Ru?ièast Rosa Ruusunpunainen Pink Midab basali ah leh

 (ifall nån tror att bloggerskan behöver uppsöka psyket så är det rosa på olika språk)

Nu har Maria Vuitton fått spader igen, nu ska ett par ROSA skor till lottas ut genom bloggen. Om det är nån som ska läggas in på psyket så borde det va hon. Undrar om det finns någon diagnos som man får när man lottar ut för många rosa skor?
Man kan fundera på namnet på den åkomman, Rosaskospridare? Rosaskoutlottare eller helt enkelt tillfällig skoförvirring!
Är helt förundrad över denna kvinna som verkligen ger bort skor, vilken kvinna gör det? Trodde alla kvinnor var skotokiga eller är det bara vissa?

För att delta i denna tävling som skoförvirrings bruden har ska man skriva nåt i sin blogg och sedan kommentera i hennes blogg att man är med. Så här blir ett professionellt utlåtande från en leg.sjukgymnast:

"Uppvisar symptom på förvirring, lottar ut skor på bloggen istället för att ha dessa på fötterna vilket är det naturliga. Har tidigare uppvisat liknande beteende men inte sökt hjälp för detta. Förslagsvis personlig träff med skokunnig person för att få undervisning både teoretiskt och praktiskt vart och hur man använder ett par skor, även om de är rosa och på klack." 

Summa summarum verkar tjejen vara en riktigt go tjej som älskar skor och vill att de får rätta ägare! Om dessa rosa pumps kommer till denna bloggerskas ägo kommer de få mycket kärlek och ompyssling, sova i sängen och endast användas v


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0