För fint väder för blogging

Det finns verkligen ingen blogglust när det är strålande sol och 30 grader utanför. Helgen har varit precis just så.
Snabb resumé:

Fredag
Grillkväll hos svärmorsdrömmens manliga vän. Mycket trevligt men väldigt mycket rödvin.
Väl hemma somnades det i soffan så svärmorsdrömmen fick gå o lägga sig själv i sängen. Han var heeeelt förstörd på morgonen att han hade fått sova själv halva natten!
Sorry hjärtat!

Lördag
Dagen bjöd på underbart väder. Mötte upp Emma i Slottskogen där det blev mycket prat med kollektiv-grabbarna, grillat och dunkvin. Helt underbar dag, gick därifrån klockan ÅTTA på kvällen! Det var dock fortfarande varmt då men Emma började bli "Greena" ;o) så det var dags att dra.
Åkte hem och bytte om för att bli lite party snygg för att sedan möta upp svärmorsdrömmen på 30-årsfest. Mötte äntligen A & J (A= svärmorsdrömmens bästa vän).
Är ganska sjukt när man börjar tro på att det är någon däruppe som sitter och styr livet. A och svärmorsdrömmen är som kopior av varandra, inte till utseendet men till sättet och vad tror ni J och undertecknad är....??
Helt sjukt lika, inte till utseendet men till sättet!!! haha
Vet inte om man ska skratta eller bli rädd. Nu till helgen åker vi alla fall ut till A & J´s landställe för en helg med sol, mys och lantisliv vilket ska bli såååå sjukt roligt!

Söndag
Presentation för svärföräldrar!!!
Det var lite nervigt att träffa dem i ungifär 2 sekunder sedan förstod man hur härliga svärmorsdrömmens mamma och pappa var. Lättsamt var bara förnamnet!
En super härlig söndag med massor sol, strosande bland hus på landet, mys på bryggan vid vattnet och super god grillmat. Svärmorsdrömmen är verkligen uppväxt i en Barnen i Bullerbyn idyll!
Kvällen var det bara slapping i soffan och film. Försökte hålla oss vakna till hockeyn men efter 10.13 in i första perioden slogs de små gröna igen, svärmorsdrömmen höll väl perioden ut men inte så mycket mer.

Ny vecka med nya tag. Super mycket på jobbet och i skolan (sista hemtentan kommer på fredag) plus att man kanske ska hinna med att leva lite också!
Vi får väl se om det finns nån brunett kvar framåt helgen, kom tillbax så får du se!


Lycklig & Bortskämd

Kommentarer
Postat av: Mira

Såååååååååååååååååååååååå lycklig jag är för din skull, raring!
Det liv ter ser verkligen underbart. Du om någon förtjänar detta.

Dock saknar jag dig, egoistisk som jag är. Det är dock dags för oss att få tummen ur... Vi har trotsallt BARA ca 7 mil emellan.

Ha bästa dagen!

Pussy pussy

2008-05-16 @ 08:48:11
URL: http://metrobloggen.se/husfrun

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0