Helgen!!!

Då var både lördag och söndag förbi vilket kan sammanfattas som "Trevligt".
Mötte upp vid tåget för att direkt gå och fika, han var lite nervig men samtalsämnen var det inte svårt att hitta. Fikade jätte länge innan det var dags att åka till lägenheten en sväng för att relaxa lite med en öl eller två innan det var dags för middag.
Tiden gick skit fort innan det var dags att ta sig in till stan igen för att äta middag och "clubba" lite. Hade jätte trevligt både under middagen och på det andra stället som besöktes där det hejdlöst dracks Mojitos!

Blev lite hångel efter några drinkar, vilket var nice men inte så mycket mer. Tror det är nåt stort fel  på känslobanorna. Det är alltid nåt som är fel. Mr.Mariestad var verkligen hur trevlig som helst, hade massor att prata om, hade helt enkelt en jätte trevlig helg men thats it.
Inga blixtar, dunder eller brak men det är väl som vanligt, this bitch kan inte utveckla några känslor för nån som är "bra". Det ska vara heelt perfekt annars kan det va och hur ofta är det så?

I huvudet finns singelpappan i hemstaden men han "ska hitta sig själv" , sen har det varit ett gammalt X som det tog sig lite med förra sommaren men som sen lät allt va som innan....


Livet är en fest bara man blir bjuden


Kommentarer
Postat av: Hanna

Heeej!
Min helg har varit underbar! :) Men vi får se vad det leder till det med. Inget seriöst tror jag, men hoppas kan man ju! :)
Har också svårt att utveckla dom där superkänslorna :/ massa hjärnspöken!
Åh vad duktig du är! *krama* Ja, det återstår att se. På onsdag är första vägningen! *nervös*
Men det skulle vara helt otroligt om jag inte gått ner nånting! =)

Kramar

2008-01-14 @ 20:39:50
URL: http://misshannie.blogg.se
Postat av: Mira

Hallå där!!! Inte deppa nu...
Vi har ju inte hunnit utesluta Mr Falkenberg

2008-01-14 @ 21:25:57
URL: http://husfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0