Flyttat!!!

Tänker inte förklara denna bloggfrånvaro MEN blogg.se har tydligen bytt domän (IGEN) och jag har stått i "flyttkö"... sjukt system det här!
Nu kommer det alla fall ett inlägg kära vänner!
LIvet rullar på i rasande fart. Svärmorsdrömmen har blivit godkänd av både familj och fröken Italienska så nu kör vi så det ryker.
Det vankas samboskap!!!
Vi har ju iof bott ihop sedan dejt 4, dvs typ sedan Valborg, men nu ska det bli på riktigt! Det ska renoveras i svärmorsdrömmens lägenhet så att det blir "vår" och sen inköp av lite nya möbler. Dyrt är bara förnamnet på det här kalaset...
Idag inhandlades färg, golv och det valdes tapeter... Än inget stor gräl eller separation i syne så det här ska nog gå vägen!

Annars händer det väl inte så mycket ;o)
Har hittat gamla sg-kollegan i bloggvärlden vilket är SÅÅÅÅ roligt. Nu kan jag följa den lilla busiga gullungen även att han bor i Vimseby. Fick även reda på att kollegan ska bli äkta fru!!! GRATTIS Gumman, jag är så glad för din skull!

Här har inget frieri ägt rum eller ring synts till. Svärmorsdrömmen är väl medveten om reglerna, inget giftemål=inga barn!!!
Det gäller att vara hård men rättvis!

Efter en hård och oekonomisk dag väntar nu en dusch sedan sängen (blir absolut lite av den sexiga valutan också, svärmorsdrömmen har ju varit på EM 1 VECKA)!

Ska avverka tre arbetsdagar och måla ett kök innan det är dags att springa runt stången och dricka snaps!
Kan ni ana hur mycket jag längtar efter det?!?!



Livet är underbart
Puss






Kommentarer
Postat av: Jennie

vadå vem ska gifta sig? :O

2008-06-16 @ 23:32:17
URL: http://sivle.blogg.se/
Postat av: Mira

Men så underbart!!!



Du är mer än värd detta!!



Kärlek och respekt



Fru Nilsson

2008-06-17 @ 16:38:40
URL: http://metrobloggen.se/husfrun

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0