Lördagkväll

Klockan 22 blev det tillslut fika hos singelpappan. Det var lite spänt när dörren öppnades, fick inte ens någon kram. Hade räknat med att bli upphånglad mot väggen, minst!! ;o)
Efter rundvandring i huset, det hade gjorts om en hel del sedan förra besöket och var nu såååå himla fint, bra smak den där killen!

Det började tillverkas latte för fulla muggar, och den blev väldigt smaskig. Blev två tillslut!
Tiden spenderades i soffan, (varsin soffa) där samtalsämnena och Amarican history X avlöste varandra. Trots att man sedan högstadietiden vetat om denna kille och att en attraktion på nåt sätt alltid funnits går det inte att beskriva vad som händer när man får se han.
Det suger till i magen, knäna viker sig och helt plötsligt försvinner hjärnan vilket gör det väldigt svårt att vara "normal". Är väl så där bra på att dölja det också....

Ska försöka förklara varför detta händer, för allt har ju en logisk förklaring.
För det första vet han vad han vill och hur han vill leva sitt liv.
Han är ärlig så in i norden, ibland kanske man inte behöver veta allt eller alla förklaringar men det ger en sån trygghet o tillit till han vilket är helt underbart.
Han är så där självsäkert sexig, det nästan lyser om han vilket skulle kunna tända vem som helst.
Han är den snällaste och omtänksammaste personen som går i ett par birkenstock. Ibland på gränsen till dumsnäll. Han ställer upp på personer som verkligen behandlat honom väldigt illa, han ser hela tiden det goda i en annan människa och det här är verkligen en gåva inte många har.

Skulle nog kunna fortsätta skriva ännu mer men det vågas det inte riktigt göra än, känner han inte så väl men det här är egenskaper som ändå lyser om han. Behöver väl inte tillägga att han är guds gåva till kvinnan även bakom stängda dörrar......

Måste dock göra er besvikna att kvällen slutade med en kram i hallen och bilfärd hem till gamla flickrummet. Detta var det bästa som kunde hända, vi har sagt att det ska vara roligt att träffas och att det inte ska bli som förra gången så en fika var bästa starten!
Och nu blev det klart med en Göteborgshelg tillsammans. Han kommer troligen upp redan torsdagkväll och sen får vi väl se hur länge han stannar.... Fredagen ska tillbringas på nåt roligt jippo förhoppningsvis och lördagen blir det nog lite fest. Ser riktigt mycket fram emot den helgen, att få ha han en hel helg och bara göra roliga saker!
Har blivit lovad en middag med kocken endast iförd förkläde.... Kan bli intressant!

Morgonenens sms får avsluta lördagkvällen
"Tack för igår. Ville känna o undersöka dig men det får bli en annan dag och en annan plats"

Livet är underbart med ett leende på läpparna!

Kommentarer
Postat av: Mira

Ojojoj....

Det där var fan inte illa du!!!
Och så har man assisterat med andra karlar.... nä du, fröken...
Du får allt klara dig själv.

Och för att du ska ha lite att göra tills torsdag. Gör listan jag har hos mig. Du är nämligen utmanad.

Pözz

2008-01-28 @ 11:00:24
URL: http://husfrun.blogg.se
Postat av: Lisa

Shit...jag vill oxå känna mej så där lite nervös å pirrig. En snygg sexig singelpappa hade kanske inte suttit fel... Undrar om de finns några såna här i byn??

Ser att du har haft en bra helg i allafall!!
Gött de!!

Ha en toppen dag!!

Kramelikram

2008-01-28 @ 13:57:14
URL: http://lisham.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0