rövardotter och Ivenhoe (dock mest sovandes) och dagen idag har det åkts buss. Är nu tillbaka i Västervik för en snabbvistelse, städa ur lägenheten i V-by. Sen blir det hem till Götet igen och vardagen. Har planer att äntligen träffa Mr.Mariestad. Helgen v.2 är bokad i Gbg och har lite planer på vad schemat kan innehålla, får se om det blir en "snabbis" vistelse i Mariestad på lördag, det skulle vara super härligt, börjar kännas lite segt att inte träffas....

Nu blir det film och sen spelkväll med syster!

20 pussar & 08 kramar

Kommentarer
Postat av: Hanna

tack vad roligt att du tycker det.
din blogg är också jättefin :)
ska bli skönt. Hur mkt har du tänkt att gå ner?
Kram, Hanna

2008-01-02 @ 22:22:39
URL: http://misshannie.blogg.se
Postat av: Hanna

tack vad roligt att du tycker det.
din blogg är också jättefin :)
ska bli skönt. Hur mkt har du tänkt att gå ner?
Kram, Hanna

2008-01-02 @ 22:22:46
URL: http://misshannie.blogg.se
Postat av: hilda

ååh vad fint..vill ju dock se det på större kort..men ser kalas ut...

2008-01-03 @ 14:42:18
URL: http://molnina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0