Hur dum får man va?!?

Okej att grannarna i öster inte kanske har rykte att vara världens smartaste folk men någon måtta på dumhet får det väl ändå vara.
Har man dopat sig en gång kanske man kan tänka sig att man har lite fler ögon på sig och blir kollad lite extra noga. Kan inte fatta hur jävla dum i huvudet man kan va!

Den nu för andra gången dopade finskan var i ropet kort efter att förra avstängningen upphörde då hon inte svarade i mobiltelefonen när dopingförbundet sökte henne efter en utebliven dopingkoll. Än en gång bevis på hur dum man kan va!

Hoppas finns det väl många som ställer sig bakom "en gång dopad, alltid en fuskare" och att livstids avstängning borde vara det minsta straffet för ALLA som åker fast för doping. Finns så många exempel, även här i Sverige i allas vår Ludmilla Enqvist och den (som man trodde) största idrottsstjärnan någonsin i Marion Jones. Avstängning på livstid, offentlig ursäkt till publiken och fängelse blev det för USA stjärnan, varför hamnade inte Ludmilla bakom lås o bom? Hon hade väl inte ljugit för FBI men är det värre än att ljuga för hela världen?

Trött på alla fega jävlar som skitar ner på de finaste av idrottsarenor och får de riktiga stjärnorna att hamna i skuggan av nerknarkade, äckliga fuskare!!


image41
(Bilden: framgooglad)
Bilden av en äcklig fuskare

Hårdare straff är lösningen eller?

Kommentarer
Postat av: Lisa

Håller precis med dej i allt du säger!! Looser är va hon är...
Satt som bänkad framför handbollen i dag me feber å allt...grät ju förra matchen pga att de dom sista sekunderna va sååå bra...i dag grät jag inte av glädje om man säger så!! Fuck va tråkigt de blev nu då...

Hoppas du haft en bra dag iallafall, även om de gick som de gjorde!!

2008-01-24 @ 22:29:25
URL: http://lisham.blogg.se
Postat av: Anonym

Bu för doping. Ha en go fredag:)

2008-01-25 @ 09:49:38
Postat av: Ida

Alla som fälls för doping skulle stängas av på livstid! In med hårdare regler!
Ha en skön helg Kram!

2008-01-25 @ 14:27:28
Postat av: Mira

Du var ju klar med sporten!! ;)

Ha en underbar afton baby!!

2008-01-25 @ 14:43:21
URL: http://husfrun.blogg.se
Postat av: Anonym

Lisa: Jag bölade jag med, jävla skit! Men vi får va glada för att OS!

Annonymus: Blä för doping, håller med!

Ida: Baby, du har så rätt. Ut med fuskarna på livstid!

Mira: Ja, jag ska sluta med sportandet för ett tag. Nu ska det bli mer sex, män och detaljerat. Lovar dig ett gott inlägg på söndag (kanske måndag) puss

2008-01-25 @ 17:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0