Plugg & Filmdag

Dagen idag började riktigt tidigt. Stände av lappen vid 05.45 efter att ha sett de återståede avsnitten av O.C sista säsongen. Det slutade som vanligt lyckligt, tänk den som ändå va med i en dramaserie... ;o)

Idag måste inlämningsuppgiften bli klar och inskickad så att det kan bockas av från listan att göra, sen ska det styras upp med lägenhetsstäd oxå och organisera besiktning med den där jävla hyresvärden som inte har ett rätt i hela huvudet. Pappa har erbjudit sig att prata allvar med han för flera månader sedan men håller som vanligt inte ett ord av det han lovar.... Får väl se hur denna cirkus slutar!

Ska även hinna med några filmer, har knappt sett en enda hel film under hela julledigheten. Ikväll blir det "Se upp för dårrarna" & "Råttatoi", har inte hunnit sett någon av dom.

Lördag blir det hem till Gbg med gamla "sambon" i bil, hur skönt är inte det då? Får med alla julklappar då plus att man slipper konka på massa bussar o spårvagnar! Superglad, dock lite trist att det då troligtvis inte blir något Mariestad...

Nu ska det ätas Tacos med familjen!

Mys & Gos



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0