Kattfaan!

Hockeyfrun har en tävling som går ut på att berätta om märkliga katter eller hundar. Redan många som kommit in med de sjukaste katt- och hundhistorier.
Hade under tiden i Uppsala en katt i hemmet, lilla Smilla. Eller lilla kanske inte är rätt ord, storbukad kanske passar bättre.
Tänkte först delta i tävlingen med historier om hur tamponger var den roligaste leksaken, ADHD-anfallen då all öppen yta i lägenheten användes som maratonbana och hur hon kunde sitta i fönstret och rikigt skälla (ja skälla som en hund) på de stackars fåglarna utanför, men det är redan så många historier så det blir att delta med bilder istället som får tala för sig själv.

Tänkte att det skulle publicerats en bild i den sk. "Smilla posen" där magen oftast vällde ut åt alla håll men hade ingen klockren, Hon satt alltid lutad mot väggen, inte lutandes på framtassarna so mpå bilden men den får duga ändå. Så här kunde hon sitta mot väggar hur länge som helst och bara "svulla"

image38
(foterska:bloggerskan)

Hittade ett kort som visar en annan del av Smilla!

image36
(Foterska: Brontosambon)




Måste dock medge att man saknar henne ibland, ställt till med många scener som man har asgarvat åt. Men nu bor Smillis i Uppsala men går mycket bra att hälsa på ofta och länge!


Pussy Pussy

Kommentarer
Postat av: Cissi

Vilken härlig katt ni hade!
Det första ordet våran dotter Engla kommer säga är med all säkerhet "Kattjävlar"... Säger en hel del =)

God fortsättning!/Cissi

2008-01-09 @ 15:10:31
URL: http://ceciliafrejd.blogg.se
Postat av: carl

haha jag har inga problem att klämmma ut ett gäng korvar på någon annan toalett än min egen, men det händer alltid skumma saker när jag väl gör det!!!

chans.. hmmss ska fundera
1-2-3 JA såklart!!!

2008-01-09 @ 15:44:31
URL: http://carltaylor.blogg.se
Postat av: carl

det kan du fethajja bönan:P

2008-01-09 @ 18:33:15
URL: http://carltaylor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0