Härlig helg

Phuuu, äntligen hemma i Göteborg!
Det är alltid hektiskt att åka hem vid storhelger och man gör inget annat än ÄTA. Denna helg inget undantag. Absolut inget fel på mammas mat, tvärtom men fyyy va man inte vill ställa sig på vågen på Onsdag....
Nu får det vara nog, mer träning och GI-mat!
Tyvärr är det alldeles för mycket fest inplanerad i April och Maj. Ska ju till "systra" i Lidköping på världens roligaste fest som det snart måste inhandlas kläder till och sen är Kalmar inplanerad också!!!

Lördagens festligheter var något utöver det vanliga, syster va så full så det lutar åt familjeterapi med den nyfunna pojkvännen! haha
Det går inte att beskriva i ord hur rolig hon var när vi gick hem.

"jag ska väcka mamma när vi kommer hem och säga, mamma jag har supit bort mina kort!!!

När vi väl kom hem var det någon som singla ner som en slagen hjälte i mammas säng stortjutandes
"mamma... mina kort uhuhuuu" (fick fylla i resten!!! haha)

Veckan börjar ju imorgon, alla fall jobbveckan. På fredag finns en chans att det blir stockholm. X-sambon åker till sthlm med bil fre-sön så då kanske man ska passa på. Är ju lite segt annars att åka buss eller tåg!
Får se hur veckan blir, måste plugga massor för att hinna bli färdig i tid med alla jävla inlämningsuppgifter. Hemtentan är inte påbörjad än och det är fler saker som ska bli färdiga. Måste nog ta en fika med Tjejerna från kursen för att jämföra alla biomekanik uppg. Där finns nog inte många rätt!

Nu ska det alla fall slöglos på Wallander, fotografen har raderats ur minnet. Kommer verkligen inte ihåg nåt från den så det här ska bli riktigt kul!

Mysig sista påskledig kväll på er

Slöpuss & Fantasihångel


(ps. inte blev det nåt ligga i helgen heller, jävla singelpappan ;o))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0