party dygn

Det blev en jätte fest hemma hos mamma & pappan, som alltid är det skitroligt. Grannarna var med och det finns nog inget roligare par än dessa två galna underbara människor!
Det var "andra chansen" med mycket jubel när Carola blev utslagen, låten var faktiskt inte bra! Lillebror bara skrek när hans nordman gick vidare! haha

Det blev utgång först till Harrys men där var det verkligen antikrunda så det blev Palladium istället. Va ganska mycket folk, kära kusin kramades det mycket med. Hon hade klippt av sig ännu mer hår och va såååå sjukt snygg!
Hade en intressant diskussion med en fotbollskille om just fotboll. Han har ett väldigt fördelaktigt utseende så det va ju lite spännande att sitta där o prata nästan en timma :o)

Singelpappan blev det inget möte med men om man får gissa hade han nog gjort vad som i fredags för ett möte men det känns sådär. Ena stunden är allt bara roligt och härligt men sen kommer det ett men eller kanske.
Nu på msn fick man först skit för att det inte va kul att prata sen ett jävligt snabbt "ha det bra" och sen loggade han ut!
Dagens sätt att bråka?!?

Nu är det wallander liggandes i den egna soffan!!!


Söndagsmys & msngnabb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0